Tilbud

All inclusive Italien

En ferie med god mad, god vin og godt selskab – hvad mere kunne man ønske sig? Måske en ferie med alt dette og mere til? Så tag med TravelBird på en skøn ferie med all inclusive i Italien!

Vi danskere elsker at rejse til Italien, og det er sådan set uanset om det er sommer eller vinter, når vi drager mod støvlelandet.

Og hvad er der ikke at elske ved Italien? Landet er enormt alsidigt, og hver region har sin helt egen charme – og sit helt eget køkken. Mod nord ligger storbyer som Venedig, Milano og Bergamo, og her mærkes også den tætte forbindelse til Østrig – især omkring de populære skisportssteder. Bevæger man sig længere ned, støder man på nogle af Europas smukkeste landskaber og hyggeligste landsbyer i Toscana, Puglia og Umbrien, samt historiske og kunstneriske byer som Rom, Pisa og Firenze. Og i det sydlige Italien er der vulkanøer, historiske Pompeii og iltert temperament.

Italien er et paradis for livsnydere, og vil I helst fokusere på netop at nyde livet og de smukke omgivelser, så er en ferie med all inclusive i Italien måske lige noget for jer. Vil I opleve landene mellem Danmark og Italien, kan I bestille en kør-selv-ferie til Italien, hvor I gør holdt på vej til jeres destination.

En ferie med all inclusive i Italien er lige sagen

Et ophold med all inclusive i Italien er perfekt for jer, der bare gerne vil forkæles lidt.

Skal ferien stå på afslapning og forkælelse, så er all inclusive det perfekte valg. En ferie med all inclusive betyder, at der fra hotellets side er sørget for dagens vigtigste måltider, og tit kan I også være heldige at der kan hentes varme og kolde snacks i løbet af dagen, hvis den lille sult melder sig. Der serveres også et udvalg af kolde og varme drikkevarer, og alt afhængigt af hotellet kan det omfatte “nødvendighederne” som te, kaffe, øl, sodavand og vin til de mere eksklusive valg som cocktails, spiritus og likør.

Skal I af sted med familien, og har I valgt et hotel med all inclusive i Italien, så giver dette forældrene et pusterum fra at skulle sørge for mellemmåltider, balancerede måltider og kræsenheder. For i langt de fleste tilfælde serveres alle måltiderne i buffetform, så alle selv kan vælge, hvad de vil spise, og ungerne kan selv gå op og hente en sandwich eller en is i snackbaren. Det er ren win-win – forældrene har mere tid til at dase i solen eller læse en god bog, og ungerne føler det som ren luksus selv at kunne vælge, hvad de vil have at spise og hvornår.

Toscana - danskernes favorit

Italien har mange smukke regioner, men Toscana slår dem alle.

Emilia Romagna, Sydtirol, Ligurien, Umbrien, Piedmont, Lombardiet… Italiens i alt 21 regioner er alle skønne, smukke og velsmagende, og har hver især deres helt egen charme. Men nogle er mere kære for os end andre. Vi danskere er især svært glade for Toscanas bakkede landskab, maleriske byer og endeløse vinmarker. Det er den oplagte destination, når vi rigtigt skal slappe af – her kan man tilbringe mange, lange dage i solen med et køligt glas vin, en god omgang pasta og måske et kortspil eller to. Et besøg på en vingård er heller ikke helt af vejen, og skal man opleve det autentiske Toscana, så er et ophold på en såkaldt “agriturismo” helt perfekt. Her kombineres bondegårdsferien ofte med et gourmetophold, hvor der hver dag serveres hjemmelavede pastaretter og vin lavet på egne druer.

Toscana er også elsket for sine mange smukke byer, både de landlige og de større af slagsen. Regionen er den heldige indehaver af byer som Firenze, Pisa, Siena og Lucca, der byder på kulturelle, kunstneriske, historiske og gastronomiske oplevelser i særklasse. Kronen på værket er helt sikkert Firenze, der imponerer med kunstmuseet Galleria degli Uffizi og den flotte katedral, Duomo di Firenze. Også kaldet “renæssancens fødested” vrimler byen også med betagende arkitektur, charmerende broer og et utal af kunstskatte.

Puglia – Italiens undervurderede og idylliske kyststrækning

Med et uforligneligt køkken, en blodig historie og Italiens længste kystlinje er Puglia den ideelle feriedestination.

Vil I opleve den autentiske italienske adriaterhavskyst, så er Puglia stedet. Denne del af støvlelandet er bestemt en af Italiens undervurderede perler. Selvom Puglia har fastlandets længste kyststrækning, så er den knap så befolket som de populære strande længere nordpå ved Rimini og San Marino. Selvom Puglia langt fra er Italiens største region, så rummer den flere historiske monumenter, barokbygninger, olivenlunde og lækre delikatesser, end I kan nå at opleve på én besøg. Og det bedste er nok, at I kun skal dele de skønne oplevelser med få andre – det er ikke her, de store turistbusser læsser solhungrende feriegæster af. Det er heller ikke her, I finder det største udvalg af ferier med all inclusive i Italien, men vælger I at bo længere oppe ad kysten, hvor udvalget er større, så er Puglia bestemt værd at udforske på en dagstur hertil. Tag et kig på de mange mulige badeferier til Italien!

Puglias køkken er (måske) et af Italiens bedste. Også kaldet “cucina povera”, eller “de fattiges køkken”, kendetegnes regionens retter især af deres simpelhed, og det kan ses i de typiske retter som “risi e bisi”, risotto med ærter, og “minestra”, grøntsagssuppe, der er lavet på en håndfuld friske, lokale ingredienser. Selvom retterne synes nemme, og måske endda kedelige, så skal man ikke lade sig snyde – de smagsfulde, fyldige retter får det bedste ud af de lækre, italienske råvarer!

Der er altså nok at vælge imellem, hvis I søger en rejse med all inclusive i Italien – og vi er sikre på, at det bliver en skøn rejse, uanset hvad I vælger!

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice