Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storby, frisk luft og vandring i Bergen

 • Storbyferie
 • Bergen
Pris fra kr. 2.629,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd den norske natur: Tilbring 2, 3 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Magic Hotel i Bergen inkl. morgenmad samt fly tur-retur fra København

Trænger I til at komme ud i naturen? Norge byder på nogle af de smukkeste landskaber i verden med fjelde, fjorde og de klareste søer. Slå et par dage i det grønne sammen med lidt storby på denne tur til Bergen, hvor I tilbringer 2, 3 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede Magic Hotel. Her får I fyldt energidepoterne op hver dag med morgenmad på hotellet, før den står på udendørsaktiviteter, shopping eller oplevelser i den bakkede by. Så pak de gode sko og glæd jer til et par aktive dage i naturskønne Norge!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (Maks. 2 voksne, 1 barn (6-17 år) og 1 barn 0-5 år) på Magic Hotel****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Bergen
 • Håndbagage
Velkommen til Bergen

Velkommen til Norge og velkommen til Bergen, som er Norges andenstørste by. Bergen imponerer med sine bakkede, farverige gader i den ikoniske gamle bydel Bryggen kombineret med et fantastisk udvalg af naturoplevelser. Bergen har en lang historie inden for handel og søfart, og siden det 12. århundrede er dagens fangst blevet solgt på det berømte fiskemarked ved Torget. Er I til fisk, kan I derfor finde et hav af lækre fiskerestauranter, eller I kan blot købe det frisk fra markedet. Byen er indrammet af den mest fabelagtige natur med de 7 fjelde på den ene side og havet til den anden side. Det er derfor en rigtig god idé at pakke de gode vandresko, så I kan komme ud og opleve den friske, norske natur!

Magic Hotel Solheimsviken

 • Hotel
 • Bergen, Norge
Property

Dette designhotel er beliggende 3 km fra Bergens gamle bydel. Hotellet er indrettet i frisk og moderne stil, og om morgenen kan I nyde morgenmaden i Bergtatt restauranten på femte sal, hvor I har udsigt over byen og fjorden.

 • +5
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er omkring 12 m² stort og er indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV, radio og skrivebord. På badeværelset har I et brusebad, toilet og hårtørrer.

Gode vandreruter fra Bergen

Bergen er beliggende midt imellem 7 fjelde, hvor I finder en masse gode vandreruter. Her er vores favoritter:

 • Fløyen: Har I kun et par dage i byen, er Fløyen-fjeldet det letteste at komme til. Ikke langt fra byens fiskemarked finder I sporvognen, der går op til toppen af bjerget, og herfra har I både en fantastisk udsigt over byen og et stort udvalg af både korte og lange ture.
 • Ulriken: Cirka 10 minutters kørsel fra bymidten kan I hoppe på sporvognen Ulriken643, der fører jer til byens andet populære fjeld Ulriken, hvor I kan finde et stort udvalg af gode vandreruter.
 • Sandviksfjellet: 30 minutters kørsel fra midtbyen finder I ruten Stoltzekleiven, der er en af byens mest populære ruter. Ruten er en anelse hård og tager cirka 3 timer at gennemføre, men I vil blive belønnet med en helt fantastisk udsigt, når I når til toppen.
 • Fløyen til Ulriken: Har I god tid, og er I i god form, er det værd at vandre på den mest populære rute ved Bergen, der går mellem Fløyen og Ulriken. Tag sporvognen op til enten Fløyen eller Ulriken og gå fra det ene bjerg til det andet. Turen varer cirka 5 timer og byder på fantastiske udsigtspunkter over byen.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 1 barn (6-17 år) og 1 barn 0-5 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 4-12 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage en shuttlebus, der stoppet flere steder i Bergen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice