Par- og familiehygge i Friedrichshain

Almodóvar Hotel, Berlin, Tyskland

Superior-værelse

Loft-værelse

Superior-værelse

Superior-værelse

Loft-værelse

Loft-værelse

Eksempel på badeværelse

Bo på moderne, miljøvenligt hotel i det livlige og ungdommelige Friedrichshain, inklusiv morgenmad og daglig brug af Rooftop City Spa

Almodóvar Hotel Berlin er beviset på, at bæredygtighed sagtens kan forenes med luksus. Hotellet findes midt i det populære Friedrichshain og byder på et ophold på minimalistiske og moderne værelser indrettet i lyst træværk og med spændende detaljer. Hotellets egen bistro serverer vegetarisk morgenmad og anvender kun økologiske og lokale råvarer.

Du vil hurtigt opdage, at du befinder dig midt i begivenhedernes centrum. Lige uden for døren finder du Berlins berømte og berygtede natteliv med massevis af barer, restauranter og natklubber. Fra morgen til aften indbyder de talrige, små designbutikker til luksuriøs shopping og forkælelse.

En kort gåtur over broen Oberbaum bringer dig til det engang så revolutionære Kreuzberg på den anden side af Spree-floden. U-bahnen gør det nemt at komme rundt i hele byen, og en tur til Kufürstendamm, Brandenburger Tor eller shoppingcentret KADEWE kan også anbefales. Når fødderne bliver trætte, kan du med fordel slappe af i hotellets lækre sauna, som er højt hævet over byens tage, inden du gør dig klar til en nat i Berlins pulserende gader.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser