2 Tilbud

All inclusive Grækenland

Azurblåt vand, herlige temperaturer og retter fra det lækre middelhavskøkken står på menuen — der er mange gode grunde til at bestille en ferie med all inclusive til Grækenland hos TravelBird.
Valgte filtre:
2 Tilbud
Filtre Ryd

Vælg en ferie med all inclusive i Grækenland og glæd jer til en ferie fuld af afslapning.

Vil I have sol, strand og ingen bekymringer, så er det en ferie med all inclusive, I skal tage på. En ferie med all-inclusive betyder, at der er sørget for det hele – morgenmad, frokost, aftensmad og endda drinks dagen igennem. Ofte er der tilmed snacks i løbet af dagen til at stille den lille sult ved poolkanten, så ingen kommer til at lide nogen nød. Falder valget på et familiehotel med all-inclusive, kan I godt regne med, at der er børneklub for de mindste og underholdning for alle familiens medlemmer inkluderet i jeres ophold.

Med all inclusive kan I desuden holde ferie med god samvittighed uden at skulle tænke for meget over, om feriebudgettet holder, og så slipper I for diskussionerne om, hvor I skal spise, og hvor meget det må koste. Hotelophold, alle måltider og drinks har I jo allerede betalt for, så det er kun lommepenge til shopping og udflugter, I skal tænke på.

Grækenlands charme

En af hovedårsagerne til, at mange danskere vælger en ferie med all inclusive i Grækenland, er naturligvis det gode vejr og muligheden for at dase på stranden.

Leder I efter en rigtig charterferie med sol og strand, så er de græske øer et godt bud på den perfekte feriedestination. Grækenland byder på mange solskinstimer, turkisblåt vand og smukke strande, som passer til ethvert temperament. Hvad end I leder efter en børnevenlig strand, en strand med eller uden skygge, det perfekte sted at surfe, eller måske en naturiststrand, så finder I det i det græske øhav. Trænger I til at undslippe hverdagens stress og jag, er en daseferie med all inclusive i Grækenland et godt valg. Grækenland er nemlig med sin tilbagelænede og gæstfrie lokalbefolkning det helt rette sted at komme ned i tempo, og det er ikke så underligt, at landet er det 16. mest populære turistland i verden. Vil I besøge den mest populære turistdestination, skal I tage en rejse til Bali.

Kreta

Kreta er en mangfoldig ø med gode mulighed for en god ferie til alle fra familier med børn til vandrefugle.

Kreta er og bliver favoritten over dem alle, når vi danskere skal bestille en ferie med all inclusive i Grækenland. Kreta er på den største af de græske øer og er med sit areal på 8312 km² på størrelse med Sjælland. Øen er selveste Zeus' fødested, og her finder I da også alle ingredienserne til en guddommelig rejse. Kreta byder nemlig på et skønt klima, hyggelige taverner, lange, lækre strande, olivenlunde og historiske seværdigheder. Der findes et utal af strande på Kreta, og hvad end I er til lange sandstrande med liggestole og parasoller, eller små uspolerede bugter omgivet af klippeskær, så finder I det her. Sammenlign strandpriser over hele verden!

I den største by Chania kan I slentre ned ad de atmosfærefyldte smalle gader, hvor I finder små butikker og boder med alt fra klassiske souvenirs til finurligt lokalproduceret kunsthåndværk. Er I historieinteressede, kan I besøge et af Chanias spændende museer, og I bør også overveje en dagstur til øens største attraktion Knossos, hvor I kan beundre de velbevarede levn af Kong Minos' palads.

Udforsk Grækenland

Selvom I har valgt en ferie med all inclusive i Grækenland, kan I sagtens kombinere sol og dasen med interessante aktiviteter.

Grækenland byder både på spændende historie og natur, som det bestemt er værd at dykke ned i. Holder I ferien på en af øerne nær Athen, er det oplagt at tage på en dagstur til denne historiske perle af en hovedstad, hvor I kan gå på opdagelse i den 4500 år gamle historie. Athen har over 80 museer, deriblandt Det Arkæologiske Nationalmuseum, der er et af de største og mest spektakulære arkæologiske museer i verden. Det er naturligvis også i den græske hovedstad, at I finder demokratiets vugge, Akropolis, hvor det gudesmukke Parthenon troner på toppen. Fra øen Evia kan I eksempelvis køre til Athen på ca. 1½ time via en af de to broer, der forbinder Evia med fastlandet. Med 2000 øer i det græske øhav, er det nærmest ligegyldigt, hvor I holder jeres ferie med all-inclusive i Grækenland – I kan altid hoppe på en færge og udforske en af naboøerne.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice