Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Rytmiske BLUE MAN GROUP i skønne Berlin

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Berlin
Pris fra kr. 1.529,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Spektakulær optræden og taktfaste trommer: Oplev BLUE MAN GROUP i Berlin samt 2, 3 eller 4 overnatninger inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Forkæl jer selv med en helt særlig oplevelse og tag med til det fascinerende show med BLUE MAN GROUP på Stage Bluemax Theater, som ligger ca. 5 km fra hotellet. Rytmisk musik og dans, vilde farver samt humoristisk optræden — showet har det hele! Her vil I få en oplevelse, som I sent vil glemme. Inden og efter showet vil I se den pulsende storby Berlin, hvor I vil bo på det centrale hotel Ibis Berlin Ostbahnhof. Efter morgenmaden på hotellet kan I besøge byens store udvalg af kulturelle attraktioner og historiske seværdigheder. Så tag med på en miniferie og fordyb jer i den inspirerende tyske metropol.

Inklusive
 • 1 billet til BLUE MAN GROUP
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Ibis Berlin Ostbahnhof**
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Berlin
 • Håndbagage
BLUE MAN GROUP

Vær klar til vilde effekter, medrivende musik og en god portion humor. BLUE MAN GROUP skruer op for et mageløst show i Berlin, hvor I med garanti vil blive forbløffet over den fascinerende forestilling, og den udefinerbare kombination mellem et cirkus, en rockkoncert, et danseshow og komisk skuespil. BLUE MAN GROUP blev dannet af tre kreative venner, som startede og udviklede deres show på de små teaterscener. I dag er showet internationalt, udført i over 20 lande og set af flere end 35 millioner mennesker over hele verden siden 1991. Denne gang optræder de på Stage Bluemax Theater i Berlin, ca. 5 km fra hotellet. Gruppen har evne for at inspirere deres tilskuere, så gå ikke glip af muligheden for at blive imponeret!

Ibis Berlin Ostbahnhof

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
hotel exterior

Jeres hotel ligger i det centrale Berlin tæt på Spree-floden. Med denne beliggenhed kommer I nemt og hurtigt komme rundt i hele Berlin, enten med offentlig transport eller på gåben. I vil bo tæt på caféer og barer samt de mange seværdigheder i byen. Hotellet byder på en morgenmadsbuffet, og i den døgnåbne bar kan I nyde lækre drinks og snacks. Der er desuden gratis WiFi på hotellet.

 • +4
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og privat badeværelse. I finder desuden faciliteter på værelset som aircondition, skrivebord, TV og hårtørrer. Værelset indeholder alt det nødvendige for en storbyferie.

Ikoniske Berlin

Vibrerende storbystemning, kreative sjæle og ikoniske seværdigheder beskriver den tyske hovedstads bybillede til perfektion. Berlin oser af kultur og særpræg, og byen har en historie som ingen andre. Rundt i byen kan I se de velbevarede mindesmærker og museer fra Berlinmurens fald og symbolet for genforeningen, monumentet Brandenburger Tor. Desuden byder Berlin på ekstraordinær arkitektur, kunst og kultur samt international og lokal gastronomi. Når I skal ud for at stille sult og tørst er de lokale bryggerier i byen anbefalelsesværdige. Prøv eksempelvis bryggeriet Lemke Berlin — her mærker I stolthed og tradition, når I bestiller en Hopfenweisse i de majestætiske lokaler nær Alexanderplatz.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavn og hotel tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger lige ved banegården Ostbahnhof, kun ca. 3 km fra Alexanderplatz og ca. 4 km fra Brandenburger Tor. Fra hotellet til teatret, hvor BLUE MAN GROUP optræder, er der ca. 5 km. Fra lufthavnen til jeres hotel er der ca. 20 km, og man kan tage toget herfra til banegården Ostbahnhof.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice