9 Tilbud

All inclusive Spanien

Vil I have sol, strand og ingen bekymringer, så er Spanien et oplagt valg. Her får I det hele og oven i købet også lækker tapas og kølig sangria. Bestil en rejse med all inclusive i Spanien gennem TravelBird!
Valgte filtre:
9 Tilbud
Filtre Ryd

Når energien skal fornyes, og afslapningen skal være total, er det oplagt at lade sig varte op med all inclusive i Spanien

Vi elsker Spanien! Både mod nord og syd, på fastlandet og på øerne vrimler det med gode grunde til at besøge landet, der er kendt for ord som mañana, playa og cerveza. Og vi danskere er da også trofaste gæster i Spanien, der hvert år inviterer os indenfor på deres flotte hoteller og lader os nyde deres lækre mad og — ikke mindst — fantastiske strande. Er I nysgerrige på strandpriserne i Spaninen? Bare rolig, TravelBird har lavet et indeks over strandpriser rundt i verden. Nogle gange er vi nysgerrige og vil gerne udforske en masse forskellige restauranter og steder, og andre gange vil vi bare gerne forkæles og vartes op. Og så er det heldigt, at fænomenet all inclusive eksisterer!

Ren afslapning og velvære

En ferie med all inclusive er indbegrebet af afslapning og forkælelse.

En god måde at sætte prikken over i’et på ferien i Spanien er all inclusive, for så kan I koncentrere jer 100% om afslapningen. Bestiller I en ferie med all inclusive i Spanien, er alle måltider sørget for, og mellem måltiderne kan I nyde drinks og snacks ved poolen, så I aldrig behøver bekymre jer om noget som helst. Udvalget varierer fra hotel til hotel, men fælles for alle steder er, at I hver dag får både morgenmad, frokost og aftensmad samt et udvalg af forskellige drikkevarer på hotellet, og derfor bare kan læne jer tilbage og nyde det. Det er altså kun, hvis I vælger at spise uden for hotellet eller tager på udflugt, shopping eller lignende, at I skal have pungen frem. Resten af tiden kan den blive liggende i lommen, for med all inclusive er alt betalt på forhånd, og ferien kan derfor handle helt og aldeles om at holde fri, nyde solen og lade sig varte op dagen lang.

Den spanske kyst

Langs den spanske kyst ligger den ene fine sandstrand efter den anden, og også de spændende byer er et besøg værd.

En ferie på Costa del Sol, Costa Brava eller måske Costa Blanca? Mulighederne er mange. I det allersydligste Spanien ligger klassikeren Costa del Sol, hvor rigtig mange danskere år efter år nyder solen og strandene. Solkysten er en af Spaniens mest populære destinationer, og hvis ferien skal stå på all inclusive i Spanien, er den et oplagt valg. Fuengirola, Marbella, Torremolinos og Malaga er alle nogle af de mest kendte byer denne kyststrækning, og rejser I længere op ad kysten finder I Costa Blancas Alicante, Benidorm og Alibir.

Leder I efter all-inclusive i Spanien er Costa Brava i den nordøstlige del af landet og med Pyrenæerne som baggrund også en sikker vinder. Her er der dramatiske klipper, fine sandstrande og charmerende stenstrande, og så er der rig mulighed for også at opleve andet end bare all inclusive og badestrande. For eksempel kan man tage på udflugt til den spanske favorit Barcelona.

De Kanariske Øer

På de Kanariske Øer er klimaet mildt året rundt, og mulighederne for en afslappende ferie med all inclusive er mange.

Vil man have all inclusive i Spanien er de Kanariske Øer et godt valg. Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura er nogle af favoritterne, når turen går til de Kanariske Øer. Øgruppen, der ligger ud for Afrikas kyst og siden 1480 har tilhørt Spanien, bliver hvert år besøgt af omkring ni millioner turister. De flokkes hertil på grund af de gode vejr og de dejlige strande, og mange hoteller tilbyder all inclusive, hvor alt er sørget for.

Øerne kaldes også for de lykkelige øer, og når man først har undsluppet det lunefulde danske vejr til fordel for den varme sol på Gran Canaria eller Tenerife en enkelt gang, forstår man godt hvorfor. Brede sandstrande, lækker mad og godt med sangria gør, at vi år efter år vender tilbage, for de Kanariske Øer bliver vi bare aldrig trætte af.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice