Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Wellness, strand og 5* luksus i Spanien

 • Solferie
Pris fra kr. 9.749,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Luksus, ro og velbehag: Bo på det 5-stjernede spa og wellness hotel Grand Palas på Costa Dorada, Spanien. Tilbuddet inkluderer halvpension, fri adgang til hotellets spaområde og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona.

Den søde duft af luksus og wellness venter på jer i Spanien på hotel Grand Palas! Dette 5-stjernede spa og wellness hotel er beliggende i et af de mest rolige og eksklusive områder på den catalanske kyst. På hotel Grand Palas hersker der god smag, design og komfort. Kombineret med halvpension får I fri adgang til hotellets store spa og wellnessområde, hvor der blandt andet findes sauna, boblebad og tyrkisk bad. Her er der lagt op til dovne formiddage i boblebadet eller på stranden og forfriskende dukkerter i poolen eller i havet. Slap af i en hængekøje i haven omgivet af palmetræer og mærk en behagelig brise fra Middelhavet trække ind over jer. Dette er en afslappende oplevelse, I sent vil glemme!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i enten enkeltværelse, dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år), superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) eller i et værelse med to etager (min. 1 og maks. 4 voksne og 1 barn 0-12) på Grand Palas*****
 • Halvpension
 • Adgang til spa og wellnessområdet
 • Badehåndklæde, badekåbe og tøfler
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Costa Dorada

Costa Dorada - eller "den gyldne kyst" - strækker sig syd for Barcelona langs den catalanske kyst og reciterer smukke sandstrande omkranset af det blå Middelhav. På disse kilometer af kystparadis, finder I ikke kun afslapning og solbadning, men også regionens mange andre, gemte skatte. Byerne Tarragona, Reus eller Tortorosa domineres af charmerende små gader og talrige arkitektoniske juveler, som vidner om fortidens storhed. I nærområdet findes også et vandland, golfbaner og vingårde. I Ebro-deltaet får I en bid af naturen og stedet er ideelt til en smuk vandretur samt en spektakulær solnedgang. Hvis I har tid og lyst er Barcelona køreafstand fra hotellet. I Barcelona møder storby strand og det er altid en fornøjelse at gå rundt i byens gader — uanset om det er for første eller tiende gang!

Gran Palas experience Spa & Beach Resort

 • Hotel
 • Tarragona, Spanien
Pool

Det 5-stjernede Hotel Gran Palas er et smukt hotel beliggende i La Pineda, kun 20 meter fra stranden. Hotellet er indrettet i en elegant stil og råder over et 4000 m² stort spa, 4 restauranter, fitnessrum og to store udendørs swimmingpools. Her findes 24-timers reception, roomservice, udendørs terrasse, lobby og bar samt legeområde til børn.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +11
Læs mere
Classic room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset på hotel Gran Palas har to sammenstillede enkeltsenge, altan eller terrasse, aircondition, minibar, LCD-tv, telefon, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer.

Classic room 1

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge og har adgang til altan eller terrasse. Derudover findes der aircondition, minibar, LCD-tv, telefon, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer.

Superior classic room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Et Superior dobbeltværelse har store vinduer og altan eller terrasse med udsigt til haven eller havet. Værelserne er udstyret med dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, bord og to stole, LCD-TV, telefon, minibar, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer.

Loft Garden

Værelse med to etager

4 voksne per værelse

Fordelt på to etager har I to værelser med dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge og egen terrasse. Hver etage har eget badeværelser med hårtørrer og badeartikler. Der findes også aircondition, værdiboks, minibar, telefon og LCD-TV.

Udforsk området

Denne ferie er synonym med afslapning. Nyd stranden, tag en dukkert i poolen eller slap af i saunaen eller dampbadet i spaområdet. Men hvis I nu alligevel skulle få lyst til at gå på opdagelse i lokalområdet, er der her nogle ideer til udflugter.

 • Ca. 13 km fra hotellet finder I Tarragona (også kaldet "Lille Barcelona"), som er fuld af smuk arkitektur, åbne pladser og ikke mindst velbevarede ruiner fra romertiden. Gå ikke glip af det romerske amfiteater, der ligger ned til havet. Det er ikke uden grund, at ruinerne fra denne prestigefyldte fortid er listet på UNESCOs verdensarvsliste.
 • Reus ligger ca. 10 km fra hotellet og er kendt som en handelsby, men er også arkitekten Gaudís fødeby. Byens arkitektoniske skatte er blandt andet det nydeligt renoverede hus Casa Bofarull og det uberørte Casa Navàs. I Reus kan I opdage arkitektur fra bygninger af modernistiske mestre fra det 18. og 19. århundrede.
 • Barcelona kan nås med bil eller tog og er ideelt til en heldagstur. Gå op til toppen af bjerget ​​Montjuic, gå på gaderne i det gotiske kvarter og spis lækker tapas i El Born-distriktet. Selvfølgelig kan I ikke tage til Barcelona uden at nyde værkerne af den catalanske arkitekt Antoni Gaudí. Betragt med beundring facaden af ​​Casa Batlló og Casa Mila og glem ikke at besøge Sagrada Familia! Dens størrelse og arkitektoniske detaljer er betagende.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 2 voksne og 1 barn (0-12 år)
Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Superior dobbeltværelse: Min. 1 og maks. voksne og 1 barn (0-12 år)
Værelse med to etager: Min. 1 og maks. 4 voksne og 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at medbringe egen babyseng eller låne en gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 15 € per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 60 minutter. Køretiden er ca. 120 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Gran Palas ligger ca. 120 km fra Barcelona. Ca. 700 m fra hotellet finder I vandlandet Aquopolis Costa Daurada.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice