Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med fly
  • Med indkvartering
  • Shuttlebus inkluderet

Luksuriøst 5-stjernet hotel i Budapest

  • Storbyferie
  • Budapest
Pris fra kr. 3.409,-
  • per person
  • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 3 overnatninger på det 5-stjernede Buddha-Bar Hotel inkl. morgenmad, adgang til spaområde og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Buda og Pest: Opdelt af floden Donau udgør disse to forskellige dele af byen tilsammen hovedstaden i Ungarn. Udforsk denne storslåede metropolis fra det 5-stjernede Buddha-Bar Hotel, som inviterer Østen indenfor i et af byens majestætiske, historiske paladser. I bor i hjertet af byen, rundt om hjørnet fra den berømte shoppinggade Vaci utca, hvor I efter morgenmaden kan begive jer ud på tur. Spadser rundt i byens romantiske gader på Pest-siden. Nyd skøn natur og fabelagtige udsigter fra Buda-siden og slap af i løbet af eftermiddagen i hotellets spaafdeling eller i et af byens mange kurbade. Her får I luksus med værdi for pengene, så sæt kryds i kalenderen allerede i dag!

Inklusive
  • 3 overnatninger i Superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 6-17 år + 1 baby 0-5 år) på Buddha-Bar Hotel*****
  • Morgenmad
  • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Budapest
  • Håndbagage
  • Adgang til hotellets spaområde
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Budapest — Ungarns alsidige hovedstad

Ønsker I også at opleve den alsidige storby? Så ha' bykortet klar, træk i de behagelige sko, og gør jer klar til at udforske Budapest til fods. Byen var i gammel tid splittet i de to dele, Buda og Pest, og var adskilt af den gennemløbende flod Donau. I dag er det én og samme by, dog kan man stadig mærke til den tidligere adskillelse. Buda er grundlagt på et bakket terræn, hvilket giver anledning til at besøge nogle af de smukke udsigtsposter over byen. Buda var en velhavende by, og derfor vil I også opleve majestætiske bygninger på denne side, sammen med flere grønne områder. Selvom Buda ses mere afsides og overlegen, har den tidligere Pest-side også sine kvaliteter. Her finder I eksempelvis den pragtfulde parlamentsbygning og flere lokale barer, som ligger i de gamle ruiner. Det er også Pest-siden, som huser de bedste shoppinggader og det mest summende gadeliv. Sørg for at besøge begge sider af smukke Budapest, inden I hopper på flyveren hjem.

Buddha-Bar Hotel

  • Hotel
  • Budapest, Ungarn
hotel

Dette luksuriøse 5-stjernede hotel har til huse i et tidligere palads i centrum af Budapest. Interiøret er asiatisk inspireret med masser af varme farver, som skaber en intim stemning med et spændende strejf af Japan, Kina, Thailand og Indien. Under jeres ophold kan I frit benytte hotellets spaområde, hvor I kan anvende sauna og dampbad samt få massage og diverse skønhedsbehandlinger (mod betaling). I finder endvidere tre restauranter og to bar- og loungeområder, hvor husets DJ mikser rytmer fra hele verden.

  • +7
Læs mere
room 1

Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelset er 25 m² stort og er indrettet i asiatisk stil med røde tapeter og gulvtæpper. Interiøret sender ligeledes tankerne mod Østen. Værelset er udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, LED-TV, værdiboks, minibar, Nespresso kaffemaskine og aircondition. Badeværelset har bruser, toilet og hårtørrer.

Hvad I skal opleve i Budapest
  • De lokale Budapest-beboere elsker deres kurbade. Denne kærlighed har aldrig falmet og kommer tydeligt til udtryk i den majestætiske stil, som mange badehuse er bygget i. Af bemærkelsesværdige eksempler kan nævnes Gellertbadet, som er bygget i Art Nouveau stil og ligger ca. 1,3 km fra hotellet. Et andet bud er det imponerende Széchenyi (4 km fra hotellet) med 18 badebassiner samt 10 saunaer og dampbade. Som de lokale selv siger — kurbadet er det perfekte sted til at slappe af, lære lokale at kende, lave forretning og måske endda blive forelsket!
  • En rejse til Budapest er ikke komplet uden en drink på en af ​​de såkaldte ruinbarer. En række forfaldne bygninger og ubrugte udendørsarealer er blevet omdannet til imødekommende men småkaotiske barer, med tilfældig indretning og øl til næsten ingen penge. Takket være den hyggelige atmosfære tiltrækker ruinbarerne et stort og alsidigt publikum. Den mest berømte ruinbar, og i øvrigt en helt unik oplevelse, er Szimpla Kert, som ligger ca. 1 km fra hotellet.
  • I Budapest kan du spise gourmetmåltider til hverdagspriser. Pengene rækker langt og kvaliteten er generelt rigtig god. Et besøg på en af byens fire Michellin-restauranter kan gøres for en tredjedel af prisen sammenlignet med i Danmark. Unik stemning, fortræffelig indretning og mængder af hummus, oliven og falafel fås på den israelske restaurant Mazel Tov i den jødiske bydel. For et autentisk ungarnsk måltid skal I besøge Hungarikum Bisztró - husk at prøve gullaschsuppen og husk at bestille bord!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Turistskat: 10 HUF (ca. 0,25 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 5 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 6-17 år: 50% rabat på hotelværelset

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. I vil modtage yderligere information sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Buddha-Bar Hotel ligger i centrum af Budapest i bydelen Belváros. Rundt om hjørnet fra hotellet finder I shoppinggaden Vaci utca med et stort udvalg af butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger ca. 22 km fra Budapest Ferenc Liszt lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice