All-inclusive og villa over havet

Adaaran Prestige Ocean Villas, Hudhuranfushi, Maldiverne

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Sunrise Prestige Ocean-villa

Tjek ind i villa ved havet på smuk atol i Maldiverne – med all-inclusive, transfer med speedbåd og andre goder

Adaaran Prestige Ocean Resort har en fantastisk smuk beliggenhed på atollen Hudhuranfushi i øgruppen North Male Atoll, som hører under Maldiverne. Resortets villaer er bygget på en lang brygge, som strækker sig ud i havet og er moderne og eksklusivt indrettet efter minimalistiske principper. Udenfor villaen har du egen terrasse og en stige, som fører dig direkte ned i de turkisblå bølger.

I hotellets restauranter mikses specialiteter fra Maldiverne og alverdens andre lande. Du får en storslået havudsigt, mens du nyder dit måltid, og om aftenen kan du slappe af med en drink til synet af en vidunderlig solnedgang.

Resortet har også et roligt udendørs spaområde, hvor der er et stort udvalg af skønne behandlinger. Du kan blandt andet få traditionel ayurvedamassage, behagelige wrappings eller en ansigtsbehandling.

Hudhuranfushi er kendt for sin smukke natur med lange hvide sandstrande og svajende palmetræer. Selvom atollen er et populært ferieparadis, har den sin helt egen uspolerede charme og autentiske idyl. Du befinder dig altid tæt på havet og har mulighed for at dyrke flere forskellige slags vandsport såsom vandski, surfing, bådture og padling.

Ideelt til
Afslapning Romantik Strand Smukke landskaber

Gå ikke glip af

  • En frisk dukkert fra villaens egen badebro, mens solen står op
  • En afslappende behandling i hotellets rolige udendørs spa
  • At udforske øens smukke natur og gå ture på de hvide sandstrande

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser