All-inclusive tæt på stranden

Kalyves Beach, Kreta, Grækenland

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Charmerende hotel i hjertet af den lille kystby Kalyves nær Chania på Kreta – med all-inclusive, en halv times adgang til jacuzzi m.m.

Kalyves Beach Hotel har hjemme i den charmerende landsby Kalyves lidt uden for Chania på Kretas nordkyst. Hotellet ligger lige ved havet og nær floden Xydas og er en perfekt base for udforskningen af øens unikke blanding af kultur, strandliv og historiske seværdigheder.

På resortet er der blandt andet indendørs og udendørs pool, spaafdeling, fitnessfaciliteter, bordtennis og billard – for ikke at forglemme den prisbelønnede strand. Restauranterne serverer dels en lækker buffet med græske og internationale retter og dels en a la carte-menu med middelhavsspecialiteter.

Kom helt ned i gear på de rummelige og komfortable værelser, så du er klar til at benytte dig af hotellets store udbud af sportsaktiviteter, udflugter, underholdning og andre spændende arrangementer. Afslut dagen med en kølig drink nede på stranden, mens du lytter til bølgernes beroligende skvulpen.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser