• Med fly
 • Med indkvartering

Smukke Bali: 4* hotel, fly & udflugter

 • Solferie
 • 9, 12, 13 eller 14 overnatninger
 • Denpasar City
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 8.119,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 18 gange

Drømmerejse til Bali: 7, 10 eller 12 overnatninger på det 4-stjernede Artotel Sanur nær stranden inkl. morgenmad, udflugter, 90-minutters massage, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Paradisstrande, bølgeskvulp, et eksotisk køkken og en formidabel kultur – en ferie på Bali forkæler alle sanser og møder alle behov! Nu kan I tilbringe 7, 10 eller 12 overnatninger på et flot, 4-stjernet hotel i badebyen Sanur på sydøstkysten, hvor I kan se frem til morgenmad hver morgen, en 90-minutters massage samt et udvalg af hel- og halvdagsudflugter, der altsammen er inkluderet i prisen! Bali er sol på kinderne, sand mellem tæerne, skønne ferieminder og sindsro – kort sagt, en uforglemmelig ferie!

Inklusive
 • 7, 10 eller 12 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 1-11 år og 1 baby 0-1 år) på Artotel Sanur**** (Bemærk venligst, at der i kalenderen står 9, 12 eller 14 overnatninger, da 1 nat på flyet hver vej er medregnet)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Bali
 • Morgenmad
 • 1x 90-minutters massage per person
 • Ved 7 eller 10 overnatninger (ekskl. overnatningerne på flyet): 2x heldagsudflugter og 1x halvdagsudflugt (aftales på hotellet)
 • Ved 12 overnatninger (ekskl. overnatningerne på flyet): 3x heldagsudflugter og 2x halvdagsudflugter (aftales på hotellet)
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Sanur og Bali

Sanur er en badeby, der ligger på Balis sydøstkyst. Engang var det en stille fiskerby, men i dag er det en levende og populær feriedestination. På trods af sin popularitet kan Sanurs rødder og autentiske stemning stadig mærkes, og dette er et ideelt sted for alle, der er glade for sol, varme og lækre badestrande.

Bugten, hvor Sanur ligger, er beskyttet af et koralrev, og derfor er vandet ved stranden roligt og ikke så dybt, og mange børnefamilier er derfor glade for at bade her. Her er dog også mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport, og I kan også se nogle af de farverige fiskerbåde, de balinesiske fiskere sejler i. På strandpromenaden finder I flere gode restauranter, og i Sanurs centrum er der masser af butikker, barer og spisesteder. Fra Sanur er der desuden god mulighed for at udforske øens mange spændende seværdigheder, såsom Ubud, hovedstaden Denpasar og øerne Nusa Lembongan, Nusa Ceningan og skildpaddeøen Tanjung Benoa.

Artotel Sanur

 • Hotel
 • Denpasar City, Indonesien
Infinity Pool

Artotel Sanur udmærker sig ikke kun ved sine moderne og luksuriøse faciliteter men også sin elegante indretning og venlige personale. Nogle af hotellets højdepunkter er den flotte Infinity Pool med liggestole og en fantastisk udsigt over omgivelserne, det lækre wellnessområde samt restauranten, hvor kokkene hver dag disker op med retter fra både det balinesiske og internationale køkken. I baren serveres der forfriskende cocktails, og i receptionen står personalet klar til at svare på alle jeres spørgsmål og hjælpe jer med jeres inkluderede udflugter. Fik vi nævnt, at I også kun har ca. 3 minutters gang til stranden i Sanur? Så bliver det vist ikke meget bedre!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Room 3

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De ca. 30 m² store studioværelser er stilfuldt indrettet med alle de moderne fornødenheder, I kunne få brug for. Her er en stor dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, skrivebord, iPod-dock og en Dolce Gusto-kaffemaskine. På badeværelset har I bruser, hårtørrer og toiletartikler. Under opholdet kan I frit benytte jer af gratis WiFi samt tøflerne og badekåberne på værelset.

Valgfrie udflugter

Inkluderet i prisen er 2 eller 3 heldagsudflugter og 1 eller 2 halvdagsudflugter (afhængigt af længden på jeres ophold). I vælger selv, hvilke udflugter I vil deltage i, og I aftaler tidspunktet på hotellet.

Heldagsudflugter:

Tour A - Kintamanis skønhed (ca. 8 timer)
På denne udflugt kommer I til at opleve nogle af de traditionelle, balinesiske danse, møder træsnedkere i landsbyen Kemenuh, besøger Kintamani og den smukke Batur-sø og vulkanen af samme navn, samt ser tempelkomplekset Tampaksiring med sin "ungdommens kilde". Turen starter kl. 09.00.

Tour C - Østbalis mystik (ca. 9 timer)
Er I interesserede i batikmalerier, imponerende templer og smukke landskaber, så er denne udflugt lige noget for jer. I besøger den hellige vulkan Agung og hindutemplet Pura Besakih, der er det mest hellige på Bali og som også kaldes "modertemplet" (husk en sarong, hvis I vil se templet indefra). I kommer også forbi den traditionelle by Penglipuran og Balis historiske hovedstad Klungkung. Turen starter kl. 09.00.

Tour D - Nordbalis magi (ca. 9 timer)
Naturelskerne kan glæde sig til denne udflugt, hvor I kommer til at opleve nogle af Balis mest ikoniske naturperler – de grønne rismarker, de imponerende bjerglandskaber, Bratan-søen og det flydende tempel Ulun Danu, lokale markeder med saftige, søde frugter samt øens mest berømte strand, Lovina, som er kendt for sit fine, sorte sand. Turen starter kl. 09.00.

Halvdagsudflugter:

Tour B - Den uforglemmelige solnedgang (ca. 5 timer)
Solnedgangene på Bali er virkelig magiske! Ved Tanah Lot-templet kan I glæde jer til at opleve et af de smukkeste naturfænomener, Bali har at byde på, når solen går ned over havet. Derudover stifter I bekendtskab med de flyvende hunde og frække aber i Monkey Forest, og I kommer også forbi det spektakulære Mengwi-tempel. Turen starter kl. 14.00.

Tour E - Håndværk & shopping (ca. 5 timer)
Er I på jagt efter den perfekte souvenir? Eller beundrer du de balinesiske kunstneres sans for detaljer? Så finder I helt sikkert, hvad I leder efter, på denne udflugt. Bali er kendt for sin kunst, musik, håndværk og gode shoppingmuligheder, og på denne tur kommer I forbi stenhuggere i Batubulan samt sølv- og guldsmede i Celuk. I kan også beundre de flotte kunstgallerier i Ubud og se den formidable "Kecak & Fire"-dans, som helt sikkert vil tryllebinde jer. Turen starter kl. 14.00.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge
 • Evt. udgifter til visum før afrejse
 • Transport til Anika Spa
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne, 1 barn på 1-11 år og 1 baby (under 1 år) per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn under 1 år overnatter gratis på hotellet
Børn 1-11 år får 25% rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomsten til Bali mødes I med jeres chauffør i ankomsthallen, som holder et TravelBird-skilt med jeres navne på. Husk venligst at udfylde et mobilnummer i bookingprocessen, så chaufføren kan komme i kontakt med jer

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske statsborgere kan mod gebyr få udstedt et visum ved indrejse i Indonesien. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Information om grupperejser

På de inkluderede udflugter kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe på op til 15 personer. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Artotel Sanur er ideelt beliggende kun 3 minutters gang (ca. 270 meter) fra stranden i Sanur. Herfra er der heller ikke langt til flere af øens spændende seværdigheder, såsom skildpaddeøen Tanjung Benoa som ligger 23 km fra hotellet. Øens hovedstad, Denpasar, ligger 10 km herfra, og lufthavnen ligger 15 km herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice