Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Unik oplevelse på 4* hotel i Prag

 • Storbyferie
 • Prag
Pris fra kr. 1.119,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2 eller 3 overnatninger på det 4-stjernede Iris Hotel Eden i Prag med morgenmad, opgradering af værelse og fly fra København eller Hamborg

Rigtige opdagelsesrejsende tager til Prag! Bo på det 4-stjernede Iris Hotel Eden i Prag og nyd en skøn morgenmadsbuffet, inden I tager på opdagelse i "byen med de hundrede spir". 1000 års historie definerer denne storby, og er man til og med sportsinteresseret, byder hotellet på en gratis opgradering til et værelse med udsigt over den lokale fodboldklub SK Slavia Prague's hjemmebane. Gør jer klar til at udforske Prag!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse med udsigt til stadion (maks. 3 voksne og 1 baby 0-2 år) på Iris Hotel Eden****
 • Morgenmad
 • Sen check-ud på hotellet indtil kl. 16.00
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Prag
 • Håndbagage
Prag

Prag er en by for opdagelsesrejsende og en by fuld af modsætninger samt et varieret kulturliv. Her kan I spadsere rundt mellem bygninger og kirker fra middelalderen, men samtidigt blive forbløffede over de mange nye bygninger, som dukker op rundt omkring i byen. Se solen kaste de første lysstråler på floden Moldau eller Prag Slot, som er et af de største borgkomplekser i verden. Eller måske vil I tage nogle billeder på Karlsbroen? Slå jer ned på en af byens mange fortorvscaféer, og sip af en varm kop kaffe, eller prøv en af de mange lokale snacks, mens I ser på mennesker. Når batterierne er opladet, er det tid til at lægge vejen forbi det berømte astronomiske ur eller hoppe et smut forbi det jødiske museum.

Iris Hotel Eden Praha

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Iris Hotel Eden

Det 4-stjernede Iris Hotel Eden sørger for et afslappende og behageligt ophold under jeres ferie i Prag. Hver morgen står I op til en morgenmadsbuffet, I har nem adgang til offentlig transport, og I kan være i den gamle bydel på omkring 30 minutter. Hotellet er en del af det nyrenoverede sportsarena, Eden Arena, hvor blandt andre fodboldklubben SK Slavia Prague spiller deres hjemmekampe.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Udsigt til stadion

Dobbeltværelse med udsigt til stadion

3 voksne per værelse

Værelset er cirka 20 m² stort og er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse med badekar eller brusebad og hårtørrer, aircondition, satellit-TV samt udsigt over Eden Arena. Værelset har desuden værdiboks, skrivebord, garderobe, minibarn (mod gebyr), telefon og elkedel.

Vi anbefaler

 • I må ikke gå glip af Karlsbroen (ca. 5,5 km fra hotellet) - den 516 meter lange bro, som forbinder øst- og vestsiden af byen. Man kan ikke komme uden om, at Karlsbroen er en af Prags mest populære attraktioner og et besøg værd!
 • Er I vilde med kunst, anbefaler vi et besøg på et eller flere af byens gallerier, DOX Centre for Contemporary Art eller Nationalgalleriet, hvis udstillinger ligger spredt over en række historiske bygninger i byen.
 • Tjekkiet er kendt for sin ølkultur, hvor produktionen og indtagelsen af øl er dybt forankret i det tjekkiske samfund og historie. For en tjekke er det næsten umuligt at forestille sig et traditionelt måltid uden en øl til. Ølelskere må ikke gå glip af et besøg på et traditionelt tjekkisk værtshus eller på et af de nyere mikrobryggerier. Del bord med lokale, backpackere eller andre ølentusiaster og sug stemningen til jer.
 • Med ikke mindre end seks synagoger og en jødisk kirkegård kan I i Prag finde et af ​​de bedst bevarede jødiske kvarterer i Europa, Josefov (5,2 km fra hotellet). Udover at beundre den smukke arkitektur, kan I dykke ned i områdets turbulente historie. Et besøg i den tidligere ghetto giver plads til et øjebliks refleksion over de mørke sider af Europas historie. En særlig kulturel oplevelse!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Sen check-ud

Tilbuddet inkluderer sen check-ud til kl. 16.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse med udsigt: Maks. 3 voksne + 1 baby 0-2

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-14 år får rabat på hotelværelset afhængigt af rejsens længde og sæson
En 3. person fra 15 år får rabat på hotelværelset afhængigt af rejsens længde og sæson

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller at medbringe jeres egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 9 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger i den østlige del af Prag, og det tager ca. 30 minutter at komme ind til Prags gamle bydel med offentlig transport.

Det tager ca. 30 minutter at køre med taxa fra lufthavnen til hotellet. Med offentlig transport tager turen ca. 60 minutter. Tag bus 119 til Nádraží Veleslavín, skift til metro og tag linje A i retning mod Depo Hostivař til Peace Square. Herefter tag sporvogn 22 i retning mod Nádraží Hostivař til stoppested Slávia.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice