20 Tilbud

All Inclusive

En ferie med all inclusive er i høj kurs hos både par, vennegrupper og børnefamilier. TravelBird har samlet vores bedste tilbud med all inclusive til jer på denne side!
Valgte filtre:
20 Tilbud
Filtre Ryd

For nogle er feriens højdepunkt at skulle vælge, hvor aftenens måltid skal indtages. For andre kan det være stressende altid at skulle finde et sted, som alle kan blive enige om, især hvis man er af sted med en større gruppe eller med familien.

TravelBird tilbyder mange forskellige destinationer med All inclusive. Vil I på en badeferie med all inclusive i Grækenland eller nyde de smukke bjerge på en all inclusive rejse til Østrig.

Derfor er der rigtig mange, der vælger all inclusive rejser. Det er nemt, det er bekvemt, og der er som regel noget til både kræsenpinden og den altædende. Mange steder serveres der mad stort set hele dagen, så der er ingen, der når at blive vrisne over rumlen fra de tomme maver. Og vælger I det rigtige hotel, behøver I ikke engang selv rejse jer efter en ny cocktail eller en is – det bliver serveret direkte til jeres bord eller poolstol af det venlige personale.

Det er især populært at koble all inclusive på sol- eller skiferie, hvor man som regel ikke skal så langt fra hotellet for at nyde solen eller suse ned af pisterne, og man i ro og mag kan bevæge sig tilbage til hotellets restaurant, når maverne skal fyldes. Det er rart at vide, at man ikke skal ud og lede efter et spisested, som alle kan blive enige om, og ikke at skulle bekymre sig om siesta og andre spøjse lukketider.

All inclusive på familieferien

Ferier med all inclusive er et sikkert hit hos børnefamilierne, for her er der tænkt på alle.

“Mor, jeg er sulten!”, “far, jeg er tørstig!”, og “.... må vi ikke godt få en is?” er velkendte (og ofte ytrede) bemærkninger hos småbørnsfamilierne. Og er man væk hjemmefra eller bare på farten, kan det være svært at forklare de små, at de skal vente lidt endnu, før de kan få noget at spise (især hvis man er løbet tør for juicebrikker og figenstænger). Men hvis I booker en rejse med all inclusive, så har problemet næsten løst sig selv! Er børnene store nok til selv at bevæge sig rundt på fællesarealerne, så kan de også snildt selv hente en is eller en sandwich i snackbaren, hvis de når at blive sultne inden aftensmaden.

Vælger I et familiehotel med all inclusive, kan I desuden være ret sikre på, at der også er børneklub og masser af underholdning med i prisen. Så mens mor og far slapper af ved poolen, kan børnene finde nye venner, mens de spiller sjove spil, leger skattejagt eller får ansigtet malet i alle regnbuens farver.

All inclusive på budget

Det behøver ikke være dyrt at vælge et hotel med all inclusive.

Selvom det umiddelbart kan virke dyrere at booke en rejse med all inclusive, så kan det i sidste ende gå hen og blive billigere end forventet. Sidder I og leder efter en billig sommerferie, så kan det være dét værd at kaste blikket efter hoteller, der tilbyder all inclusive, selvom priserne er højere end dem, der kun serverer morgenmad. Og det kan godt virke som flere penge op af lommen i selve øjeblikket, hvor I booker rejsen, men når I først er kommet af sted, kan der være penge at spare på mad og drikke. Med all inclusive er der i alle tilfælde sørget for dagens hovedmåltider og som regel også for drikkevarer i løbet af dagen. Mange steder tilbyder også snacks eller is mellem hovedmåltiderne, så der ikke er nogen sure miner, hvis den lille sult skulle melde sig. Dermed er det ofte billigere end at spise på dyre caféer og restauranter til frokost og aften, da I betaler én samlet pris på hotellet, uanset hvor meget I spiser og drikker.

En anden fordel er, at I fra start ved, hvor meget af feriebudgettet der er tilbage til tant og fjas. Hvis I tilbringer det meste af jeres tid på eller omkring hotellet, så kan I være rimeligt sikre på, at resten af jeres feriebudget kan bruges på souvenirs, indgangsbilletter til zoologisk have eller vandland, minigolf eller andre sjove aktiviteter. Nogle hoteller tillader endda, at I laver en madpakke fra morgenbuffeten, så selv hvis I skal på udflugt, skal I ikke bruge yderligere penge på at stille sulten eller tørsten.

Tips til all inclusive

Her har vi samlet et par tips, som er værd at overveje, inden I booker jeres rejse.

Selvom rigtig mange steder tilbyder all inclusive, er det ikke nødvendigvis det samme, der er inkluderet i prisen. Gør jer klart fra begyndelsen, hvilken type rejse og forplejning, I ønsker. Som regel får man det, man betaler for, og det kan derfor blive en slem skuffelse, hvis I havde håbet på at få gourmetoplevelser på det 3-stjernede hotel, I endte med at booke. Det samme gælder, hvis I gerne vil vartes op af hotellets personale, mens I er af sted. Jo flere stjerner, jo færre gange skal I som regel selv op af stolen for at hente en sandwich eller en gin & tonic. Og omvendt – jo færre stjerner, jo mindre personlig service.

Har hotellet flere barer og restauranter? Så brug lidt tid den første dag på at undersøge, hvilken slags mad og drikke der serveres på de forskellige steder, og find ud af, om der kræves reservation på nogen af spisestederne. På denne måde kan I forhåbentligt undgå først at finde stedet med de gode pizzaer eller bedste cocktails før feriens sidste dag, samt at skulle stå lang tid i kø for at få et bord. Alternativt kan I også vente med at spise til lidt senere på aftenen, især hvis I ikke har (små) børn med, så bordene er knap så fyldte omkring jer.

Her på siden har vi samlet nogle af vores bedste all inclusive rejser – og så er der vist kun tilbage at ønske god ferie!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice