All inclusive Tenerife

Solskin året rundt, skønne temperaturer, azurblåt vand og paraplydrinks ved poolen — tag på en skøn ferie med all inclusive på Tenerife, og glæd jer til et ophold uden bekymringer!

Tilbud

Vælg udrejsedato
4 Tilbud
Med over 300 solskinsdage og milde temperaturer året rundt er det altid ferietid på Tenerife.

Det er derfor ikke så underligt, at turister gerne tager på ferie med all-inclusive på Tenerife både om sommeren og om vinteren. Tenerife er den største af de kanariske øer og lokker med kilometervis af lange, hvide sandstrande og den storslåede natur med vulkaner, tropiske landskaber og majestætiske bjergtoppe. Populariteten til trods, byder Tenerife på fredelige omgivelser og har bevaret sin charmerende kanariske øhavsstemning.

Tenerife er præget af fantastiske landskaber med både gyldne sandstrande og kulsorte lavastrande såvel som en frodig og varieret natur i nationalparken omkring vulkanen Teide. Har I mod på at bestige vulkanen, der med sine 3718 meter faktisk er Spaniens højeste punkt, så vil I blive belønnet med den mest fantastiske udsigt over øen.

Tenerife er en alsidig ø og er derfor et yndet feriemål for mange forskellige typer turister. Hvad end I vil dase på stranden, snøre vandreskoene og udforske den forunderlige natur eller have ungerne med i vandland, så er der mulighed for det på Tenerife.

Slap af med all inclusive på Tenerife

Skal ferien stå i afslapningens og forkælelsens tegn, så er det et ophold med all inclusive, I skal vælge.

Tenerife er den perfekte destination, hvis I leder efter en ferie med sol, strand og ingen bekymringer!

Tager I på ferie med all inclusive på Tenerife, så er der sørget for det hele: måltider, snacks og drinks. Det eneste, I skal beslutte, er derfor, hvorvidt det er i poolen eller i bølgen blå, I skal snuppe en forfriskende dukkert. Fremfor at bruge tiden på at lede efter en restaurant, hvor alle er tilfreds med menukortet, hver gang sulten melde sig, kan I bruge tiden på at finde de bedste strande og aktiviteter på øen. Der bliver også masser af tid til at dase, arbejde på sommerkuløren og spendere kvalitetstid med jeres nærmeste.

Tenerifes strande

Har I valgt en ferie med all inclusive på Tenerife kan I glæde jer til at udforske øens skønne strande.

Fra sorte lavastrande til gyldne sandstrande — der er masser af steder at dyrke Tenerifes sol.

Grundet øens vulkanske oprindelse byder Tenerife på mange flotte, sorte lavastrande, men der er dog også lange strækninger med fløjsbløde sandstrande. På Tenerifes sydside ligger to af de mest velkendte badebyer, Playa de las Américas og Los Cristianos, der begge lokker med skønne sandstrande, gode badeforhold og masser af underholdning i form af alt fra vandsport til natklubber. Søger I mod nord, finder I nogle af de fineste lavastrande, og her er også færre turister end ved de populære sandstrande i syd. Besøg for eksempel El Bollullo, der består af en lang strækning med vulkansk sand og vigen Playa San Marcos, som er et af de fredeligste steder at bade på hele øen. Det er også i nord I finder stranden Playa Jardín, der er kendt for sine farverige omgivelser med palmer og smukt anlagte subtropiske haver, som skaber en skøn kontrast til det kulsorte sand.

Familieferie på Tenerife

Ferier med all inclusive på Tenerife er populære hos børnefamilier, der gerne vil være sikre på en tur med sol, gode bademuligheder og sjove aktiviteter.

Tenerife byder på børnevenlige strande og masser af aktiviteter, der nok skal holde alle familiens medlemmer godt underholdt.

Rejser I med børn, er en ferie med all inclusive på Tenerife værd at overveje. Med all-inclusive slipper I for at skulle have trætte og sultne unger med ud at lede efter restauranter, og ofte er underholdning i form af børneklub og aktiviteter for de mindste også en del af pakken.

På Tenerife finder I desuden langt de fleste steder yderst børnevenlige strande med lav bølgegang, og her er sjældent bratte dybder. Ved mange af øens strande kan I også prøve kræfter med eksempelvis paragliding, jetski og vandski, eller I kan kan snuppe en tur med bananbåd eller pedalbåd.

Der er også mange sjove attraktioner, såsom den zoologiske have Jungle Park og papegøjeparken Loro Parque, hvor I blandt andet kan møde over 300 forskellige papegøjearter, gorillaer og endda pingviner. Ungerne vil helt sikkert også elske at komme med en tur i det populære vandland Siam Park, hvor der er sjove forlystelser for både små og store vandhunde. Vandlandet har, som navnet antyder, et siamesisk tema, og er ganske smukt anlagt. Her findes en kunstig strand, en bred vifte af rutsjebaner og verdens højeste kunstige bølge, som man kan surfe på.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice