Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Vin og velvære i Alsace

 • Miniferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Sausheim
kr. 1.470,- -50%
Pris fra kr. 739,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Frankrigs mest pragtfulde vindistrikt: 3 eller 4 dage på det 4-stjernede hotel Golden Tulip Mulhouse Basel i Alsace inkl. morgenmad, 1x 3-retters fransk middag og 2 glas mousserende vin. 2 børn op til 16 år rejser gratis med!

Grønne vinstokke, så langt øjet rækker, charmerende bindingsværkshuse og liflig vin i glasset — det er ikke tilfældigt, at regionen Alsace er elsket af de fleste. Vinene er delikate, stemningen autentisk og landskabet er bedårende smukt. På denne miniferie bor I ved den dejlige by Mulhouse, der er en af de større i regionen, og som byder på et væld af restauranter, butikker og museer. I tilbringer 3 eller 4 dage fulde af velvære på det 4-stjernede hotel Golden Tulip Mulhouse Basel, hvor I forkæles med bobler fra Alsace, en 3-retters fransk middag og så naturligvis daglig morgenmad. Bon voyage!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn op til 16 år + 1 baby 0-2 år) på Golden Tulip Mulhouse Basel****
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag (kun fuldtbetalende gæster)
 • 2x glas mousserende vin fra Alsace
 • Adgang til udendørs swimmingpool (åben fra maj til september), tennisbaner og fitnessrum
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Mulhouse i Alsace

Mulhouse er en mellemstor by i Alsace-regionen i det vestlige Frankrig. Byen kombinerer moderne bystemning med landlige bindingsværkhuse og brostensgader på charmerende vis. Her er livlig trafik, restauranter og butikker, men også søde dukkelignende huse, markedspladser og idylliske torvepladser, der perfekt matcher et koldt glas hvidvin i skyggen fra en cafémarkise.

Byen har også flere museer, og især det berømte og storslåede bilmuseum Cité de l'Automobile er et besøg værd. Her kan små som store lære om og begejstres over automobilens historie. Museet er faktisk af en så høj kvalitet, at det går under navnet "Bilernes Louvre". Skinner solen, og har I ikke lyst til at være indenfor, kan I bytte museerne ud med en tur i områdets zoologiske have. Nyd selvfølgelig også (først og fremmest) en køre- eller vandretur ud i området langs de frodige vinstokke og marker, som området har været kendt og elsket for i århundreder.

Hotel Golden Tulip Mülhausen-Basel

 • Hotel
 • Sausheim, Frankrig
Reservation Golden Tulip Mulhouse Basel - room

Det moderne 4-stjernede hotel Golden Tulip Mulhouse Basel er beliggende ca. 5 km fra Mulhouse og er det perfekte udgangspunkt for at opdage den franske vinrute i Alsace. Hotellet er nyistandsat og indrettet efter feng shui-principperne og tilbyder bl.a. udendørs swimmingpool (fra maj til september), tennisbaner og fitnessrum. Restauranten har certifikatet Maitre Restaurateur, som gives for et lokalt og autentisk køkken. Receptionen på hotellet har døgnåbent, og de hjælper jer gerne med råd til området, ligesom I også kan leje cykler her.

 • +8
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De rummelige dobbeltværelser er ca. 24-28 m² store og har udsigt mod hotellets udendørs pool. De er udstyret med en dobbeltseng og en sovesofa. Derudover er der fladskærms-TV, værdiboks, aircondition, WiFi og badeværelse med hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat:1,60 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til middagen
 • Middag til børn
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Golden Tulip Mulhouse Basel. Du indgår derfor direkte aftale med Golden Tulip Mulhouse Basel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne, 2 børn 0-16 år og 1 baby 0-2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-16 år overnatter gratis på hotellet (ekskl. middag)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over 3 værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Maks. 1 kæledyr per værelse kan medbringes for 11 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpools

Den udendørs swimmingpool er åben dagligt mellem kl. 09.00-19.30 fra maj til september (afhængigt af vejrforhold)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres 4-stjernede hotel er beliggende i hjertet af smukke Alsace tæt på grænserne til Schweiz og Tyskland. Det er let at komme hertil via motorvej A35 eller A36, og Basel-Mulhouse-Freiburg Lufthavn ligger 26 km herfra. Hotellet er placeret i rolige omgivelser tæt på både land og by og ca. 5 km fra centrum af den hyggelige by Mulhouse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice