Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie og shopping i Milano

 • Storbyferie
 • Milano
Pris fra kr. 2.229,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg Milano med 3, 4 eller 5 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Milano – byen kendt for shopping, kunst og ægte italiensk atmosfære. Oplev denne skønne storby og gå på opdagelse blandt byens historiske og kulturelle seværdigheder. I bor på det 4-stjernede Best Western Antares Hotel Concorde, hvor I kan bo op til 3 personer på værelset. Her får I serveret morgenmad hver dag, før den står på skønne oplevelser og museumsbesøg i den stilfulde storby. Modemetropolen lægger desuden op til masser af shopping, så sørg for at pakke let, så der er plads til jeres juleindkøb på flyet hjem!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) Best Western Antares Hotel Concorde****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Milano
 • Håndbagage
Velkommen til Milano!

Milano er Italiens næststørste by og centrum for landets økonomi, mode, design, medier og bilindustri. Byen har dog også et væld af kulturelle og historiske seværdigheder, såsom den overdådige domkirke og Leonardo da Vincis berømte maleri Den Sidste Nadver. Læg også turen forbi det imponerende middelalderslot Castello Sforzesco og Milanos berømte opera Teatro alla Scala. Italiens modehovedstad lokker desuden med masser af shopping i modekvarteret, hvor I vil støde på alle de kendte topdesignere. Hvis shopping ikke er noget for jer, kan I i stedet opleve masser af spænding på stadion, når AC Milan eller Inter Milan spiller!

Best Western Antares Hotel Concorde****

 • Hotel
 • Milano, Italien
outside

Best Western Antares Hotel Concorde er et miljøvenligt hotel, hvor man har gjort meget for at reducere udledningen af drivhusgasser – uden at gå på kompromis med komfort. Det har en ideel placering 50 m fra metrostationen Turro, hvorfra I nemt kan komme frem til byens forskellige kvarterer. Ved ankomst på hotellet bliver I budt velkommen i receptionen, der ligger i en fornem lobby indrettet med malerier og springvand, mens I hver morgen vågner op til morgenmadsbuffet. Ønsker I også at spise aftensmad på hotellet, kan I bestille et stort udvalg af retter på restauranten efterfulgt af et par forfriskende drinks i baren.

 • +6
Læs mere
twin room

Dobbeltværelse

Hotellets rummelige dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition og eget badeværelse. Der er desuden badekåber og TV på samtlige værelser, mens WiFi kan benyttes uden ekstra beregning.

Vi anbefaler

 • Domkirken (Duomo): Milanos enorme domkirke er den andenstørste i verden, kun overgået af Peterskirken i Rom. Det tog da også næsten 500 år at bygge den, og selv i dag drager folk til byen fra nær og fjern for at opleve denne unikke bygning.
 • Den Sidste Nadver: Leonardo da Vincis kendte vægmaleri Den Sidste Nadver kan opleves i klosteret Santa Maria delle Grazie – et must for alle kunstinteresserede!
 • Latteria San Marco: Hvis I leder efter en autentisk og traditionsrig restaurant, så er Latteria San Marco lige noget for jer. Foruden fantastisk mad byder dette sted på en hyggelig atmosfære og imødekommende betjening.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 5 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-17 år eller en 3. voksen modtager en rabat på hotelopholdet afhængigt af afrejsedato

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering er tilgængelig på hotellet for 20 € per nat (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Bergamo Lufthavn kan I komme frem til hotellet på omkring 1 ½ time med offentlig transport. Der kører flere tog fra lufthavnen til metrostoppet Cadorna, hvorfra I kan tage en metro videre til området omkring jeres hotel. Nærmeste stoppested er Turro

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger 50 m fra metrostationen Turro og omkring 20 minutters gang fra shoppinggaderne Piazzale Loreto og Corso Buenos Aires. Fra Bergamo Lufthavn kan I komme frem til hotellet på omkring 1 ½ time med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice