• Med indkvartering

FÆNGSLET og krohygge ved Horsens

 • Miniferie
 • 1 eller 2 overnatninger
 • Hedensted
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 35 gange

2 eller 3 dage på traditionsrig kro ved Horsens inkl. billet til Fængselsmuseet og halvpension bestående af morgenbuffet og middag med et glas vin

Tag væk fra hverdagens stress og jag til et skønt afbræk med både krohygge og museumsbesøg. I tilbringer 2 eller 3 dage på Korning Kro, der er det perfekte udgangspunkt for en miniferie. Her har I nemlig hverken langt til skønne naturoplevelser eller Horsens' hyggelige bystemning og mange museer. Med dette tilbud følger også billetter til det prisbelønnede og interaktive fængselsmuseum, hvor I får et unikt indblik i fængslets 150 år lange historie og lærer nogle af de mest farverige fanger at kende.

Inklusive
 • Korning Kro: 1 eller 2 overnatninger
 • Halvpension (kun til voksne +13 år)
 • Morgenmad til børn 0-12 år (aftensmad til børn kan købes i restauranten)
 • 1x billet til Fængselsmuseet i Horsens
 • Gratis parkering
Fængselsmuseet i Horsens

FÆNGSLET var et rigtigt fængsel i over 150 år helt frem til 2006. Siden 2012 har det dog lagt hus til både Europas største fængselsmuseum og diverse koncerter og kulturelle arrangementer. På det prisbelønnede fængselsmuseum kan I se frem til at opleve fængslets brogede historie gennem forskellige spændende udstillinger. Museet er interaktivt og egner sig derfor for både store og små. I kan blandt andet høre om Danmarks sidste henrettelse med økse, som foregik her, og I kan følge en af fængslets berømte fanger. Blandt disse er udbryderkongen Carl August Lorentzen, der i 1949 på spektakulær og kreativ vis gravede en 18 meter lang tunnel fra sin celle ud i friheden. En rekonstruktion af flugttunnelen åbnede for nyligt og udgør nu museets udgang.

Korning Kro

 • Hotel
 • Hedensted, Danmark
Korning Kro

Den traditionsrige Korning Kro ligger 10 km fra Horsens og en 45-minutters køretur fra Billund. Kroen har eksisteret siden 1976, hvor værtsparret forvandlede det gamle forsamlingshus til en hyggelig kro, som danner rammerne for en venlig og indbydende atmosfære.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelserne

De lyse dobbeltværelser er 24 m² store, og de er alle udstyrede med elkedel, kaffe/te, fladskærms-TV, telefon og badeværelse. Værelserne er beregnet til 2 voksne, men det er muligt at bestille overnatninger til 1 barn mellem 3 og 12 år, som sover i en ekstra opredning. En baby mellem 0 og 2 år kan desuden sove i forældrenes seng.

Korning og omegn
 • Den Genfundne Bro (20 km): Over 100.000 turister har allerede besøgt denne gamle jernbanebro, som blev gravet fri i 2014. Broen strækker sig hele 13,4 meter over Gudenåen, hvilket gjorde det til den højeste bro i Norden, da den blev bygget i 1899.
 • Horsens Kunstmuseum (12 km): På Horsens Kunstmuseum kan I gå på opdagelse i byens kunstskatte. En af de centrale kunstnere her er bysbarnet Michael Kvium, og museet har for nyligt åbnet en Michael Kvium-sal dedikeret til den store samling af hans værker.
 • Natur: Har I lyst til at opleve den østjyske natur og måske endda røre jer lidt, er der rig mulighed for det. I Horsens er der nemlig 3 golfbaner, og fra Korning har I har ikke langt til Gudenåens udspring, Tinnet Krat (25 km), og den smukke ås mange muligheder for vandreture, lystfiskeri og kanosejlads. Apropos vand kan det anbefales at besøge Byghom Park (12 km), der er prydet med søer og vandløb, og hvor I finder det tidligere royale slot, der har givet parken sit navn, Erik Menveds borgruin og en stor legeplads.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Korning Kro. Du indgår derfor direkte aftale med Korning Kro. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 12 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-3 år betaler 40 DKK per nat og sover i forældrenes seng (inkl. morgenmad)
Børn 4-12 år betaler 160 DKK per nat for en ekstra opredning (inkl. morgenmad)
Aftensmad til børn købes i restauranten
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet har 2 kørestolsvenlige værelser. Kontakt venligst vores kundeservice

Fængselsmuseet er egnet for kørestolsbrugere, men grundet trapper er det ikke muligt for kørestolsbrugere og gangbesværede at se Kirken på 3. sal

Kæledyr

I kan medbringe 1 kæledyr per værelse for 95 DKK per nat, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen til voksne (+13 år) omfatter:
Morgenbuffet og 2-retters middag eller middagsbuffet efter køkkenchefens valg inkl. et glas vin på ankomstaftenen (vin bliver kun udskænket til voksne +18 år)

Tilbuddet er inklusive morgenmad til børn mellem 0-12 år. Aftensmad til børn kan købes i restauranten

Billet til Fængselsmuseet

I får udleveret jeres billetter til Fængselsmuseet i Horsens på Korning Kro på ankomstdagen

Sted

Den hyggelige Korning Kro ligger 10 km uden for Horsens og omkring 55 km fra Aarhus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice