Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Luksuriøst 5-stjernet hotel i Budapest

 • Storbyferie
 • 3 overnatninger
 • Budapest
Pris fra kr. 3.019,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 3 overnatninger på det 5-stjernede Buddha-Bar Hotel inkl. morgenmad, adgang til spaområde og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Buda og Pest: Opdelt af floden Donau udgør disse to forskellige dele af byen tilsammen hovedstaden i Ungarn. Udforsk denne storslåede metropolis fra det 5-stjernede Buddha-Bar Hotel, som inviterer Østen indenfor i et af byens majestætiske, historiske paladser. I bor i hjertet af byen, rundt om hjørnet fra den berømte shoppinggade Vaci utca, hvor I efter morgenmaden kan begive jer ud på tur. Spadser rundt i byens romantiske gader på Pest-siden. Nyd skøn natur og fabelagtige udsigter fra Buda-siden og slap af i løbet af eftermiddagen i hotellets spaafdeling eller i et af byens mange kurbade. Her får I luksus med værdi for pengene, så sæt kryds i kalenderen allerede i dag!

Inklusive
 • 3 overnatninger i Superior dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 6-17 år + 1 baby 0-5 år) på Buddha-Bar Hotel*****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Budapest
 • Håndbagage
 • Adgang til hotellets spaområde
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betagende Budapest

Floden Donau adskiller de to distrikter Buda og Pest, som har hver sin egen karakter. Buda er kuperet, relativt stille og fra Gellert-bakken eller Fiskerbastionen (Halászbástya), får I en storslået udsigt over Donau og Pest. På den anden side af Donau er den fladere Pest, hvor I finder de fleste butikker, restauranter og barer. Pest er pulserende, summende og byder på et utal smukke bygninger, hyggelige gader og kvarterer. Termiske kilder og kurbade er et af byens vartegn og man har ikke rigtigt været i Budapest uden at besøge et af disse. Kort sagt, Budapest er en meget alsidig by, der byder på noget for enhver smag!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Buddha-Bar Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
hotel

Dette luksuriøse 5-stjernede hotel har til huse i et tidligere palads i centrum af Budapest. Interiøret er asiatisk inspireret med masser af varme farver, som skaber en intim stemning med et spændende strejf af Japan, Kina, Thailand og Indien. Under jeres ophold kan I frit benytte hotellets spaområde, hvor I kan anvende sauna og dampbad samt få massage og diverse skønhedsbehandlinger (mod betaling). I finder endvidere tre restauranter og to bar- og loungeområder, hvor husets DJ mikser rytmer fra hele verden.

 • +7
Læs mere
room 1

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er 25 m² stort og er indrettet i asiatisk stil med røde tapeter og gulvtæpper. Interiøret sender ligeledes tankerne mod Østen. Værelset er udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, LED-TV, værdiboks, minibar, Nespresso kaffemaskine og aircondition. Badeværelset har bruser, toilet og hårtørrer.

Hvad I skal opleve i Budapest
 • De lokale Budapest-beboere elsker deres kurbade. Denne kærlighed har aldrig falmet og kommer tydeligt til udtryk i den majestætiske stil, som mange badehuse er bygget i. Af bemærkelsesværdige eksempler kan nævnes Gellertbadet, som er bygget i Art Nouveau stil og ligger ca. 1,3 km fra hotellet. Et andet bud er det imponerende Széchenyi (4 km fra hotellet) med 18 badebassiner samt 10 saunaer og dampbade. Som de lokale selv siger — kurbadet er det perfekte sted til at slappe af, lære lokale at kende, lave forretning og måske endda blive forelsket!
 • En rejse til Budapest er ikke komplet uden en drink på en af ​​de såkaldte ruinbarer. En række forfaldne bygninger og ubrugte udendørsarealer er blevet omdannet til imødekommende men småkaotiske barer, med tilfældig indretning og øl til næsten ingen penge. Takket være den hyggelige atmosfære tiltrækker ruinbarerne et stort og alsidigt publikum. Den mest berømte ruinbar, og i øvrigt en helt unik oplevelse, er Szimpla Kert, som ligger ca. 1 km fra hotellet.
 • I Budapest kan du spise gourmetmåltider til hverdagspriser. Pengene rækker langt og kvaliteten er generelt rigtig god. Et besøg på en af byens fire Michellin-restauranter kan gøres for en tredjedel af prisen sammenlignet med i Danmark. Unik stemning, fortræffelig indretning og mængder af hummus, oliven og falafel fås på den israelske restaurant Mazel Tov i den jødiske bydel. For et autentisk ungarnsk måltid skal I besøge Hungarikum Bisztró - husk at prøve gullaschsuppen og husk at bestille bord!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 10 HUF (ca. 0,25 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 12:00

Check-ud

Indtil 10:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 5 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 6-17 år: 50% rabat på hotelværelset

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. I vil modtage yderligere information sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Buddha-Bar Hotel ligger i centrum af Budapest i bydelen Belváros. Rundt om hjørnet fra hotellet finder I shoppinggaden Vaci utca med et stort udvalg af butikker, restauranter og barer. Hotellet ligger ca. 22 km fra Budapest Ferenc Liszt lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice