Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning ved Elben i Hamborg

 • Miniferie
 • Hamborg
kr. 1.005,- -65%
Pris fra kr. 359,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå efter fuld afslapning og tilbring 2, 3 eller 4 dage på et 4* hotel i det sydlige Hamborg inkl. morgenmad, adgang til saunaområde og velkomstdrink. Idyllisk udsyn over Elben følger også med

Pust ud, slap af, kom ned i gear! Det 4-stjernede hotel Zollenspieker Fährhaus er det helt rigtige sted at læne sig tilbage og nyde en afslappet feriestemning. Floden Elben flyder forbi jeres vindue, og den omkringliggende uspolerede natur er oplagt til cykel- og gåture. I det over 300m² store saunaområde kan I koble helt af, og Hamborgs dynamiske karakter er ikke mere end 30 km væk, så der er også rig mulighed for at supplere velværen med storbyliv.

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i komfort dobbeltværelse på Zollenspieker Fährhaus****
 • Morgenmad
 • Fri adgang til saunaområde
 • Velkomstdrink
 • Sen check-ud (til kl. 14.00)
 • Gratis parkering
Elben og Hamborg

Naturens stilhed eller storbyens dynamik? Begge dele er inden for rækkevidde. Frodige, grønne egne strækker sig langs floden, og det landlige område indbyder til rekreative aktiviteter i det fri. I kan f.eks. leje en cykel og tage på udflugt til Hamborgs ældste mølle Rieperburger, opdage sjældne planter og dyrearter i naturreservatet Kirchwerder Wiesen eller blot snørre skoene og vandre langs floden. Hvis roen skal skiftes ud med Hamborgs vibrationer, er storbyen ikke mere end 30 km væk. Her kan I få kulturelle input på museer og i koncertsale, spise gourmetmad på fine restauranter og shoppe kufferten fuld. En gåtur på den enorme havn er også et must, og så kan I jo ende dagen i hansestaden med en øl i et af de trendy kvarterer bag Reeperbahn.

Zollenspieker Fährhaus

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
hotel exterior

Zollenspieker Fährhaus er kombinationen af det moderne og det traditionelle, af elegance og hjemlige afslapning samt af storbyens mode og den landlige natur. I 2012 slog det tidligere toldhus på Elbens flodbred dørene op til et komplet nyrenoveret hotel med charmerende detaljer og historier helt tilbage fra det 13. århundrede. I restauranten er der fokus på fisk og egnsretter, og maden suppleres med en skøn udsigt over den uspolerede natur. Når der skal mere stilhed, ro og velvære til, er det blot om at benytte sig af det store saunaområde, hvor I kan synke ned i afslapningen med bl.a. finsk sauna, aroma sauna og hvilesteder.

 • +-2
Læs mere
comfort room

Komfort dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 30m² store dobbeltværelser i komfort-kategorien er ikke blot indrettet med moderne design og fokus på kvalitet, men tilbyder også en fabelagtig udsigt over Elben og landskabet. På værelset finder I desuden telefon, fladskærms-TV, gratis WiFi og privat badeværelse med hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Zollenspieker Fährhaus. Du indgår derfor direkte aftale med Zollenspieker Fährhaus. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Sen check-ud

Sen check-ud til kl. 14.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Komfort dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

2 kæledyr per værelse kan medbringes for 8 € per kæledyr per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Zollenspieker Fährhaus ligger lige ud til floden Elben i den sydlige del af Hamborg. Der er omtrent 30 km fra hotellet til Hamborgs centrum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice