• Med fly
 • Med indkvartering

Luksusrundrejse til Marrakech og Sahara

 • Rundrejse
 • 7 overnatninger
 • Marokko
Pris fra kr. 5.469,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 13 gange

Marokkos skatte og Saharas ørkenlandskab: 7 nætter med kamelridning, ørkensafari, en overnatning i luksustelt, al transport og fly fra København

Vågn op under stjernerne midt i Sahara, plant fødderne dybt i det varme ørkensand og indånd duften af sød te og krydderier. Velkommen til jeres eventyrlige rundrejse i eksotiske Marokko. Denne eksklusive ferie giver jer indsigt i Marokkos kulturelle ånd samt et møde med Sahara, som I sent vil glemme: I får 4 overnatninger i på storslået riad i Marrakech, en overnatning i luksustelt samt ørkensafari fra kamelryg og i jeep. Drømmen starter her, så hop op på det flyvende berbertæppe til magiske Marrakech!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse i Marokko:
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse på Riad Aliya (eller tilsvarende) i Marrakech
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Xaluca de Dades i Dades inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i Riad Madu luksustelte i Sahara (eller tilsvarende) inkl. halvpension
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Riad Madu (eller tilsvarende) i Merzouga inkl. halvpension
 • Adgang til udendørs pools på alle hoteller med pool
 • Udflugter med engelsktalende chauffør (inkl. transport):
 • Ørkensafari i jeep på dag 3
 • Kamelridetur i Saharas klitter på dag 3
 • Al transport på rundrejsen (gruppetransport)
 • Fly tur-retur fra København til Marrakech
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Udflugt på quadbike i Sahara
 • Frokost i nomadelandsby inkl. transport
 • Udflugt i ørkenbuggy
 • Guidet (engelsk) privat sightseeing i Marrakech
 • Privat transport i Sahara
 1. Dag 1: Velkommen til Marrakech!

  Stræk benene efter flyveturen og se jer omkring, for I er ankommet til Marrakech! Jeres marokkanske eventyr begynder fra øjeblikket, I lander, så forbered jer på at blive beruset af de farverige indtryk og den nordafrikanske mystik. I bliver modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, som kører jer til rundejsens første indlogering i Marrakech. I skal bo i Marrakech, som også kaldes også 'den Røde By', og byder på et hav af syn og særligheder. Afhængigt af jeres flys ankomsttidspunkt vil I have mere eller mindre tid til at udforske byens henrivende labyrint af smalle, snoede gader, duftende og pulserende markeder, fascinerende arkitektur og smagfulde køkken. I kan slå et smut forbi den maleriske Dyers 'Souk, tæt på Medina og lade jer fordybe i strålende tekstiler, læder og berbertæpper. Har I mod på at udforske mere af området, er I blot 20 minutters gang fra Jemaa El Fna og Bahia Palace, som begge er besøget værd.

  Marrakesh Menara Airport -> Riad Aliya 7.3 km

  Swimming pool

  Riad Aliya eller tilsvarende

  • Hotel
  • Marrakech, Marokko
  Swimming pool

  Tæt på De Saadiske Grave og Jamaa El Fna-pladsen ligger jeres smukke riadhotel. I får lov til at slænge jer på Riad Aliyas komfortable sofaer på de traditionelt dekorede terrasser, og der er en skøn pool at dyppe sig i under den varme, nordafrikanske sol. Riaden råder desuden over en imponerende tagterrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over 'Den Røde By', mens I indtager jeres inkluderede morgenmad. Restaurantkøkkenet bruger sæsonråvarer i et varieret udvalg med klassiske marokkanske delikatesser. Jeres eksklusive dobbeltværelse har gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
  • +2
 2. Dag 2: UNESCO-sightseeing i Dades

  Efter en god omgang morgenmad på Riad Aliyah hotellet, vil jeres chauffør hente jer kl. 07.30 og køre jer til jeres næste destination Dades. Turen i sig selv er også hele oplevelsen værd, her får I udsigt til det foranderlige landskab, der udfolder sig for jeres øjne som en billedskøn montage. I løbet af ruten vil landskabet blive okkergult og jorden tør og solbrændt. I kravler langsomt op af stejle veje i minibussen mod skoven Toufliht Tizi n 'Tichka, som ligger i 2260 meters højde i Atlasbjergene. I vil spotte Berber-landsbyer spredt over bjergene, før I omkring kl. 14.30 når Ait Ben Haddou, hvor der vil være tid til at spise frokost. Ksar, i Ait Ben Haddou, er en af ​​de mest berømte attraktioner i Ounila dalen og optræder på UNESCO's verdensarvsliste. Efter en frokost i bjergene, får I lov til at komme helt tæt på Ksar og se de røde jordbygninger. Køreturen fortsætter herefter via Ouarzazate, "Rosendalen" og "De tusind Kasbahs rute", som I ankommer til kl. 17.00. De poetiske navne rummer højdepunkter for jeres rundrejse, for i Rosendalen dyrkes tusindvis af roser, som blomstrer i alskens farver mellem ultimo april og juni. I ankommer omkring kl. 19.40 til jeres lækre hotel i Dades, hvor I kan summe over dagens imponerende syn.

  Riad Aliya -> Hôtel Xaluca Dades 311.4 km

  Swimming pool2

  Hotel Xaluca Dades

  • Hotel
  • Boumalne Dades, Marokko
  Swimming pool2

  I hjertet af de imponerende Atlasbjerge ligger jeres luksuriøse 4-stjernede hotel ca. 20 km fra Dades-grotterne. Hotellets smukke udsigt matcher den stilfulde indretning, og udendørs poolen med solterrasse står til fri afbenyttelse. Hotellet råder desuden over et boblebad, hamam (mod gebyr), fitnessrum, døgnåben reception samt bar og restaurant. Værelserne er moderne, luksuriøse og indrettet i traditionel marokkansk stil med behagelige dobbeltsenge.

  Læs mere
 3. Dag 3: På opdagelse i Sahara

  Kl. 08.00 på rundrejsens 3. dag går turen til Sahara. Saharas ørkenlandskab er så fredfyldt, at hver en tanke overdøves af den overvældende stilhed, og mødet med ørkenen kan være en meget meditativ og for nogle spirituel oplevelse. Glæd jer til at beskue de bløde klitter, det sydende sand og uendelige udsigt af rødglødende skønhed. I bliver hentet fra jeres hotel i Dades og kørt til Merzouga, og undervejs vil I stoppe i Todgha, hvor I vil se den smukke Todra-kløft. I vil ankomme til jeres hotel kl. 17.30, hvor I har et par timer til at stille kufferterne, pakke en mindre taske til natten eller tage en opfriskende dukkert i poolen. Kl. 18.10 er det tid til at hoppe i en jeep og køre gennem ørkenen med indlagte pauser til at tage billeder og nyde de fantastiske omgivelser. I vil krydse Erg Chebbi klitterne, hvorefter I skal op på kamelryg og ride gennem sandet af guld (ved forespørgsel kan I også blive kørt i jeep, hvis I ikke ønsker at ride på kameler). Næste destination på rejsen er jeres teltlejr, hvor I skal overnatte under stjernerne. I overnatter i Riad Madus eksklusive teltlejr, som I vil ankomme til kort efter kl. 19.00. Kl. 20.00 serveres jeres middag i lejren efterfulgt af en koncert med traditionelle marrokanske trommer. Herefter er det tid til at få en god nats søvn, for ved daggry vil de trofaste kameler igen sørge for at bringe jer gennem ørkenen. Kamelridtet ved solopgang er en meget bevægende og givende oplevelse, som præsenterer jer for skønheden ved nomadelivet. Solopgangen sætter rammerne for morgenen, og I kan godt begynde at glæde jer, for denne overnatning i Sahara er et af rundrejsens absolutte højepunkter: Kamelernes blide vuggen, luksusteltet med eget bad og bruser samt Saharas forførende fatamorganaer — dét er en oplevelse, I vil dele med taknemlighed, når I mindes de forgyldte tinder.

  Hôtel Xaluca Dades -> Riad Madu 247.2 km

 4. Dag 4: Merzouga — ørkenens port

  Rundrejsens 4. dag begynder med morgenmad i teltlejren og derefter retur til hotellet. Her skal I bare nyde de luksuriøse omgivelser og køle kroppene i den lækre udendørs hotelpool. I får serveret jeres inkluderede middag i hotelrestauranten, og det venlige personale står klar til at gøre deres yderste for, at I får et luksuriøst ophold, hvor der ikke er sparet på glæderne.

  Resten af dagens gøremål står frit til jeres fornøjelse, og har I tilkøbt en quadbike-udflugt i klitterne samt et besøg og frokost i en nomadelandsby, er det i dag, I skal på opdagelse! Udflugten, som inkluderer transport og engelsktalende chauffør, introducerer jer for to traditionelle nomadelandsbyer, hvor I vil få mulighed for at møde nomaderne og få en fornemmelse af det fascinerende ørkenliv. Herefter vil I køre i jeep til nomadelandsbyen M'Tis, hvor I får serveret jeres inkluderede frokost. Jeep-turen kører forbi søen Dayet Srijs rugende kolonier af flamingoer samt ruinerne fra landsbyen Mirdani. Efter frokosten vil I udforske de højeste klitter i Marokko efterfulgt af en kop te hos en beduinfamilie ved Kem Kem plateau. I vil derefter blive eskorteret til hotellet. Turen varer mellem 2 og 3 timer.

  Riad Madu -> Riad Aliya 557.0 km

  terrace

  Riad Madu

  • Hotel
  • Errachidia Province, Marokko
  terrace

  Velkommen til jeres luksushotel Riad Madu. Riaden er indrettet i traditionel marokkansk stil, og ligger tæt på de gyldne sandklitter af Erg Chebbi med i alt 12 smukke værelser. De mange, rummelige fællesområder er en anderledes og skøn oplevelse: Mød jeres værelsesnaboer, drik sød, sort te, nyd den knitrende pejseild og tag en dukkert i hotelpoolen. Om aftenen har I mulighed for at spise aftenmad på hotelrestauranten, hvor I kan smage på lokale retter. I kan også gå ud og spise aftensmad samt shoppe i områdets butikker blot 15 minutters gang fra hotellet. Jeres lækre værelse er udstyret med aircondition, WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
 5. Dag 5 - 8: Retur til Marrakech

  Efter morgenmaden på rundrejsens 5. dag vil I kl. 07.00 blive kørt tilbage til Marrakech, som I når efter knap 6 timers kørsel. I tjekker ind på jeres lækre hotel, som I også opholdt jer på, da I ankom til Marokko. I vil ankomme til byen omkring 17.30 efter et par holdt undervejs, herunder en frokostpause. Her vil I tilbringe 3 nætter med masser af tid til at nyde jeres luksushotel, udforske magiske Marrakech og måske tilkøbe en buggy-tur til de nærliggende palmelunde. På rundrejsens 8. dag går turen tilbage til København. I vil komme hjem med et kamera fuld af fantastiske fotos og jeres helt eget arabiske eventyr, som vil blive i jeres hjerter til evig tid. Marokko er et af de rejsemål, som har vundet stor popularitet de seneste år grundet sin eksotiske kultur, imponerende arkitektur og overvældende nordafrikanske mystik og exceptionelle skønhed.

  Har I tilkøbt en udflugt i ørkenbuggy, er det her, det sker. Sus som vinden gennem palmelunde, stop undervejs og oplev traditionelle landsbyer og fordyb jer i marokkansk kultur. Turen begynder med en kort introduktion til at betjene køretøjet samt en sød kop te til at styrke jer på i fællesskab med en marokkansk familie. Udstyr er inkluderet, og I vil akkompagneres af en engelsktalende chauffør. Turen varer en halv dag og transport fra hotellet tur-retur.

  Har I tilkøbt en privat guidet sightseeing i Marrakech, får I i dag en dag fuld af oplevelser på gåben og syn såsom Bahia-slottets duftende haver, Koutoubia-moskeens fantastiske udskæringer og ornamenter samt den smukke minaret. Samlingerne på Tiskiwin-museet er jeres sidste stop på rundvisningen. Jeres engelsktalende chauffør vil ledsage jer på denne spændende udflugt. Turen varer en halv dag. Bemærk venligst, at entre ikke er inkluderet for alle attraktioner, men da turen er privat, har I selv mulighed for at vælge, hvilke steder, I ønsker at besøge.

  Riad Aliya -> Marrakesh Menara Airport 7.4 km

  Swimming pool

  Riad Aliya eller tilsvarende

  • Hotel
  • Marrakech, Marokko
  Swimming pool

  Tæt på De Saadiske Grave og Jamaa El Fna-pladsen ligger jeres smukke riadhotel. I får lov til at slænge jer på Riad Aliyas komfortable sofaer på de traditionelt dekorede terrasser, og der er en skøn pool at dyppe sig i under den varme, nordafrikanske sol. Riaden råder desuden over en imponerende tagterrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over 'Den Røde By', mens I indtager jeres inkluderede morgenmad. Restaurantkøkkenet bruger sæsonråvarer i et varieret udvalg med klassiske marokkanske delikatesser. Jeres eksklusive dobbeltværelse har gratis WiFi og eget badeværelse.

  Læs mere
  • +2
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Alle måltider som ikke er nævnt i tilbuddet
 • Turistskat: 2,50 € per person per nat (betales på hotellerne)
 • Drikkepenge til chauffører og guider
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Bemærk venligst, at børn er velkomne, men at rejsen anbefales til voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Det er desværre ikke muligt at låne en babyseng i teltlejren

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotel Riad Aliya
Gratis WiFi på hotel Riad Madu
Gratis WiFi på hotel Xaluca des Dades

Øvrig indlogering: WiFi er enten ikke tilgængelig eller mod gebyr

Halvpension

Halvpension omfatter morgen- og aftensmad og er indkluderet på:

Riad Madus luksusteltlejr i Sahara
Riad Madu i Merzouga

Øvrige hoteller er inklusive morgenmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Grupperejser

På denne tur rejser I med en gruppe bestående af min. 2 og maks. 14 personer. Bemærk venligst, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Marokko visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Personlige informationer

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Jeres chauffør vil modtage jer i lufthavnen med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navn på. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Transport

Transporten mellem lufthavn og hotel er som udgangspunkt privat, men hvis I ankommer flere rejsende på samme tid, vil transporten forgår i en gruppe. Al øvrig transport på rundrejsen foregår sammen med andre rejsende

Valgfrie udflugter

Bemærk venligst, at udflugter ikke kan tilkøbes på destinationen men skal bookes gennem TravelBird. Prisen på tilkøbsudflugterne vises i betalingsprocessens 2. trin

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice