Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Moderne hotel i hjertet af Porto

 • Storbyferie
 • Porto
Pris fra kr. 9.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger i det historiske og charmerende Porto. Bo i centrum af byen på Porto Coliseum Hotel inklusive morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Aldrig er stemmerne på valget af Europas bedste rejsemål faldet så enstemmigt! Blandt rejsende fra hele verden er Porto igen i 2017, for tredje gang, blevet valgt som "bedste europæiske rejsemål". Porto er intim, unik og emmer af lokal charme. Bliv forført af historie, arkitektur, gastronomi, handel, kulturmøder og opdagelser. Byens sjæl og atmosfære er hvad gør Porto til noget helt specielt!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år) på Porto Coliseum Hotel***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Porto
 • Håndbagage
Velkommen til Porto!

Porto, der har fået sit navn efter den berømte portugisiske vin, har mere end ét trick i ærmet. Byen er først og fremmest kendt for at være Lissabons lillebror, men byder på sin helt egen personlige charme. Det historiske centrum, Ribeira, har siden 1995 være på UNESCOs Verdensarvsliste, og områdets unikke arkitektur er blevet byens kendetegn. Start med en sejltur på Douro-floden, som løber gennem byen, og I vil hurtigt forstå hvorfor denne by er unik. Tager I over på den anden side af floden til området Vila Nova de Gaia, findes der mange muligheder for at besøge et af de mange portvinshuse. Gå på opdagelse i de stejle, smalle gader og hyggelige kvarterer, og sug den lokale kultur til jer. Pausen nydes i skyggen på en af de mange fortovscaféer - med et glas portvin, selvfølgelig!

Porto Coliseum Hotel

 • Hotel
 • Porto, Portugal
Restaurant

Porto Coliseum Hotel er et moderne og ideelt beliggende hotel i det historiske centrum af Porto, hvor der kun er ca. 500 m til den nærmeste togstation og flere gode transportmuligheder. Hotellet er integreret i det velbesøgte teater- og koncerthus Coliseu do Porto, kendt for sine musikalske og kulturelle arrangementer. Indflydelsen fra musik og scenekunsten går igen i indretningen af værelserne. Morgenmaden nydes enten indendørs eller udendørs på terrassen, som har udsigt over Portos tage.

 • +4
Læs mere
Room 4

Dobbeltværelse

Enkelt og elegant værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelser er udsmykket med temaer fra opsætninger på teater- og koncerthuset Coliseu do Porto. Her findes aircondition, TV, roomservice, minibar (mod betaling), værdiboks (mod betaling) og eget badeværelse.

Hvilepauser og delikatesser

Den bedste oplevelse i Porto fås ved bare at slå sig ned og suge atmosfæren til sig

 • Prøv klassikeren Pastel de nata (en lille flødekage) eller den lokale sandwich Francesinha, også kaldet "en lille fransk". Francesinha er en toast med tre lag brød, fyldt med oksekød og pølse mellem hver skive og med et stegt æg og smeltet ost på toppen. Lad dét være sagt, så er det måske ikke den mest kalorielette specialitet, men den skal prøves mindst én gang i løbet af jeres ophold
 • På den lille gågade Rua das Flores finder I den lille chokoladebutik Chocolataria das Flores. Butikken er samtidig en udsøgt lille café med dejlig atmosfære. Sæt jer udenfor på en solrig eftermiddag og nyd en espresso og en bid hjemmelavet chokolade.
 • Passeiros de Virtudes er en skrånende græsplæne, hvor I får en fabelagtig udsigt over floden Douro. Dette er stedet, hvor kunstneriske sjæle og bohemer mødes nogle timer før solnedgang, for at nyde et godt glas vin og en god samtale.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Betalt offentlig parkering: 10,50 € per dag (afhængig af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger ca. 20 km fra Porto Lufthavn og kan nås med metro, bus eller taxa. Ca. 500 m fra hotellet ligger togstationen Sao Bento og I finder det nærmeste metrostop Bolhão ca. 450 m fra hotellet, hvorfra I nemt kan komme rundt i Porto.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice