Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skøn rundrejse i Montenegro & Kroatien

Rundrejse 7 overnatninger Kroatien, Montenegro

per person fra kr. 6.539,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 7 overnatninger på en eventyrlig rundrejse i Montenegro og Kroatien fordelt på 2 hoteller. Med i opholdet får I morgenmad, udflugt til Dubrovnik, lejebil og fly fra København eller Hamborg

Tag med på rundrejse i de baltiske lande Montenegro og Kroatien, og lad jer fortrylle af de smukke omgivelser. Jeres hoteller vil have den perfekte beliggenhed til at nyde en frisk dukkert i Adriaterhavet og slappe af på de indbydende strande. Med lejebil kommer I nemt rundt i området, som byder på høje bjergtinder, dybe dale, unikke attraktioner og oldtidsseværdigheder. Overnatningerne er planlagte, så I skal bare sørge for at fylde jeres ferie med oplevelser efter eget valg. Glæd jer til en solskinsferie med en masse nye kulturindtryk og afslapning!

Inklusive
 • 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel WGrand*** eller lignende i Petrovac-området, Montenegro
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Supetar*** eller lignede i Cavtat-området, Kroatien
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Drubrovnik i Kroatien
 • Håndbagage
 • Lejebil (Renault Twingo 1.0 eller tilsvarende)
 • Udflugt til den gamle by i Dubrovnik på 7. dag
 • Gratis parkering
 1. Dag 1 - 5: Ferien starter i Petrovac, Montenegro

  Velkommen til kroatiske Dubrovnik og Balkan-området! Når I lander med flyet, kan I hente lejebilen, og så er I godt på vej mod jeres første stop, uudforskede Montenegro. Vejen langs Adriaterhavets kyst giver jer en fantastisk udsigt, indtil I når jeres hotel i montenegrinske Petrovac.

  Under rejsen til Petrovac kan I med fordel besøge den lille, montenegrinske by Kotor. Byen med de snoede gader og det bakkede terræn ligger på kysten i en billedskøn og uspoleret bugt. Fra den lille kystby er der ca. 40 km til jeres første destination Petrovac, hvor I indlogeres tæt på strand og vand. Det fredelige område byder også på masser af citron- og appelsintræer samt landskaber med blomster og græsgange. Men Petrovac-området byder på meget mere end strandpromenader og terapeutiske landskaber. I finder også adskillige historiske seværdigheder som det gamle fort Kastio, Sankt Thomas-kirken eller de lokale kunstgallerier. I nærheden finder I også grænsen til Albanien, hvor Balkans størst sø kan opleves, nemlig Shkodërsøen.

  Mulighederne i Petrovac er mange, så start bilen og oplev Montenegro sammen!

  Dubrovnik Airport -> Hotel WGrand 88.3 km

  exterior

  Hotel WGrand

  Hotel Petrovac, Montenegro

  Hotel WGrand ligger kun ca. 300 m fra byens nærmeste strand og tilbyder hyggelige udendørsarealer til de lange sommeraftener samt mulighed for en dag med wellness og spa. Fra hotellet vil I have udsigt til både havet og de mange omliggende pinjetræer. Værelserne er hyggeligt indrettet med en dobbeltseng og privat badeværelse. Desuden er der faciliteter som TV, telefon, hårtørrer, te- og kaffe faciliteter og minibar (mod betaling). Den stille og fredelige ferieby Petrovac byder på lokale restauranter og barer samt muligheder for shopping.

  • +6
  Læs mere
 2. Dag 6 - 8: Cavtat - kroatisk kærlighed ved havet

  Efter 5 dage i paradiset Montenegro er det tid til at tage videre til den næste destination, nemlig kroatiske Cavtat, der ligger ca. 100 km fra Petrovac. Den lille badeby huser idag ca. 1.500 indbyggere og har tidligere været en romersk koloni, hvor de daværende indvandrere hjalp med at bygge nabobyen Dubrovnik.

  På jeres 7. dag på rejsen er der planlagt en udflugt, hvor I besøger den historiske by Dubrovnik. I vil have en lokal guide, som vil tage jer med rundt i byens snoede gader og gemte perler i den gamle bydel. Den guidede tur starter fra mødepunktet Pile Gate, hvorfra I begynder rejsen gennem havnebyens historie og gamle fortælleringer. I vil se adskillelige seværdigheder og historiske monumenter, som eksempelvis det franciskanske kloster, Stradun-monumentet og Onofrio-springvandet. Efter den 1,5 time lange guidede udflugt, har I mulighed for at opleve byen på egen hånd eller køre rundt i området og nyde det sidste af ferien.

  Afslut ferien ved at udforske smukke Kroatien!

  Hotel WGrand -> Hotel Supetar Cavtat 95.2 km

  Exterior

  Supetar Hotel

  Multi accommodation Cavtat, Kroatien

  Supetar Hotel ligger i hjertet af kystbyen Cavtat, hvor I vil have en fantastisk udsigt til bugten. Morgenmaden kan nydes på den udendørs terrasse, og restauranten gør det muligt at spise de senere måltider på hotellet. Værelserne er lyst indrettede med en dobbeltseng og privat badeværelse. I vil finde faciliteter på værelserne som TV, telefon, hårtørrer, aircondition og minibar (mod betaling). I kan også benytte værdibokse, som I finder i receptionen (mod betaling).
  Cavtat er fyldt gamle attraktioner og seværdigheder, som I nemt kan se når I slentre ned gennem de smalle gader. Byen byder også på gode muligheder for lokale restauranter og shoppingmuligheder.

  Læs mere
Vejret i Dubrovnik

Laveste og højeste temperaturer i Dubrovnik:

 • Januar: 6°C - 12°C
 • Februar: 6°C - 13°C
 • Marts: 8°C - 14°C
 • April: 11°C - 17°C
 • Maj: 14 °C - 21°C
 • Juni: 18°C - 25°C
 • Juli: 21°C - 29°C
 • August: 21°C - 28°C
 • September: 18°C - 25°C
 • Oktober: 14°C - 21°C
 • November: 10°C - 17°C
 • December: 8°C - 14°C
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebil
 • Depositum for lejebil på 700 €
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat på Hotel WGrand og 1,00 € per person per nat på Hotel Supetar
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 05:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Der er børnerabatter på hotellerne alt efter alder og sæson.

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellernes fællesområderne

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Lejebil

Depositum for lejebil kategori A: 700 €
Ekstra primærchauffør: 9 € + moms per dag (betales på destinationen)
OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på 700 €. Bemærk venligst, at Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
Barnestol: 8 € + moms per dag (betales på destinationen)
GPS: 9 € per dag (betales på destinationen
Bemærk venligst at afhentning eller aflevering af lejebil udenfor åbningstiden fra kl. 8.00 til 22.00 vil have et gebyr på 25 € per time
Ved ung chauffør i alderen under 25 år vil der pålægges et gebyr på 25 € per dag (inkl. yderligere forsikring af øvrige passagerer)
Lejebilen afhentes med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
Inklusive: forsikring (ekskl. dæk, spejle, bilruder, undervogn og skader indeni bilen), tyveriforsikring, fri kilometer, lufthavnsafgift og vejhjælp
Bemærk venligst, at chaufføren skal have haft kørekort i min. 1 år

Udflugt

Den planlagte udflugt i Dubrovnik tager ca. 1,5 time og er med en lokal guide. I skal selv køre til byen, hvor den guidede tur starter fra mødepunktet Pile Gate. Yderligere information og tidspunkt får I tilsendt sammen med rejsedokumenterne. Udflugten er uden mad og drikke.