Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Solbadning og halvpension på Mallorca

 • Solferie
 • 7 eller 9 overnatninger
 • Cala Bona
Pris fra kr. 2.699,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 9 eller 14 overnatninger på strandhotellet Moreyo ved Mallorcas turkisblå kyst inkl. halvpension, pool og fly fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg

Rejs afsted på en dejlig, afslappende solferie til Mallorcas østkyst, hvor I kan glæde jer til at nyde solens stråler, gå på opdagelse i de maleriske bugter og vige, små fiskerlejer og små, uberørte strande samt smage på de lokale delikatesser i den charmerende havneby Cala Bona. I er tæt på Mallorcas fascinerende drypstenshuler og grotter, og der er traditionel danseopvisning nær jeres hotel i Son Serveral. I er indlogeret på Hotel Moreyo med halvpension og adgang til poolen med i prisen. Rigtig god rejse!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i enkeltværelse eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år) på Hotel Moreyo*
 • Halvpension
 • Velkomstdrink
 • Fri afbenyttelse af udendørs pool
 • Fly fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Mallorca
 • Håndbagage
Mallorca

Mallorca er den mest forskelligartede, fortryllende og største af de Baleariske øer i Spanien. Øen er er et hit, når det drejer sig om strand- og afslapningsferie, for her har I alle vilkår for en fantastisk solferie. Mallorca byder på gyldne strande, krystalklart vand, afsondrede bugter, vilde bjerge og eksotisk fuglesang. Cala Bona ved Artà-bugten er en malerisk kystby, oprindelig bosat af fiskere. Byen byder på masser af underholdning og aktiviteter, for her kan I opleve mallorcinske dansere og musikere optræde i Son Serveral tæt på hotellet. Cala Bonas lille havn har en rolig og dragende atmosfære, som indbyder til afslapning og 'det simple liv'. Cafeer og barer finder I i byens centrum, hvor I også kan få stillet shoppingtrangen i de små butikker.

Hotel Moreyo

24 Anmeldelser
 • Hotel
 • Cala Bona, Spanien
pool2

Hotel Moreyo ligger på Mallorcas østkyst i den charmerende havneby Cala Bona. Hotellet har en restaurant, hvor I får serveret jeres inkluderede morgen- og aftensmad. I har fri adgang til den udendørs pool, hvor I kan solbade og slappe af. Hotellet har desuden en snackbar og en TV-stue.

 • +2
Læs mere
room3

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser eller badekar. Værelset har desuden stole og TV.

bathroom

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med en enkeltseng og eget badeværelse med bruser eller badekar. Værelset har desuden stole og TV.

Vi anbefaler

 • Grotter og drypstenshuler: Mallorca er fyldt med spændende grotter og huler, og størstedelen befinder sig på øens østlige del. Mest berømt er Coves del Drach, Dragegrotterne. Her kan I komme på en guidet rundtur, hvor I blandt andet vil se Europas største underjordiske sø.
 • Palma: Tag en dagstur til Palma og besøg byens gotiske mesterværk, katedralen La Seu, og Almudaina-paladset fra det 13. århundrede. Tag også en tur til det arabiske kvarter, hvor de labyrintiske gader gemmer på spændende museer, og snyd ikke jer selv for en tur langs La Rambla og Passeig des Born, hvor blomsterhandlere og avissælgere holder til.
 • En af de fineste landsbyer på Mallorca hedder Valldemossa, og den kan I nå frem til fra centrum af Palma på kun en halv time med bussen. Den charmerende by ligger i Serra de Tramuntanas bakkede landskab og har kun omkring 2000 indbyggere, så her er der ægte landsbycharme og afslappet landsbyidyl for alle pengene.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1,10 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 2 voksne + 1 barn (0-12 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-6 år: 75% rabat på hotelværelset
Børn i alderen 7-12 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Det er muligt at booke enkeltværelser

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i receptionen

Parkering

Gratis parkering

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Pool

Poolen er åben hver dag med livredder fra kl. 10.00 til 18.00 og uden livredder fra kl. 18.00 til kl. 20.00

Sted

Hotellet ligger i den østlige del af Mallorca i havnebyen Cala Bona godt 200 meter fra stranden og ca. 75 km fra lufthavnen i Palma.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice