• Med fly
 • Med indkvartering

Bo centralt og oplev Londons markeder

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
13 Anmeldelser
Pris fra kr. 889,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 121 gange

Oplev det lokale London fra det centralt beliggende ibis Budget Hotel London Whitechapel - Brick Lane inklusive morgenmad og fly tur-retur

Fish & Chips, Big Ben, Buckingham Palace og dobbeltdækkerbusser — ikke engang 1000 ord ville kunne beskrive den spændende hovedstad London. Dyk ned i en verden af royal historie, farverige markeder, shopping på Oxford Street og grønne områder i Hyde Park og Greenwich Park. Jeres hotel, ibis Budget Hotel London Whitechapel - Brick Lane, ligger ideelt placeret, kun fem minutter fra "the tube", som Londons metrosystem kaldes i daglig tale. Fra hotellet kan I nemt nå alle de steder, der skal ses eller genses i London. Find det gode humør frem, og gør jer klar til en uforglemmelig storbyferie i London!

Inklusive
 • ibis Budget Hotel London Whitechapel - Brick Lane: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, Aarhus, København, Aalborg, Hamborg til London-Stansted tur-retur eller fra København til London-Luton tur-retur
Hello London!

London er en by, der kan besøges igen og igen. Uanset om det er første gang I besøger byen, eller om I har været der før, byder London på noget nyt hver gang. Tag på sightseeingtur fra London Eye til Buckingham Palace, eller oplev byens puls på egen hånd, og far vild i mindre kendte gader. Smag britiske klassikere, som scones med marmelade og agurke-sandwiches, og glem ikke at drikke te til! London er en ideel shoppeby, hvor kreditkortet let kan blive glohedt på Oxford Street, som er kendt for sine store indkøbscentre blandt andet stormagasinet Harrods. London er også berømt for sine mange markeder, der strækker sig ud over flere kvarterer. London er helt enkelt en storbyklassiker, som med sit høje humør og tempo aldrig skuffer!

ibis Budget Hotel London Whitechapel - Brick Lane

 • Hotel
 • London, Storbritannien
hotel

Hotellet ligger i det centrale London kun fem minutter fra metroen, som nemt tager jer til byens store seværdigheder. ibis Budget London Whitechapel er perfekt til de budget-bevidste rejsende og tilbyder gratis WiFi, døgnåben reception og morgenmadsbuffet hver morgen. Hotellet ligger i gåafstand til den kendte gade Brick Lane, som i de seneste 20 år er blomstret op som et hipt kvarter med især mange indiske restauranter, genbrugsmarkeder og trendy barer.

 • +5
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er enkelt indrettet og udstyret med en stor dobbeltseng, fladskærms-TV og eget badeværelse med bruser.

Vores tips
Se kort
 • Camden Market

  Camden Market består af over tusind butikker og stande, hvor der sælges tøj, kunst, musik og mad. Her kan I finde smukke håndlavede smykker, fascinerende brugskunst og alt der i mellem. Markedet er en af de mest populære turistattraktioner i London og lever bestemt op til sit gode ry.

  Marked Camden Market Marked
 • Old Spitalfields Market

  Markedet siges at være Londons ældste og er åbent 7 dage om ugen, men det er torsdag-søndag, at der for alvor er gang i den. Her findes en skøn blanding af boder med originalt design, overraskende genbrugsfund, sjældne vinyler, legetøj, smykker og møbler. Skulle I ramme London på en våd dag, kan I glæde jer over, at markedet er indendørs.

  Marked Old Spitalfields Market Marked
 • Brick Lane Market

  Måske bedst kendt for sine mange indiske restauranter, finder I på Brick Lane også et charmerende, kaotisk marked, der tiltrækker mange unge londonere på jagt efter brugte møbler, usædvanlige tøjfund samt kuriosa og kitsch. Kom på en søndag, og glæd jer over, at I aldrig ved, hvad I måske kommer hjem med...

  Marked Brick Lane Market Marked

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 voksne per værelse.

Bemærk venligst, at I desværre ikke kan have børn med på dette hotel

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 613,- - kr. 924,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra London Stansted Lufthavn: Tag Greater Anglia-toget mod London Liverpool Street til Liverpool Street Station. Herfra skift til bus 205 mod Bow Church. Stå af på The East London Mosque (Stop J) og gå nogle få meter til hotellet. Samlet rejsetid: Ca. 1,5 time

Sted

ibis Budget Hotel London Whitechapel ligger ca. 55 km fra London Luton Lufthavn og små 40 km fra London Stansted Lufthavn. Fra begge lufthavne kan hotellet nås med tog og metro eller bus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice