• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Kulinarisk rundrejse i Norditalien

Rundrejse 7 overnatninger Italien

per person fra kr. 3.729,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 7 gange

Smag på Italien: Kulinarisk rundrejse på 7 overnatninger fordelt på 3 hoteller inkl. morgenmad, 3 middage, 2 vinsmagninger, balsamicoeddikesmagning, madlavningskursus, lejebil samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Sødmefulde vine, frisklavet pasta, stenovnsbagt pizza og olivenolie fra maleriske olivenlunde. Der er ingen tvivl om, at Italien har et af verdens bedste køkkener! På denne rundrejse i regionen Emilia Romagna er der lagt op til uforglemmelige oplevelser – og det er både for smagsløg, øjnene og sjælen. I har 7 overnatninger fordelt på 3 hoteller forskellige steder i regionen, og under jeres ophold skal I bl.a. smage på vine, balsamicoeddike og også prøve jeres madkundskaber af på et madlavningskursus. 3 middage følger med, og I får også rig mulighed for at udforske de smukke middelalderbyer og i det frodige landskab. Mamma mia, her i Norditalien smager livet altså intet mindre end fantastisk!

Inklusive
 • Rundrejse på 7 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 2 overnatninger på Locanda del Lupo**** inkl. 1x vinsmagning i en vinkælder i området, 10% rabatkort til Outlet Fidenza Village
 • 2 overnatninger på Albergo Conte Verde**** inkl. 1x smagning af balsamicoeddike i eddikekælder Medici Ermete di Montecchio Emilia, 1x smagning af Lambrusco vin på Tenuta La Piccola Montecchio Emilia (eller tilsvarende)
 • 3 overnatninger på Albergo La Spia d'Italia*** inkl. velkomstdrink, 1x gave på værelset og 1 times madlavningskursus
 • Morgenmad på alle hotellerne
 • 3x 3-retters middag (1 på hvert hotel)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Milano
 • Håndbagage
 • Lejebil (Peugeot 208, VW Polo eller tilsvarende model)
 1. Dag 1 & 2: Soragna

  Velkommen til Italien! Jeres kulinariske rundrejse begynder allerede efter, at I har hentet jeres lejebil og sætter kursen mod den første destination, Soragna. På jeres første hotel, Locanda del Lupo, bliver I forkælet med en tre-retters menu (på en aften efter eget valg), og I skal også her smage på den lokale vin og besøge et af områdets vinproducenter.

  Skal I på opdagelse i området, kan I med fordel tage til kurbyen Salsomaggiore Terme, hvor I kan få genopladet batterierne i spabadene. Er I mere til shopping, finder I Fidenza Village outlet ca. 8 km fra hotellet, og med mere end 100 butikker og et 10% rabatkort til centret er der her gode muligheder for at fylde kufferterne op. En 3. mulighed er byen Fontanellato, der bl.a. er kendt for sit historiske fort og en samling af regionens frescoer.

  Milano Malpensa Airport -> Locanda del Lupo 155.2 km

  restaurant

  La Locanda del Lupo

  Hotel Soragna, Italien

  Det 4-stjernede La Locanda del Lupo er beliggende ca. 30 km fra Parma. Det er traditionelt og hyggeligt indrettet og har egen restaurant og vinkælder.
  Værelserne på La Locanda del Lupo er indrettet i antik stil og udstyret med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. De har alle privat badeværelse, aircondition, WiFi, TV og telefon.

  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Montecchio Emilia

  På dag 3 kører I fra Soragna til Montecchio Emilia, som er en billedskøn strækning på 50 km gennem det italienske landskab. På Albergo Conte Verde nyder I en 3-retters middag i hotellets restaurant, hvis køkken udelukkende baserer sig på sæsonens og regionens råvarer. I skal også ud til vinproducenten Tenuta La Piccola (eller en lignende producent), ca. 4 km fra hotellet, og under besøget skal smagsløgene forkæles med en perlende, økologisk lambrusco. Og herlighederne slutter ikke her. I inviteres nemlig også med på besøg hos en traditionel balsamico-producent, hvor programmet naturligvis også står på prøvesmagning.

  Når I ikke er ude at sætte tænderne i alle de dejlige delikatesser, kan I tage på udflugt i det omkringliggende område. I kan f.eks. tage til det storslåede slot Torrechiara (ca. 20 minutters køretur fra hotellet), der på smukkeste vis kombinerer middelalderen og renæssancen. Har I tid, bør I også slå vejen forbi hovedbyen Bologna, godt en times kørsel fra Montecchio Emilia. Efter besøget har I måske fundet ud af, hvorfor byen både kaldes Arkadernes by, Italiens mave, Den fede, den røde og den lærde. God fornøjelse!

  Locanda del Lupo -> Albergo Conte Verde 52.6 km

  Hotel

  Albergo Conte Verde

  Hotel Montecchio Emilia, Italien

  Det 3-stjernede Albergo Conte Verde ligger grønt og frodigt knap 20 km syd for Parma. Hotellet har gratis parkering, en have og en bar, og i restauranten serveres italienske specialiteter.
  Dobbeltværelserne er nydelige og klassiske. De har privat badeværelse, telefon, TV, WiFi og aircondition. Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge.

  Læs mere
 3. Dag 5 - 8: Solferino

  På rundrejsens dag 5 er det tid til at vinke farvel til Emilia Romagna og køre 95 km mod nord til Solferino ved Gardasøens sydlige søbred. På jeres hotel Albergo La Spia d'Italia får I serveret en 3-retters middag (på en aften efter eget valg) med specialiteter fra Lombardiet. Her spises især ris, polenta og risotto, som foretrækkes her frem for pasta. Ossobuco, salami di Milano og gorgonzola stammer fra Lombardiet, og under jeres ophold får I mulighed for at lære disse råvarer at kende på et madlavningskursus på cirka 1 time. Planlæg også en tur til Gardasøens populære byer Desenzano og Peschiera, hvor I kan besøge markederne og købe et par spiselige souvenirs, som I kan tage med jer hjem i kufferten.

  Albergo Conte Verde -> Albergo La Spia d'Italia 95.4 km

  building

  Albergo La Spia d'Italia

  Hotel Solferino, Italien

  Jeres hotel er beliggende i et roligt og grønt område i byen Solferino 13 km fra Gardasøens sydlige bred. På den traditionelle restaurant kan I få serveret traditionelle retter.
  Værelserne er indrettet med et badeværelse med brusebad og hårtørrer, minibar, værdiboks, aircondition, satellit-TV samt telefon.

  Læs mere

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en VW Polo, Peugeot 208, Renault Clio eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositum på maks. € 2500,-. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller

Parkering

Gratis parkering på alle hoteller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Der serveres morgenmad hver dag på alle hoteller. På hvert hotel har I 1x 3-retters middag

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse