Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Mallorca: Lige ud til strandpromenaden

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Cala Bona
Pris fra kr. 2.969,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til dejlige Mallorca på strandhotel Moreyo ved øens turkisblå kyst inkl. morgenmad, swimmingpool og fly tur-retur

Rejs afsted på en dejlig, afslappende solferie til Mallorcas østkyst, hvor I kan glæde jer til at nyde solens stråler. Her er I tæt på Mallorcas fascinerende drypstenshuler og grotter, og I kan gå på opdagelse i de maleriske bugter og vige, små fiskerlejer og fine, uberørte strande samt smage på de lokale delikatesser i den charmerende havneby Cala Bona. I er indlogeret på Hotel Moreyo, hvis fællesarealer og værelser for nyligt er blevet renoveret. I får samtidig serveret morgenmaden, I har adgang til swimmingpool, men bedst af alt — hotellet ligger lige ud til strandpromenaden og stranden lige rundt om hjørnet. Rigtig god rejse!

Inklusive
 • Hotel Moreyo: 7 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Ventilator på værelset
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
Mallorca

Mallorca er den mest forskelligartede, fortryllende og største af de Baleariske øer i Spanien. Øen er er et hit, når det drejer sig om strand- og afslapningsferie, for her har I alle vilkår for en fantastisk solferie. Mallorca byder på gyldne strande, krystalklart vand, afsondrede bugter, vilde bjerge og eksotisk fuglesang. Cala Bona ved Artà-bugten er en malerisk kystby, oprindelig bosat af fiskere. Byen byder på masser af underholdning og aktiviteter, for her kan I opleve mallorcinske dansere og musikere optræde i Son Serveral. Cala Bonas lille havn har en rolig og dragende atmosfære, som indbyder til afslapning og 'det simple liv'. Cafeer og barer finder I i byens centrum, hvor I også kan få stillet shoppingtrangen i de små butikker.

Hotel Moreyo

 • Hotel
 • Cala Bona, Spanien
pool

Det 1-stjernede Hotel Moreyo ligger på Mallorcas østkyst i den charmerende havneby Cala Bona. Hotellet har en restaurant, hvor I får serveret en enkel morgenmad, har desuden en snackbar. I har fri adgang til den udendørs pool, hvor I kan solbade og slappe af, og vil I ned til stranden er der ikke længere end et par hundrede meter. Eftersom der ikke er TV på værelserne, kan I se fjernsyn i hotellets fælles TV-stue.

 • +4
Læs mere
2018 Double Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, ventilator og eget badeværelse med bruser eller badekar (i åben forbindelse med soveværelset). Bemærk venligst, at der ikke er WiFi eller TV på værelset.

2018 Double Room Lateral Seaview

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Disse dobbeltværelser er udstyret med en altan med delvis havudsigt. Værelserne er yderligere indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, stole, ventilator og eget badeværelse med bruser eller badekar (i åben forbindelse med soveværelset). Bemærk venligst, at der ikke er WiFi eller TV på værelset.

2018 Double Room Frontal Seaview

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelserne har egen altan med havudsigt. Yderligere er værelserne indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, stole, ventilator og eget badeværelse med bruser eller badekar (i åben forbindelse med soveværelset). Bemærk venligst, at der ikke er WiFi eller TV på værelset.

2018 Single Room

Enkeltværelse

Enkeltværelserne er indrettet med en enkeltseng, ventilator og eget badeværelse med bruser eller badekar (i åben forbindelse med soveværelset). Bemærk venligst, at der ikke er WiFi eller TV på værelset.

Vores tips
 • Dragegrotten

  Her kan eventyrelskere vove sig ind Mallorcas mest berømte drypstenshule, Cuevas del Drach — den såkaldte Dragegrotte. I grotten ligger Europas største, underjordiske sø med den komfortable og konstante temperatur på 20 °C. I kan sejle i båd på den underjordiske sø, mens I nyder de skønne toner af klassisk musik, som spilles fra andre både.

  Attraktion Cuevas del Drac Attraktion
 • Den største by på Mallorca

  I øens hovedstad Palma de Mallorca kan I nyde livet på den langstrakte marina og promenade. Aflæg det historiske bycentrum et besøg, hvor I finder flere af de store seværdigheder, blandt andet byens gotiske mesterværk, katedralen La Seu. Tag også en tur til det arabiske kvarter, og snyd ikke jer selv for en tur langs La Rambla og Passeig des Born.

  Landsby Palma de Mallorca Landsby
 • Kulissen til en perfekt dagstur

  En af de fineste landsbyer på Mallorca hedder Valldemossa. Den charmerende by ligger i Serra de Tramuntanas bakkede landskab og har omkring 2000 indbyggere, så her er der ægte landsbycharme og afslappet landsbyidyl for alle pengene.

  Landsby Valldemossa Landsby
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: Ca. 2,20 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Evt. aircondition på værelset (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 voksen og 1 baby op til 1 år per Enkeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse med delvis havudsigt
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse med havudsigt

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.321,- på opholdet

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere. Bemærk venligst, at der ikke er elevator på hotellet

Internet

Gratis WiFi i receptionen

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Swimmingpool

Swimmingpoolen er åben hver dag med livredder fra kl. 10.00 til 18.00 og uden livredder fra kl. 18.00 til kl. 20.00

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Mallorca Lufthavn til hotellet er der ca. 75 km. Vælger I at rejse med offentlig transport, kan I tage Bus 1 mod Port, og stå af ved 2-Plaça d'Espanya (8 stop). Derfra går I til Estació Intermoda, tager bus 412 mod Costa dels Pins (24 stop) og står af ved C/ Na Llambies - Port, hvorfra I har ca. 200 meter til hotellet. Rejsetiden er ca. 2 timer og 40 min., og ruten afgår en gang i timen.

Vælger I i stedet at rejse med taxa, er rejsetiden ca. 1 time og 20 minutter

Hotel Temi

Hotel Moreyo er ikke en del af Hotel Temi (der er en fejl på Google Maps)

Aircondition

Ønsker I aircondition på værelset, kan dette tilkøbes (betales på hotellet).

Priser:
55 € for 5 dage
75 € for 7 dage
95 € for 9 dage
110 € for 10 dage

Sted

Hotellet ligger i den østlige del af Mallorca i havnebyen Cala Bona, godt 200 meter fra stranden og ca. 75 km fra lufthavnen i Palma.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice