Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skønne Rømø med aktiviteter i det fri

 • Miniferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Rømø
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Start bilen og tag på 3, 4 eller 6 dages ophold på skønne Rømø. I bor på Hotel Kommandørgården med halvpension, adgang til hotellets pools og dampbad, 20% på behandlinger i hotellets wellnessområde og en valgfri udendørsaktivitet for hele familien

Er I også til kvalitetstid med familien og den underskønne danske natur? Så er den sønderjyske vestkyst og Rømø lige noget for jer! Opholdet på Hotel Kommandørgården byder på oplevelser for hele familien — slap af i hotellets dampbad, plask rundt i poolen eller benyt jer af de spændende udendørsaktiviteter. Efter morgenmaden er serveret, kan I nyde den fantastiske natur nær hotellet, måske på cykel eller hesteryg. De store, brede sandstrande og det vestlige vejr indbyder til både drageflyvning og sejlsport, mens man på varmere dage kan hoppe i bølgen blå. Til aften byder Hotel Kommandørgården på aftenbuffet, og I kan ende en begivenhedsrig dag med en drink fra baren.

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i familielejlighed (maks. 2 voksne og 2 børn 4-12 år + baby 0-3 år ) på Hotel Kommandørgården
 • Halvpension (morgenmad og aftenbuffet)
 • Fri adgang til hotellets pools og dampbad
 • Valgfri udendørsaktivitet — vælg mellem 2 timers ridning, æselvognstur eller 3 timers havkajak
 • 20% rabat på behandlinger i hotellets wellnessområde
 • Kaffe og kage ved ankomst
Uspoleret natur på Rømø

Oplev kilometerlange strande, upoleret natur og kulturattraktioner på den sydligste ø i Vadehavet. Naturelskere besøger ofte den sønderjyske perle, som specielt egner sig til ridning på de brede strande, windsurfing, havkajak og drageflyvning. Nyd udsigten af de brede vidder og den uendelige horisont over det flade landskab ved solnedgang eller tag jer tid til at opleve Vadehavet rejse sig over den tørlagte jordbund. Længst mod vest på øen kan I opleve de store sluser, Vidåslusen og Det Fremskudte Dige, som beskytter øen mod de store vandmængder. Rømø byder også på et livligt og vildt fugleliv, da Vadehavet samler enorme mængder af trækfugle i foråret og efteråret.

Hotel Kommandørgården

 • Hotel
 • Rømø, Danmark
Hotel Kommandørgården, autumn

Hotel Kommandørgården ligger på skønne Rømø, ud for den sønderjyske kyst. Her finder I en af Nordeuropas bredeste sandstrande omgivet af kridhvide klitter og smukke plantager. Hotellet ligger kun 200 meter fra havet og har egen restaurant med et stort udvalg af spændende retter baseret på lokale råvarer. Der er fri adgang til stedets swimmingpool og dampbad, og vil I forkæle jer selv lidt ekstra, er der rig mulighed for at tilkøbe adgang til bl.a. aromaoliebad og finsk sauna. I kan også bestille diverse skønhedsbehandlinger og massager.

 • +6
Læs mere
Appartment

Lejlighed (25 m²)

2 voksne per lejlighed

Lejligheden er ca. 25 m² stor og er indrettet med en kombineret stue og soveværelse med en dobbeltseng. Lejligheden har et mindre rum med sovesofa, hvortil der kan afskærmes med en skydedør. I finder også et mindre tekøkken og privat badeværelse tilknyttet lejligheden. I lejligheden er der TV, WiFi, linned og håndklæder. Lejligheden har enten terrasse eller svalegangsaltan.

Valgfri udendørsaktivitet

Med i jeres ophold på Kommandørgården får I en valgfri udendørsaktivitet. I kan vælge mellem:

 • 2 timers ridning: Tag på ridetur rundt i området og nyd 2 aktive timer med familien. I rider på de rolige islandske heste, som er gode til børn og voksne.
 • Hestevognstur: I stedet for en ridetur på hesteryg, kan I slappe af ved en rolig æselvognstur. I bliver kørt rundt i områdets plantager og stier, hvor I samtidig kan nyde naturen.
 • 3 timers havkajak: Hvis I kan lide aktiviteter i vandet, kan havkajak være noget lige for jer. Mærk bølgerne under jer mens I sejler sammen ved Rømøs kyst. Vær opmærksom på, at aktiviteten er uden guide, og kajakkerne skal selv transporteres 100-200 m til stranden
 • Bemærk venligst, at aktiviteterne skal bookes ved ankomst på hotellet, og der kan kun bookes per værelse
Aktiviteter og attraktioner for hele familien

Rømø byder ikke kun på storslået natur for entusiaster men også adskillige aktiviteter for familier. I kan besøge lege- og labyrintparken, hvor der er plads til leg og spil i middelalderomgivelser eller oplev naturcenteret Tønnisgård, som ligger tæt på Hotel Kommandørgården. Her kan I lære om den barske, danske natur og se en udstilling om naturen mellem Vadehavet og Vesterhavet. Naturcenteret tilbyder også flere forskellige udflugter i løbet året, hvor hele familien kan deltage.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Kommandørgården. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Kommandørgården. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Familielejlighed: Min. og maks. 2 voksne, 2 børn (4-12 år) + 1 baby 0-3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn i alderen 4-12 år: 50% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 95 DKK per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 195 DKK per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmad og aftenbuffet fra kl.18-20. Ekskl. drikkevarer

Udendørsaktivitet

Med i jeres ophold på Kommandørgården får I en valgfri udendørsaktivitet. I kan vælge mellem:
2 timers ridning
Æselvognstur
3 timers havkajak (aktiviteten er uden guide og kajakkerne skal selv transporteres 100-200 m til stranden)

Bemærk venligst, at aktiviteterne skal bookes ved ankomst på hotellet og der kan kun bookes per værelse

Sted

Rømø ligger i Vesterhavet ud for den sønderjyske kyst. Øen er forbundet med Jylland via en 10 km lang dæmning, hvilket gør køreturen til Rømø til en helt speciel oplevelse i sig selv. Til hotellet er der ca. 200 km fra Aarhus og ca. 320 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice