1 tilbud

Cuba all inclusive

Når energien skal fornyes, og afslapningen skal være total, er det oplagt at lade sig varte op med all inclusive på Cuba. Bestil en afslappende ferie med TravelBird til jeres favorit destination!
Se mere:
Valgte filtre:
1 tilbud
Filtre Ryd

Har I altid drømt om at opleve Caribien? Tag på en Cuba all inclusive rejse med TravelBird.

Ser I bounty øer med klare, hvide sandstrande og det smukkeste azurblå hav, når I drømmer jer væk på ferie? Med all inclusive på Cuba kan I nyde synet af svajende palmer, mens I mærker solens varme stråler på huden. Bestil en frisklavet cocktail og læs din favoritbog i de cubanske omgivelser. Få jeres drøm til at gå i opfyldelse når I oplever den komplette ferie med Cuba all inclusive. Her undslipper I hverdagens stress og jag, og kan parkere bekymringerne på hylden hjemme i Danmark. Det eneste I skal koncentrere jer om, er at afholde en velfortjent ferie i paradisiske omgivelser! Den bedste måde at komme helt ned i gear er med et par ugers ferie i drømmende omgivelser. Med en pause fra de daglige opgaver derhjemme kan I genoplade jeres batterier, og vende hjem med fornyet energi til at gennemføre projekter og gøremål. Ferie er givet i et begrænset omfang, og derfor er det vigtigt at I får mest ud af disse dage, uden at skulle gå på kompromis. En langdistance rejse er det perfekte afbræk, hvor I nemt kan tænde for autopiloten, og lade jer blive båret henover ferien. Mange forbinder Cuba med salsa, iskolde drinks, cigarer og pastelfarvede vintagebiler. Alene dette beskriver ikke landet til fulde, da Cuba også har mange spændende attraktioner og mystiske steder, som må udforskes. Med rejser til Caribien kan man ikke andet end at blive forelsket i den valgte destination. På Cuba kan I studere de gamle bygninger og retro biler, der mest af alt ligner noget tilbage fra 1950’erne. At befolkningen har beholdt de klassiske mobile vogne skyldes handelsembargoen mellem USA og Cuba, der ikke tillod import af nye biler til Cuba samt andre varetyper. Denne cubanske hæmning er blevet lettet gennem tiden, og nu kan Cuba nemmere trække på det moderne vestens innovationer som eksempelvis moderne biler.

Bliv forført af det pragtfulde ø-liv

Oplev øen til vands og til lands.

Da Cuba er omringet af hav, er det ideelt at tage en sejltur på bølgerne. Man kan også nøjes med at udforske byen til lands, hvor I fordyber jer i den betagende kultur og natur, eller nyder en god tur til paradis strande. Det nordlige Cuba er specielt populært grundet sine hvide silkebløde sandstrande, men trods populariteten er området ikke fuldt udviklet af turismen endnu. Netop her kan I derfor tilbringe rolige timer på paradisiske strande. Dagsprisen på strandende på Cuba er forholdsvis lave, hvilket ses i strandspris sammenligningen for 2018, hvor tre af Cubas strande: Vardero, Cayo Coco og Guardalavaca Beach, er placeret nederst i indekset som nogle af de billigste strande.

Tag en morfar i hængekøjen mellem palmetræerne, lad jer friste af en frisk svømmetur i det åbne hav eller mærk solen og den kølende brise på din krop. Udover drømme strande, det azurblå hav og den evigt skinnende sol byder Cuba også på tropiske regnskove og forladte sukker- og kaffeplantager, der i slavetiden var på sit ypperste aktivitetsniveau. På plantagerne arbejdede slaverne hårdt for at berige den hvide overklasse, og da slaveperioden var ovre på Cuba, stoppede produktionen mere eller mindre på plantage områderne.

Den største tilhørende ø til Cuba er Isla de Juventud, hvor flere vådområder og regnskove er beliggende på den sydlige del af øen. På en opdagelsestur i nationalparken, Nasaja, på øen Cayo Coco kan I blandt andet spotte diverse fuglearter, som den skrigende ugle og den lille cubanske fugleart, Cubatrogon. Med Cuba all inclusive er det oplagt at udforske undervandsverdenen, der gemmer på en enorm fiskebestand, farverige koraller og historieholdige skibsvrag. Synet der venter under havet, vil få alle dykkerglade hjerter til at smelte. De gode dykkerdestinationer på Cuba er at finde i nord, syd, øst og vest. I nord finder I ø-gruppen, Jardines del Rey, der er et oplagt sted at dykke fra. Yderligere finder I dykkermuligheder i vest som fra María La Gorda eller fra Jardines de la Reina placeret syd på øen. Revet ud fra området i Playa Santa Lucía er et af de største koralrev set fra et internationalt perspektiv. Revet har cirka 500 fiskearter, to sunkne skibsvrag, undervandsgrotter og den kæmpe tropiske djævlerokke, der deler familie med hajerne.

Elskere af kunst og kultur har intet at frygte på Cuba, da nationen har masser af spændende historie samt smukke gallerier. I Cubas hovedstad, Havana, finder I kunstgalleriet og natklubben, Fábrica de Arte Cubano, der førhen var en madlavningsolie fabrik. Folk fra alle generationer mødes her for at beundre de fine kunstværker, og sommetider afholdes der koncerter og filmaftener, som I kan deltage i. Kom og vær med under jeres ferie på Cuba med all inclusive og tilbring en sjov aften i de helt rigtige omgivelser.

Tag på en rundrejse til de charmerende cubanske byer

Fra Havana til Trinidad - liv og glade dage vil møde jer på turen til Cuba.

rejser til Cuba med all inclusive bør I tage et smut til Havana. Havana er Cubas hovedstad, der rummer masser af historie og kultur. Gå en tur gennem gaderne og nyd de mange indtryk byen bringer. Føl den afslappende atmosfære bestående af rytmiske melodier og de farverige traditionelle huse. I Havana er det ikke kun indendørs museer, der fortæller byens historie. Også udenfor, i de åbne omgivelser, har hovedstaden beundringsværdige pladser og monumenter som I sammen kan studere. Specielt den historiske kerne i den gamle del af Havana, gemmer på en masse kulturelle skatte. Det er derfor ikke tilfældigt, at denne del af byen har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1982. Fra parken, Morro-Cabaña, kan I nyde en fantastisk udsigt over byen samt de tilhørende ruiner af Morro og Cabaña fæstningerne. Husk også at beundre den smukke solnedgang langs kysten fra Boulevard El malecón. Er I historieinteresserede, kan I køre videre til byen Trinidad, der huser bevarede spanske koloniale bygninger. Efter jeres besøg på Cuba kan I tage en rejse til Spanien - landet der har sat sit aftryk på Cuba.

Det cubanske køkken tryller med eksotiske retter

I vil ikke fortryde jeres kulinariske besøg på Cuba! Nyd blandingen af ​​caribisk, spansk og afrikansk indflydelse.

På jeres Cuba all inclusive ferie kan I skabe nye bekendtskaber til det kulinariske Cuba. Med en så stor afstand til Danmark kan I kun forvente, at maden er eksotisk og overraskende. Især det cubanske køkken er inspireret af spansk og afrikansk mad, og fødevarer som ris med sorte bønner, bananer, kassava planten og svinekød er ingredienser, der ofte indgår i madlavningen. Dertil minder de brugte krydderier og madlavningsteknikker på Cuba om de spanske og afrikanske, og retter som tortillas, empanadas og desserten dulce de leche kan bestilles på mange af restauranterne i landet. En populær ret blandt nationen er, Ropa Vieja. En ret der består af langtidsstegt oksekød, løg, tomater, peberfrugt, oliven og kapers. Umiddelbart er retten ikke smuk af udseende, og kaldes “gamle tøj” af netop samme grund. Men lad jer ikke snyde af udseendet da smagen er overbevisende og helt i top. Rioja Vieja kommer i flere afskygninger, så bestil endelig retten mere end en gang. På Cubas gader kan I bestille lækkerier som de dumplings lignende Chiviricos. Perfekt som et lille aftenmåltid! Har I brug for noget til den søde tand, kan cubansk flødeis anbefales - måske med et glas cubansk rum til?

Så bliver det simpelthen ikke bedre! Følg med i barlivet og overvær den festlige atmosfære mens i nyder tonerne fra den cubanske musik.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice