Alle veje fører til Den Evige Stad

Hotel dei Consoli, Rom, Italien

Classic-værelse

Superior-værelse

Charmerende hotel med hyggelig tagterrasse nær Vatikanet og Det Sixtinske Kapel, inklusive morgenmad m.m.

Ikke alene kommer du til at bo lige rundt om hjørnet fra den verdensberømte Vatikanstat og det prægtige Sixtinske Kapel, du bliver også indkvarteret på et charmerende hotel i Roms Prati-distrikt. Det firestjernede Hotel dei Consoli stråler af majestætisk pragt med gesimser, søjler, kulørt glas og barokmalerier overalt.

Indenfor er der fine neapolitanske stuklofter på hver af de tre storslåede etager, og du bliver desuden mødt af et venligt personale, der gerne hjælper med bordreservationer og gode tips.

Tagterrassen er prikken over i’et med dens fantastiske udsigt over Peterskirken. Terrassens café er omgivet af oliven-, grapefrugt- og mandarintræer og er dekoreret med håndmalet italiensk keramik. Denne grønne oase blandt Roms tage er med andre ord det perfekte sted at nyde et glas udsøgt italiensk vin, mens du lader dagens indtryk bundfælde sig.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser