Tilbud

All inclusive Gran Canaria

På solskinsøen Gran Canaria er temperaturerne behagelige året rundt. Vælger I en ferie med all inclusive, får I god tid til at dase ved stranden og nyde ferien i fulde drag. Tag med TravelBird på all inclusive ferie til Gran Canaria!
Se mere:

Skal ferien stå på sol og total afslapning, så er en ferie på Gran Canaria med all inclusive et godt valg.

Med 350 solskinsdage om året er det ikke så underligt, at Gran Canaria er en af danskernes helt store feriefavoritter. Især i vintermånederne søger de solhungrende danskere mod vulkanøen ud for Nordafrikas kyst, og er det sol og afslapning, I er på udkig efter, er en rejse til Gran Canaria med all inclusive værd at overveje. Med all inclusive er der sørget for alle måltider og drikkevarer på jeres hotel, og I kan dermed læne jer tilbage og nyde ferien i fulde drag. Hvad end I rejser som et par, med børnene eller med venner, så har Gran Canaria masser at byde på. De børnevenlige strande, det festlige natteliv, den flotte natur og de mange muligheder for en aktiv ferie gør øen til et trækplaster for mange forskellige typer turister. Andre ideelle øer for et all inclusive ophold er Malta eller Tenerife, der begge byder på nogle af de samme kvaliteter som en tur til Gran Canaria med all inclusive.

Sol og afslapning

Har I valgt en tur på Gran Canaria med all inclusive, kan I glæde jer til en ferie fri for bekymringer.

På Gran Canaria er gennemsnitstemperaturen 20-25 grader året rundt, så her kan I se frem til en solid omgang sol og afslapning. Vælger I en ferie med all inclusive på Gran Canaria, bliver I forkælet dagen igennem med alle måltider, snacks og drikkevarer, så det eneste, I faktisk skal bekymre jer om, er, hvorvidt det er ved poolen eller stranden, dagen skal spenderes. Der bliver med andre ord god tid til at lade batterierne helt op, og endelig er der tid til at få læst den bog, der længe har ligget på natbordet. Ønsker I en ferie i storbyen, er en rejse til Spanien et godt bud på jeres næste destination!

På Gran Canarias sydlige del findes nogle af øens mest populære feriesteder, som Playa del Inglés og Maspalomas. Disse byer byder på smukke sandstrande, brede promenader og mange aktiviter for både store og små. Har I børnene med på ferien, er Maspalomas det perfekte sted at være. Ved byens flotte fyrtårn er stranden bred, og der er liggestole, parasoller og vandsport. I kan også tage en tur i vandlandet Aqualand, der lokker med en vandlegeplads og massevis af rutsjebaner for både små og store vandhunde. Skal ferien stå på fest og farver, skal I til Playa del Inglés, hvor I finder barer, diskoteker og natklubber.

Aktiv ferie

Der er gode muligheder for at tilføje sport til jeres ferie på Gran Canaria med all inclusive.

Vil I kombinere solferien med sportsaktiviter, så er Gran Canaria stedet at drage mod, hvad end I er til aktiviteter til land eller vands. Gran Canaria siges at være et af de bedste steder i verden at vindsurfe, og I kan faktisk vindsurfe langs hele kysten fra øst til syd. Er I mere til vandsport under havets overflade, er der også rig mulighed for at dykke. Gran Canarias undersøiske verden byder blandt andet på subtropiske fisk, skibsvrag og huler, og især det maritime reservat El Cabrón er værd at dykke ned i.

På landjorden kan I snøre vandreskoene og tage på opdagelse i øens flotte nationalparker eller bestige øens højeste bjerg, Pico de las Nieves, hvor I på toppen vil blive belønnet med den fineste udsigt over øen, man kan tænke sig. Gran Canaria er også kendt som et yndet feriested for golfentusiaster, og øen har hele otte store golfbaner, hvor I kan svinge golfkøllerne året rundt.

Gran Canarias natur

Naturen på Gran Canaria er imponerende varieret, og er I til naturoplevelser, vil øen ikke skuffe.

Vælger I en ferie til Gran Canaria med all inclusive, kan det være svært at løsrive sig fra liggestolen. Der er dog masser af steder på solskinsøen, der i den grad er værd at udforske. Besøg eksempelvis det unikke naturreservat ud for feriebyen Maspolomas, hvor I kan se fascinerende klitter, en saltvandslagune og en palmelund. Nær dette naturreservat finder I Palmitos Park, som bestemt også er værd at tage til. Parken byder på en stor botanisk have og en række forskellige dyrearter, heriblandt selvfølgelig kanariefuglen, som har taget navn efter Gran Canaria. Tag også en tur til øens frodige, grønne midte. Her vil I blive mødt af majestætiske bjerge og charmerende landsbyer, hvor I kan opleve den autentiske spanske atmosfære.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice
Minimumskøb = 750 DKK ekskl. bookinggebyr