Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

4* storbyferie i historiske Køln

 • Storbyferie
 • Køln
Pris fra kr. 3.399,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på opdagelse i Køln: 2 dage på det 4-stjernede Mercure Hotel Köln West inkl. fly tur-retur fra København, morgenmad og adgang til hotellets wellnessområde

Livlige og historiske Køln er Tysklands fjerdestørste by, og den spændende metropol byder på masser af kultur, gastronomi, shopping og en flot placering ved Rhinen. Der er med andre ord mange gode grunde til at besøge Køln! Vi har sørget for både flybilletter, ophold på et 4-stjernet hotel samt et Køln Welcome Card, der giver jer gratis offentlig transport og rabat på seværdigheder i 24 timer.

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse eller dobbeltværelse med 2 ekstra senge (maks. 3 voksne og 1 barn 0-17 år) på Mercure Hotel Köln West****
 • Fly tur-retur fra København til Køln
 • Morgenmad
 • Fri adgang til hotellets wellnessområde
 • 24-timers Køln Welcome Card
 • Velkomstdrink
 • Håndbagage
Köln

Köln er en sand perle, som ofte bliver forbigået af danskerne i iveren efter at besøge de tyske storbyfavoritter Berlin og Hamborg. Der er dog masser af oplevelser at få i den historiske by. Kölns absolutte stolthed er den berømte og enorme domkirke, der er en ganske forblindende oplevelse både inde- og udefra. I Köln finder I også hele 30 museer og utallige gallerier, så der er nok at give sig i kast med. Er I vilde med moderne kunst, er Museum Ludwig et must. Her kan I beundre en af de største samlinger af Picassos værker i Europa. Er I mere til søde sager, vil chokolademuseet med garanti falde i jeres smag. Besøg også den flotte botaniske have og shoppinggaden Ehrenstraße, hvor I finder alt fra high street-butikker til små eksklusive modebutikker.

Mercure Köln West

 • Hotel
 • Køln, Tyskland
Hotel

Det 4-stjernede Mercure Hotel Köln West ligger, som navnet antyder, i det vestlige Køln ca. 7 km fra byens centrum. På hotellet finder I en bar, restauranten Les Créateurs, der har en hyggelig terrasse samt et wellness-område med sauna, indendørs pool og fitness-faciliteter, som I frit kan benytte. Hver morgen kan I gå ombord i morgenbuffeten, inden I tager på opdagelse i Køln.

 • +6
Læs mere
Queen size bed

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er komfortabelt indrettet med værdiboks, gratis WiFi, TV, elkedel, skrivebord og et badeværelse med hårtørrer.

Dobbeltværelse med 2 ekstra senge

3 voksne per værelse

Rejser I mere end to personer sammen, kan I booke et dobbeltværelse med to ekstra senge. Værelserne har værdiboks, gratis WiFi, TV, elkedel, skrivebord og et badeværelse med hårtørrer.

Køln Welcome Card

Inkluderet i dette tilbud er et Køln Welcome Card, der er gyldigt i 24 timer. Kortet giver jer i dette tidsrum gratis adgang til offentlig transport i byen samt en rabat på op til 50% på diverse seværdigheder. Jeres kort bliver udleveret ved ankomst til hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 5% af hotelopholdets pris (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år
Dobbeltværelse med 2 ekstra senge: Maks. 3 voksne og 1 barn 0-17 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 12-17 år eller en 3. voksen: Får rabat på hotelværelset (rabatten afhænger af alder og sæson)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnessområdets åbningstider

Indendørs pool og fitnessrum: Kl. 07.00-13.00 og kl. 18.00-22.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Mercure Hotel Köln West ligger i det vestlige Køln omkring 7 km fra centrum. Lufthavnen ligger omkring 25 km fra hotellet, og med offentlig transport kan I nå frem på ca. 1 time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice