Badeferie Italien

Rejs til Støvlelandet med TravelBird og nyd solens stråler ved de skønne søer eller flad ud på de smukke strande!

Tilbud

Vælg udrejsedato
10 Tilbud
Drømmer I om at mærke solens stråler på jeres næste ferie, alt imens I lytter til og nyder havets brusen eller børns plasken i vandkanten? Så er badeferie i Italien lige noget for jer!

Italien har en meget lang historie. I fordums dage regerede den romerske kejser store dele af Europa under den Romerske Republik. Tidligere tiders herredømme har sat solide spor i den europæiske kultur og ikke mindst efterladt sine aftryk i historiebøgerne. De mange historiske og kulturelle seværdigheder har i samspil med de smukke søer, hvide strande og det subtropiske klima længe været årsag til, at netop Italien er et af de mest populære rejsemål blandt os danskere.

Tag din partner eller familien under armen og oplev det fantastiske og charmerende Italien. Præget af Middelhavets varme vand, der skubber tempererede og subtropiske temperaturer ind over landet. Med gennemsnitlige 25 grader om sommeren og en badevandstemperatur der normalt ligger på cirka 24 grader har I de perfekte vejrforhold til en skøn badeferie i Italien.

På grund af den alsidige kultur og den lange historie er der rig mulighed for at tage en udflugt til en af de mange forskellige antikke seværdigheder, for at få et lille afbræk midt i jeres badeferie i Italien. Har I børn med på rejsen, så er de brede hvide sandstrande i Middelhavet og børnevenlige klare søer et sandt mekka med forskellige vandsports- og underholdningsaktiviteter, som i de fleste tilfælde selv kan få de fleste voksne til at føle sig som et barn igen.

Mad & vin

Smag på de italienske delikatesser og skyl efter med italienske specialiteter.

Der findes meget få steder i hele verden, hvor mad generelt spiller en så vigtig rolle i kulturen og samfundet!

Krydr jeres badeferie i Italien med smagsoplevelser ud over det sædvanlige, når I udfordrer smagsløgene og lader jer forføre af det italienske køkken. Denne vitale del af det italienske folks livsstil må I simpelthen opleve, når I besøger Støvlelandet mod syd!

Italienerne er ligesom os danskere vilde med kaffe og kage. Faktisk finder I en kaffebar eller et konditori på ethvert gadehjørne. Her kan I til hver en tid, lige når det passer jer, nyde en lækker skummende cappuccino eller en friskbagt kage.

Smag f.eks. på den italienske signaturret, pizzaen, i Napoli. Det er nemlig her, der menes at være pizzaens oprindelsessted. Er der noget, vi har taget til os i Danmark fra det italienske køkken, så er det i særdeleshed pizzaen. Den sprøde bund serveres med lækre friske råvarer, det er sådan en pizza serveres efter italienske forskrifter. Der er også andre retter, der har fundet vej til vores nordiske køkken indenfor de seneste årtier. For at nævne to kendinge, så kommer vi ikke udenom spaghetti bolognese og lasagne. Hvor pizzaen anses for at være Italiens svar på fastfood, så er spaghetti bolognese og lasagne nogle af de traditionelle retter. Oplev en kulinarisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige ved et besøg hos en af de mange lækre lokale restauranter eller traditionelle trattoriaer. Gør som de lokale og bestil en tre-retters menu og spørg endelige lokalbefolkningen til råds for at finde de bedste og mest autentiske spisesteder uden for de allermest turistprægede områder. I Italien tales der om mad, som vi i Danmark taler om vejret. Italienerne elsker mad og vil sætte en ære i at fremvise deres køkken, så I kan smage, hvordan en ægte pizza, ifølge italienerne, bør serveres og smage.

Det italienske køkken byder også på delikatesser til den søde tand. I bør således smage Italiens verdensberømte is eller en lækker tiramisu. Herlighederne kan passende skylles ned med en italiensk bitter Fernet Branca eller anislikør i form af en Sambuca.

Hvis I virkelig skal nyde jeres badeferie i Italien og er vilde med et glas vin, så er der ingen tvivl om, at I har fundet jeres næste feriedestination. Under sydens lune solstråler høstes nogle af de mest berømte vindruer i verden. Ja, faktisk er Italien verdens største vinproducent. Skal man igennem hele vinregistret, vil det kræve et kapitel for sig. For blot at nævne nogle af de særligt berømte fremhæves Amarone, Barolo, Brunello og Chianti.

Top destinationer!

Oplev de populære hvide sandstrande og søbredder over hele Italien.

På grund af Italiens geografiske udformning, er der mere end 7000 km kystlinje. Perfekt til en dukkert i bølgen blå!

Tag på badeferie ved Italiens mest populære destinationer med TravelBird. I har her mulighed for at finde den perfekte rejse til Gardasøen i det nordlige Italien, Adriaterhavet mod øst, Amalfikysten mod vest eller på Sicilien mod syd.

Gardasøen har i lang tid været et yndet feriemål for danskere på grund af de klare vand, der indbyder til en svømmetur eller en skøn dukkert i sommervarmen. Der er særligt for det nordlige Italien ved Gardasøen også en fantastisk smuk natur med Dolomitternes tinder, der skyder op til alle sider.

Er I til en fantastisk romantisk badeferie kan Venedig stærkt anbefales. Beliggende ved Adriaterhavet i det nordøstlige Italien, er der både mulighed for at slikke solens stråler på de nærliggende brede strande, og om aftenen tage partneren under armen til en romantisk spadseretur over nogle af de 446 unikke broer over de 150 kanaler.

På østkysten fremhæves hele Amalfikysten, Toscana-området samt pizzaens oprindelsesby, Napoli, som nogle af de absolut mest populære destinationer. Den “nye dreng i klassen” der har taget vores hjerter de senere år, er vulkanøen i det sydlige Italien, Sicilien.

Fly eller bil?

Næste stop Italien. Men skal I flyve eller tage på kør-selv-ferie?

Alle veje fører til Rom. Det troede man i hvert fald engang, og det er næsten stadig tilfældet! I kan i hvert fald både flyve og køre selv på badeferie i Italien!

Det sydeuropæiske land, Italien, er beliggende cirka 1100 km syd for den dansk-tyske græse. Derved er den norditalienske grænse inden for en dagsrejses rækkevidde. Derfor er Italien også en virkelig populær kør-selv destination. Vidste du f.eks., at cirka 30 procent af alle danskere, der vælger at kører på sommerferie, vælger en badeferie i Italien.

Har I ikke mod på at køre selv på jeres ferie, så kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre at flyve. Med fly tager turen heller ikke lang tid, da I kan nå til Italien ved blot cirka to timer i flyvemaskine.

Rejs med TravelBird på badeferie i Italien og oplev dele af den antikke kultur og historie, samt det fabelagtige italienske køkken. Det bliver en oplevelse for livet!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice