Afslappende ferie på Zanzibar

Filao Beach Resort, Uroa, Zanzibar, Tanzania

Deluxe Garden View-værelse

Deluxe Garden eller Sea View-værelse

Deluxe Garden eller Sea View-værelse

Deluxe Garden eller Sea View-værelse

Afslappede dage på charmerende strandhotel med pool, spa og privat strandområde på idylliske Zanzibar, inklusive helpension

Gå ikke glip af

Filao Beach Zanzibar ligger cirka en times kørsel fra den historiske stenby på Zanzibars østkyst. Stone Town er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste og er et klassisk eksempel på en swahilisk handelsby. Mange af byens bygninger har aner tilbage til 1800-tallet, og et besøg her er et must, hvis du vil have indblik i Zanzibars kultur og hverdagsliv. Sørg også for at besøge paladset Beit-El-Ajaib, havnen og det livlige marked, hvor duften af krydderier hænger i luften.

Du kan også tage en bådtur til Prison Island, som byder på sandstrande og koralrev.

Har du ikke helt bestemt dig endnu?

Reservér dine datoer, mens du beslutter dig for kun 250 kr

  • Betal 250 kr for at reservere dine ønskede datoer indtil tilbuddet udløber
  • Vælger du at gennemføre bookingen, så fratrækkes pengene totalbeløbet. Gennemfører du ikke bookingen inden salgets udløbsdato, så indsættes pengene på din Secret Escapes konto, hvor du kan bruge dem til dit næste køb.

Bemærk venligst, at dette ikke er en booking. Når du reserverer dine ønskede datoer, så forhindrer du blot andre medlemmer i at booke netop disse datoer. Du skal huske at gennemføre resten af bookingen og betalingen inden udløbsdatoen. Secret Escapes er derfor ikke ansvarlig for meromkostninger, hvis disse datoer ikke er ledige på et senere tidspunkt eller hvis en reservation annulleres.

Se Ofte stillede spørgsmål, hvis du mangler mere information, eller læs vores vilkår og betingelser