All-inclusive på Fuerteventura

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, Fuerteventura, Spanien

Kun for voksne Kun for voksne

Dette hotel er kun for voksne

Double Sea View-værelse

Designhotel kun for voksne på Fuerteventuras fredfyldte sydkyst – med all-inclusive

Tilmeld dig gratis for at se vores eksklusive priser
Op til -33% på markedets priser ?
Ophold på et Double Sea View-værelse med all-inclusive.

Dette tilbud inkluderer også frugt og en flaske cava per værelse, per ophold samt adgang til spa én gang per person, per ophold.

Kæledyr kan ikke medbringes i forbindelse med dette tilbud.

Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00.

Rabatten

Den rabat, vi udbyder på den valgte værelseskategori og de angivne inklusioner, er baseret på pristjeks, der er foretaget på leverandørens hjemmeside eller på markedets sammenlignelige priser, og udgør den højest mulige rabat udbudt i den givne kampagneperiode. Priser og tilgængelighed blev kontrolleret d. 18.12.2018.

Tilbuddet kan ikke refunderes, og det er ikke muligt at ændre datoerne, når først reservationen er gennemført.

Rejsen dertil?

Udforsk den unikke vulkanø med base på et elegant all-inclusive-hotel kun for voksne i fredelige Tarajalejo, inkl. frugt, cava og adgang til spa én gang

Værelserne

Det stilrene R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa ligger ned til det uendelige hav på solskinsøen Fuerteventura. De moderne dobbeltværelser byder på 26 kvadratmeter fyldt med elegance og komfort – toppet med en rummelig balkon med udsigt til havet. Enkelte dobbeltværelser har kun en glasvæg mellem toilettet og selve værelset.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Telefon

- TV
- Aircondition
- Balkon
- Fladskærms-TV
- Toiletartikler

Forplejning

På R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa serveres buffeter til både morgenmad og middag. Her risikerer du ikke at køre træt i øens populære egnsret papas arrugadas, for restauranten har et nyt tema hver aften med retter fra forskellige lande og regioner. Til frokost serveres lette måltider som salat, sandwiches og frugt, og hvis du mod forventning skulle blive sulten, kan du finde snacks og forfriskninger i poolbaren.

Spa

R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa har to udendørs pools (hvoraf den ene er opvarmet) samt en stor indendørs pool. Der er desuden et mindre spaområde og et veludstyret motionsrum.

Beliggenhed

Fuerteventura adskiller sig fra de andre Kanarieøer med sine vulkanske strande og klippeformationer. I den unikke Parque Natural de Corralejo kan du beundre bølgende sandklitter og vidtstrakte strande, som er velegnede til både solbadning og vandsportsaktiviteter. R2 Bahia Playa Design Hotel and Spa ligger i fiskerlandsbyen Tarajalejo langt fra øens larmende vandlande, megahoteller og turistflokke. Hotellet ligger helt ned til en stenstrand på øens sydlige kyst, og i byen finder du et par butikker og restauranter.

Fuerteventuras lufthavn ligger cirka 60 kilometer derfra.

Ideelt til
Strand Hotel Afslapning Foodies Smukke landskaber
Avda. las Palmeras s/n, 35627, Tarajalejo, Tuineje, Fuerteventura, Spanien

Vi søger mellem planlagte flyrejser fra alle større flyselskaber og lavprisflyselskaber, så du har et stort udvalg af selskaber, lufthavne og flytider at vælge mellem.

Du kan vælge at tilføje flyrejse, når du booker dette hotel. Du skal blot vælge de datoer, du vil booke til dit ophold i kalenderen, og klikke på "Hotel + fly".

På næste side kan du vælge afrejselufthavnen, tidspunktet, flyselskabet og prisen.

Når du booker et hotel med fly hos os, er du økonomisk beskyttet under ATOL.

Hvis du har brug for hjælp til at booke denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 78 77 01 64 (9.00-18.00 – alle ugens dage)

Hvis du ønsker kun at booke en flyrejse eller at tilføje en flyrejse til en eksisterende hotelbooking, du har foretaget hos os, bedes du ringe til vores reservationsteam på +44 843 2270 007 (man.-fre. 9.00-18.00; lørdag 10.00-17.00; søndag lukket).

Vi synes godt om

 • Det unikke ørkenlandskab i Parque Natural de Corralejo
 • At slikke sol eller dyrke vandsportsaktiviteter på øens herlige strande
 • At nippe til en drink ved en af hotellets tre pools efter et opkvikkende besøg i spaafdelingen

Andre udtalelser

 • Besøg hotellets hjemmeside for mere information
 • Læs gæsteanmeldelser på TripAdvisor
 • Sammenlign vores priser med andres på internettet, f.eks. Booking.com

Tilmeld dig gratis nu

... for at se vores priser og ledig kapacitet

Hvorfor booke med os?

 • De bedste hotelpriser til rådighed online – det er vores garanti! Vi sørger altid for, at vores tilbud er de bedste online i løbet af kampagneperioden. Derfor kan du trygt regne med, at du får den bedst tilgængelige pris på nettet, når du booker hos os.
  Læs mere om vores prisgaranti under "Ofte stillede spørgsmål".
 • Vælg dine datoer, så tager vi os af resten
 • Medlemsfordele – såsom værelsesopgraderinger og luksuriøse goder – kan være inkluderet

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

 • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
 • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser