All inclusive Malta

Tag med TravelBird på en skøn ferie til Malta med all inclusive! Med azurblåt vand, fascinerende klippeformationer og en ældgammel kulturhistorie er I garanteret en fantastisk ferie.

Tilbud

Vælg udrejsedato
0 tilbud
Vil I på sommerferie med plads til både sol og strand, kultur og historie samt natur og spænding? Så er Malta øen for jer!

Det maltesiske øhav gemmer på et utal af skatte. Ældgamle ruiner går i ét med de dramatiske kalkstensklipper, det smukke og frodige landskab forsyner indbyggerne med velsmagende vildt, honning og mejeriprodukter, og under vandet ligger dybe grotter og gamle vrag og venter på at blive udforsket. Malta er altså ikke kun for strandløverne og livsnyderne, det er også for eventyrerne, drømmerne og vandrefuglene.

Det bedste ved at tage til Malta på all inclusive ferie er, at I kan bruge krudtet på at slappe af ved poolen eller finde øens mest spændende aktiviteter og seværdigheder, fremfor at bruge tiden på at lede efter en restaurant, der har åben, eller som serverer mad, som alle kan lide. Hotellet har sørget for alle dagens måltider, og ofte også nogle lækre snacks til når den lille sult melder sig.

Ren afslapning på Malta

Vælger I en ferie til Malta med all inclusive, skal den nok stå på ren afslapning ved poolen eller på stranden.

En ferie på Malta med all inclusive vil helt sikkert være et hit for hele familien. Far og mor skal ikke stresse over måltiderne, og ungerne kan hente alle de is, de har lyst til!

Vælger I at booke en ferie til Malta med all inclusive, betyder det, at hotellet har sørget for dagens tre hovedmåltider – og tit også sørger for snacks mellem måltiderne, i tilfælde af at maverne begynder at rumle lidt tidligere. Mange steder er drikkevarer også inkluderet, og vælger I et luksuriøst hotel, kan I endda få alting serveret til jeres solstol ved poolen! Selvom en ferie til Malta med all inclusive først kan se dyr ud, så er der penge at spare ved at spise alle jeres måltider på hotellet – på denne måde undgår I nemlig dyre restauranter og uforudsete udgifter til sultne, vrantne børn (og voksne).

Har I fundet jer et hotel ved stranden, behøver I endda ikke tænke over at skulle have mad med, hvis I vælger at slænge jer i det gyldne, varme sand i stedet for ved hotellets pool. Malta har en masse lækre strande, som resortbyerne har forstået at udnytte. Så tag et badehåndklæde, en god bog og solcreme under armen – når det er tid til frokost, smutter I bare tilbage til hotellet for at fylde maverne, og derefter smutter I lige så hurtigt tilbage til bølgerne og strandstolen!

Spændende historie på Malta

Maltas ældgamle templer, monumenter og byer er helt sikkert et besøg værd.

Selvom Maltas gyldne strande og azurblå vand helt sikkert er et af øens trækplastre, så må I ikke snyde jer selv for et besøg til nogle af øens historiske seværdigheder.

Uanset, hvor I bor på Malta, er det oplagt at tage på en dagstur til en eller flere af øens spændende byer og seværdigheder. Maltas hovedby, Valletta, har nok flest af de mest berømte seværdigheder samlet på et sted. Her kan I både se Stormesterens palads, Johannes Katedralen samt øens arkæologiske nationalmuseum. Udenfor Valletta ligger det fascinerende Hypogeum, et underjordisk nekropolis der menes at stamme fra ca. år 3600-3000 f.v.t., og I kan tage på bådtur ud til De Tre Byer, Vittoriosa, Senglea og Cospicua, tre historiske og befæstede byer ved kysten. Længere inde på øen finder I Mdina, der emmer af arabisk nostalgi og svundne tiders aristokrati, og fra byens gamle, gyldne fæstningsmure kan I få en imponerende udsigt over landskabet. Her kan I fare vild i byens labyrintiske gader, lade jer imponere af den fine arkitektur og besøge et af byens spændende museer.

På naboøen Gozo ligger et af verdens vigtigste arkæologiske fund – Ggantija-templerne. Disse enorme templer menes at være bygget omkring år 3600-3200 f.v.t., og sagnet fortæller, at de store megalitter var blevet anbragt af kæmper. På Gozo kan I desuden se det ikoniske “blå vindue”, som er en imponerende klippeformation ved byen Dwejra med en flot udsigt over det blå hav.

Aktiv ferie på Malta

Selvom I booker en ferie til Malta med all inclusive, behøver ferien ikke foregå på langs!

Har I valgt at booke en sommerferie på Malta med all inclusive, betyder det ikke nødvendigvis, at I er bundet til hotellets faste spisetider.

Har I et ønske om at udforske Maltas smukke landskab eller betagende undervandsverden, så er der altså intet krav om, at I vender tilbage til hotellet for at spise frokost. Det kommer selvfølgelig til at koste lidt ekstra i feriebudgettet, hvis I vælger at tage ud på egen hånd og dermed selv skal sørge for mad og drikke midt på dagen. Men Maltas uforlignelige natur er det hele værd! Tag på klatretur på de stejle klipper, tag en lang tur på hesteryg eller dyk under vandet og udforsk de naturlige grotter og sunkne skibsvrag.

Nogle steder tilbyder hotellerne dykkerundervisning, forskellige slags vandsport, leje af vandski m.m., så selv hvis I bruger hele dagen på at dyrke nye og spændende aktiviteter, behøver I ikke bruge yderligere penge på mellemmåltider. Ligger aktiviteterne tæt på hotellet, kan I nemlig bare vende tilbage indenfor hotellets faste spisetider og få fyldt noget mere energi på kroppen, inden I vender tilbage til vandkanten.

En ferie på Malta med all inclusive lægger derfor op til nogle herlige dage med godt selskab, lange dasedage og sjove eventyr!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice