Badeferie med strand og storby

Le Meridien Abu Dhabi, Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater

Club Sea View-værelse

Club Sea View-værelse

Club City View-værelse

Club City View-værelse

Tjek ind på luksuriøst hotel med egen strand og hele seks restauranter at vælge mellem – med all-inclusive

Dette moderne firestjernede hotel har en fantastisk beliggenhed i Tourist Club-området i Abu Dhabi. Her kan du slappe af i din egen luksusoase omgivet af nydelige haver og gangstier og ikke mindst den smukke kystlinje ud til den Persiske Golf.

De store værelser gør opholdet ekstra luksuriøst og komfortabelt, og du behøver ikke gå mange skridt for at stille sulten – hotellet byder nemlig på hele seks restauranter med både vestlige og mere autentiske valgmuligheder.

Tager du til Abu Dhabi, er du så godt som garanteret sol under din ferie, og med tre pools og en privat strand har du rig lejlighed til at nyde det solrige klima. Hotellet har desuden egen spaafdeling med jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, dampbad og en bred vifte af velgørende spabehandlinger. Har du lyst til at udforske lokalområdet, er der gode shoppingmuligheder lige rundt om hjørnet, og Abu Dhabi byder desuden på en række historiske seværdigheder.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser