Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Hotel ved havet på Mallorca

 • Solferie
 • 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Cala Bona
Ny
Pris fra kr. 1.799,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 9 eller 14 overnatninger på det nyrenoverede strandhotel Moreyo ved Mallorcas turkisblå kyst inkl. morgenmad, swimmingpool og fly tur-retur

Rejs afsted på en dejlig, afslappende solferie til Mallorcas østkyst, hvor I kan glæde jer til at nyde solens stråler, gå på opdagelse i de maleriske bugter og vige, små fiskerlejer og små, uberørte strande samt smage på de lokale delikatesser i den charmerende havneby Cala Bona. I er tæt på Mallorcas fascinerende drypstenshuler og grotter, og der er traditionel danseopvisning nær jeres hotel i Son Serveral. I er indlogeret på det nyrenoverede Hotel Moreyo med morgenmad og adgang til swimmingpool. Rigtig god rejse!

Inklusive
 • Hotel Moreyo: 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, Aalborg, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
 • Håndbagage
 • En falske velkomst-vin
Mallorca

Mallorca er den mest forskelligartede, fortryllende og største af de Baleariske øer i Spanien. Øen er er et hit, når det drejer sig om strand- og afslapningsferie, for her har I alle vilkår for en fantastisk solferie. Mallorca byder på gyldne strande, krystalklart vand, afsondrede bugter, vilde bjerge og eksotisk fuglesang. Cala Bona ved Artà-bugten er en malerisk kystby, oprindelig bosat af fiskere. Byen byder på masser af underholdning og aktiviteter, for her kan I opleve mallorcinske dansere og musikere optræde i Son Serveral. Cala Bonas lille havn har en rolig og dragende atmosfære, som indbyder til afslapning og 'det simple liv'. Cafeer og barer finder I i byens centrum, hvor I også kan få stillet shoppingtrangen i de små butikker.

Hotel Moreyo

 • Hotel
 • Cala Bona, Spanien
2018 Pool

Det nyrenoverede Hotel Moreyo ligger på Mallorcas østkyst i den charmerende havneby Cala Bona. Hotellet har en restaurant, hvor I får serveret jeres inkluderede morgenmad. I har fri adgang til den udendørs pool, hvor I kan solbade og slappe af. Hotellet har desuden en snackbar og en TV-stue. Stort set hele hotellet samt indretningen har gennemgået et større renovering og udskiftning, hvilket får hotellet til at fremstå moderne og lækkert.

 • +2
Læs mere

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser eller badekar. Værelset har desuden stole og TV.

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er indrettet med en enkeltseng og eget badeværelse med bruser eller badekar. Værelset har desuden stole og TV.

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er udstyret med en altan med delvis havudsigt. Yderligere er værelset indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser eller badekar. Værelset har desuden stole og TV.

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er udstyret med en altan med havudsigt. Yderligere er værelset indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser eller badekar. Værelset har desuden stole og TV.

Vi anbefaler:

 • Grotter og drypstenshuler: Mallorca er fyldt med spændende grotter og huler, og størstedelen befinder sig på øens østlige del. Mest berømt er Coves del Drach, Dragegrotterne. Her kan I komme på en guidet rundtur, hvor I blandt andet vil se Europas største underjordiske sø.
 • Palma: Tag en dagstur til Palma, og besøg byens gotiske mesterværk, katedralen La Seu, og Almudaina-paladset fra det 13. århundrede. Tag også en tur til det arabiske kvarter, hvor de labyrintiske gader gemmer på spændende museer, og snyd ikke jer selv for en tur langs La Rambla og Passeig des Born, hvor blomsterhandlere og avissælgere holder til.
 • En af de fineste landsbyer på Mallorca hedder Valldemossa, og den kan I nå frem til fra centrum af Palma på kun en halv time med bussen. Den charmerende by ligger i Serra de Tramuntanas bakkede landskab og har omkring 2000 indbyggere, så her er der ægte landsbycharme og afslappet landsbyidyl for alle pengene.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: Ca. 1,10 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 voksen og 1 baby op til 1 år per Enkeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse med delvis havudsigt
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Dobbeltværelse, Dobbeltværelse med delvis havudsigt, Dobbeltværelse med havudsigt: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Enkeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 1 fuldtbetalende person:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 20% rabat per overnatning

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.441,- på hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i receptionen

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Mallorca Lufthavn til hotellet er der ca. 75 km. Vælger I at rejse med offentlig transport, kan I tage Bus 1 mod Port, og stå af ved 2-Plaça d'Espanya (8 stop). Derfra går I til Estació Intermoda, tager bus 412 mod Costa dels Pins (24 stop) og står af ved C/ Na Llambies - Port, hvorfra I har ca. 200 meter til hotellet. Rejsetiden er ca. 2 timer og 40 min., og ruten afgår en gang i timen.

Vælger I i stedet at rejse med taxa er rejsetiden ca. 1 time og 20 min.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Swimmingpool

Swimmingpoolen er åben hver dag med livredder fra kl. 10.00 til 18.00 og uden livredder fra kl. 18.00 til kl. 20.00

Sted

Hotellet ligger i den østlige del af Mallorca i havnebyen Cala Bona, godt 200 meter fra stranden og ca. 75 km fra lufthavnen i Palma.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice