All-inclusive og villa over havet

Adaaran Prestige Ocean Villas, Hudhuranfushi, Maldiverne

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sparesort med private villaer ved havet på Maldiverne – med all-inclusive og transfer

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -33% på hotellets egne priser ?
Ophold i en Sunrise Prestige Ocean-villa med all-inclusive.

Dette tilbud inkluderer også transfer tur-retur med speedbåd for alle rejsende. Gæster skal selv arrangere transfer direkte med resortet senest 72 timer før ankomst.

Tilbuddet inkluderer også et solnedgangscruise samt en introduktion til dykning en gang per person, per ophold.

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Tilbuddet gælder for to voksne. Rejser du alene eller med børn, kan du læse mere under “Enkeltrejsende” eller “Børn”.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 28.11.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Tjek ind i villa ved havet på smuk atol i Maldiverne – med all-inclusive, transfer med speedbåd og andre goder

Villaerne

På Adaaran Prestige Ocean Resort bor du i din egen villa, som ligger placeret på en brygge, der strækker sig langt ud over havet. Du vågner til lyden af bølgeskvulp, inden du tager dig en forfriskende morgendukkert i Det Indiske Ocean. Villaerne har egen terrasse og er eksklusivt indrettet med kunstværker og flotte designelementer.

Faciliteter

- Klimaanlæg
- Pengeskab
- Telefon
- Wi-Fi
- Kaffefaciliteter
- Minibar

Forplejning

Adaaran Prestige Ocean Resort serverer en stor og indbydende morgenbuffet til at skyde dagen i gang med. Restauranten har både internationale retter og maldiviske specialiteter på menuen, herunder flere skønne skaldyrsretter. Måltiderne indtages med en fantastisk udsigt til havet og øens maleriske havn. I baren kan du nyde forskellige drinks og lækre mellemmåltider.

Spa

I resortets meditative udendørs spa kan du slappe af med skønne krops- og ansigtsbehandlinger, massage, manicure og pedicure. Metoderne går fra traditionel ayurveda til moderne hudpleje og samtlige behandlinger udføres af erfarne terapeuter

Beliggenhed

Adaaran Prestige Ocean Resort ligger på den utroligt smukke atol Hudhuranfushi, hvilket betyder “det hvide gulds ø”. Øen er en del af North Male Atoll og placeret cirka 19 kilometer fra Males lufthavn – turen tager en halv time i speedbåd. Hudhuranfushi er kendt for sine gode forhold til vandsport lige fra bådture og vandski til padling og vindsurfing. Øens natur er i sig selv ubegribeligt skøn med sine lange hvide sandstrande, blidt svajende palmer og en rolig blå lagune, som alt sammen er omgivet af havets klare turkisblå vand.


Godt at vide

Der pålægges en miljøskat på 6 USD per person, per nat, som skal betales på resortet. Skatten går til at finansiere miljøbevarende projekter på Maldiverne og opkræves i hele regionen.

Bemærk, at gæster selv skal arrangere transfer direkte med resortet og senest 72 timer før ankomst, se "Flere oplysninger".

Ideelt til
Afslapning Romantik Strand Smukke landskaber
North Male Atoll, Republic Of Maldives, North Male Atoll 20334, Maldiverne

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • En frisk dukkert fra villaens egen badebro, mens solen står op
 • En afslappende behandling i hotellets rolige udendørs spa
 • At udforske øens smukke natur og gå ture på de hvide sandstrande

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser