• Med fly
 • Med indkvartering

Fortryllende rundrejse i Nepal

Rundrejse 12 eller 16 overnatninger Nepal

per person fra kr. 11.829,-
baseret på 2 personer

Oplev magiske Nepal: 11 eller 15 overnatninger på 4 hoteller (og evt. trekking lodges) inkl. morgenmad, 2 dages helpension, guidede udflugter, al transport og fly fra København eller Hamborg

For foden af de imponerende Himalayabjerge ligger Nepal, der overrasker og fortryller sine besøgende med sin rige kultur, historie og natur. Her er smukke templer, flotte paladser, grønne dale, tropisk regnskov og himmelfavnende bjergtoppe, og nu har I chancen for at tage på årets drømmerejse! I tilbringer 11 eller 15 overnatninger i Nepal, hvor I får set Kathmandu, Chitwan National Park og Pokhara, og hvor der er mulighed for at tage på vandretur gennem junglen. Vi har inkluderet spændende udflugter med guide, morgenmad, al transport under rejsen og fly fra København og Hamborg!

Inklusive
 • Rundrejse med 11 eller 15 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 5 overnatninger på Yatri Suites and Spa (eller tilsvarende) med morgenmad
 • 2 overnatninger på Hotel Seven Star (eller tilsvarende) med helpension
 • 1 overnatning på Sayka Guest House (eller tilsvarende) med helpension
 • 3 overnatninger på Hotel Crystal Palace (eller tilsvarende) med morgenmad
 • Kun ved 15 overnatninger: 4 overnatninger i trekking lodges på Poon Hill med morgenmad (op til 500 nepalesiske rupee per dag, se venligst punktet Trekking Lodges under Yderligere Information)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg
 • Dagsudflugt til Kathmandu (dag 2)
 • Dagsudflugt til Patan & Bhaktapur (dag 3)
 • Udflugt i Chitwan National Park (dag 5)
 • Guidet rundvisning i Lumbini (dag 6)
 • Dagsudflugt til Pokhara (dag 8)
 • Udflugt ved solopgang i Sarangkot og besøg til Peace Pagodaen (dag 9, kun ved 11 overnatninger)
 • Entré og engelsksproget guide til alle inkluderede udflugter
 • Ved 15 overnatninger: Guide, entré og bagageservice (max. 18 kg for 2 personer, resten opbevares på hotellet i Pokhara) ved vandretur på Poon Hill
 • Al transport mellem destinationerne
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Madlavningskursus
 • Mount Everest med fly
 • Paragliding i Pokhara
 • Indenrigsflyvning fra Kathmandu til Chitwan, og fra Pokhara til Kathmandu inkl. transfer
 1. Dag 1 - 3: Kathmandu

  Synet af sneklædte bjergtoppe møder jer allerede inden, I lander i Nepal. I bliver hentet i lufthavnen af jeres chauffør, som kører jer til hotellet. I har resten af dagen til at komme jer ovenpå den lange flyrejse, udforske Kathmandu eller smage på det lokale køkken.

  Efter morgenmaden næste dag starter jeres nepalesiske eventyr for alvor. På dag 2 skal I på en heldagssightseeingtur i Kathmandu. Byen ligger i en dal ved floden Vishnumati og er kendt for sine mange templer og paladser. Under jeres udflugt skal I se byens smukke seværdigheder såsom Monkey Temple, der ligger på en bakketop, Kathmandu Durbar Square, en af byens 3 kongelige pladser, Bouddhanath Stupa, som er en af de største stupaer i Sydasien, samt Pashupatinath-templet, som er et af de vigtigste templer dedikeret til guden Shiva. Sidst på dagen bliver I kørt tilbage til jeres hotel. Her kan I vælge at udforske byen nærmere på egen hånd eller tilkøbe en 1-times tur med flyver gennem bjergene, hvor I kan se byen fra højderne.

  På feriens 3. dag skal I på en dagstur til Patan (ca. 2 timer) og Bhaktapur (ca. 3 timer), som er Nepals tidligere hovedstæder. Begge byer byder på ældgamle og smukke kulturskatte såsom imponerende templer, betagende paladser og myldrende pladser.

  Room

  Yatri Suites & Spaeller tilsvarende

  Hotel Katmandu, Nepal

  Hotellet ligger i det charmerende Thameldistrikt og byder på komfortable værelser, en bar og restaurant. Dobbeltværelserne er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, eget badeværelse med badekåbe og tøfler samt gratis toiletartikler.

  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: Chitwan nationalpark

  På dag 4 skal I nu videre fra Kathmandu mod Chitwan National Park. Det er Nepals ældste nationalpark (oprettet i 1984), og den ligger på UNESCOs verdensarvliste grundet sin utroligt varierede flora og fauna – her bor f.eks. indiske næsehorn og bengalske tigre! Turen til Chitwan tager 5-6 timer, og på vejen kan I nyde synet af det fantastiske landskab. På vejen har I et 1,5-2 timer langt besøg til det berømte pilgrimssted Devghat. Devghat er hjemsted for mange smukke templer og huler dedikeret til hinduistiske guder, og byen er at finde på UNESCO's Verdensarvsliste. Når I ankommer til jeres hotel, står der en frokost klar til jer. Om aftenen får I serveret aftensmad på hotellet, og dagen afrundes med en opvisning af traditionel Tharu-dans.

  Næste dag starter tidligt, for allerede kl. 07.30 kører I til Chitwan National Park. I starter dagen med en vandretur gennem junglen, og her bliver det klart, at man altså ikke behøver til Sydamerika eller andre tropiske egne for at opleve så meget eksotisk natur! I spiser frokost tilbage på hotellet, og resten af dagen har I til at lære mere om landsbyen, I bor i, eller slappe af på hotellet. Aftensmaden serveres også på hotellet.

  Pool

  Hotel Seven Stareller tilsvarende

  Hotel Ratnanagar, Nepal

  Velkommen til jeres hyggelige hotel kun 500 m fra floden Rapti og Chitwan National Park. Hotellet har udendørs swimmingpool, gratis WiFi, fitnesscenter, restaurant og roomservice. Dobbeltværelserne er udstyret med aircondition, kabel-TV, opholdsområde og eget badeværelse med badekar og gratis toiletartikler. I får helpension med i opholdet.

  Læs mere
 3. Dag 6: Lumbini, Buddhas fødeby

  Lumbini er et meget specielt sted for buddhismen, da det er stedet, hvor dronning Mayadevi siges at have født Siddhartha Gautama, der voksede op og blev til Buddha. Turen fra Chitwan til Lumbini tager omkring 4-5 timer og fører jer gennem Terais fængslende sletter. Når I ankommer til Lumbini, vil I straks mærke sindsroen og den hellige atmosfære, der så smukt beskriver området — her er det let at få øje på buddhistiske munke, som valfarter hertil fra hele verden. I vil lære mere om byens historie og hellige betydning under den guidede sightseeing. I overnatter på et lille gæstehotel i byen.

  garden

  Sakya Guest Houseeller tilsvarende

  Hotel Lumbini Sanskritik, Nepal

  Dette simple hotel tilbyder ophold i rolige omgivelser nær templet Maya Devi (ca. 750 m væk). Hotellets have er et vidunderligt sted at slappe af, når I har spist jeres morgenmad.

  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: Pokhara

  Sjette dag starter igen tidligt, og omkring kl. 10.00 kører I mod Pokhara, der ligger ca. 6-7 timers kørsel fra Chitwan. Pokhara er velbesøgt af turister for sine mange kultur- og naturskatte såsom maleriske søer, mystiske grotter og majestætiske templer. I ankommer sidst på eftermiddagen og har resten af aftenen til fri disposition.

  Dag 8 bliver en oplevelsesrig dag, for her skal I se mange af de bedste seværdigheder, Pokhara har at byde på. I kommer til at se en tibetansk landsby, den imponerende Seti-kløft, Bindebasini-templet, Ki Singh-broen, det spændende International Mountain Museum, vandfaldet Davis Falls og Gupteshower-grotten. Husk kameraet, for her bliver masser af minder at forevige!

  VED 11 OVERNATNINGER:

  I skal tidligt ud af fjerene på dag 9, for allerede kl. 04.30 kører I ud til Sarangkot-bjerget. Vi lover, at det er dét værd, for her skal I se solopgangen over de smukke Annapurna-bjerge – et helt uforglemmeligt syn. Tilbage på hotellet kan I spise morgenmad i jeres eget tempo og slappe af. Kl. 14.00 bliver I hentet til jeres næste udflugt, som er et besøg til den buddhistiske stupa Peace Pagoda. Herfra går I ca. 45-60 minutter nedad til Fewa-søen, hvor der ligger en båd og venter på at tage jer med ud på en skøn bådtur tilbage til Pokhara.

  På dag 10 vender I tilbage til Kathmandu, hvor I efter ca. 3 timers kørsel gør et holdt på 2 timer i Bandipur til et hvil og eventuelt en bid mad (ikke inkluderet). Fra Bandipur tager det yderligere 6 timer, før I er tilbage i Kathmandu. Ved ankomst kan I slappe af på hotellet eller begive jer ud i byens livlige mylder. Vil I have mere tid i Kathmandu, kan I vælge at rejse med indenrigsfly i stedet. Denne tager ca. 30 minutter og afgår mellem kl. 09.00-14.00 (afhængigt af tilgængelighed) og kan tilkøbes i bookingprocessen.

  Dagen efter har I hele dagen til fri disposition! I kan f.eks. tage på shopping i turistområdet Thamel, se det royale palads, Hanuman Doka, eller besøge et af de mange smukke templer i området såsom Kwa Bahal, Jan Bahal eller Itum Bahal. I kan også opleve nepalesernes hverdagsliv i de travle gader og på den myldrende plads Indra Chowk, hvor der især sælges tæpper og stof. Vil I smage på ægte, nepalesisk madlavning, så kan I tilkøbe en autentisk madlavningsworkshop (ca. 3 timer), hvor I lærer at lave rigtige nepalesiske delikatesser!

  På dag 12 er rejsen desværre ved at være slut, og ca. 3 timer inden jeres fly letter, bliver I hentet og kørt til lufthavnen, og med en kuffert fyldt med skønne ferieminder vender I tilbage til Danmark.

  Outside

  Hotel Crystal Palaceeller tilsvarende

  Hotel Pokhara, Nepal

  Hotellet ligger i rolige omgivelser med udsigt til Phewameer og Nepals fascinerende bjergrygge. Der er en døgnåben reception, et boblebad og en restaurant samt en tagterrasse med panoramaudsigt. Alle værelser er udstyret med aircondition, altan, eget badeværelse og gratis WiFi.

  Læs mere
 5. Dag 9 - 12: Vandring i Annapurna, Himalaya (kun ved 15 nætter)

  VED 15 OVERNATNINGER:

  Har I valgt 15 overnatninger, begiver I jer efter morgenmaden videre til landsbyen Ulleri, der ligger i 2070 meters højde, hvor I kan gøre holdt til frokost, hvis I har lyst (ikke inkluderet). Dette er også en glimrende lejlighed til at hilse på lokalbefolkningen! På vejen videre kan I nyde udsigten over det betagende landskab og de snedækkede tinder på Annapurna (7219 meter højt) eller Machapuchare (6697 meter højt). Inden I når frem til jeres næste trekking lodge, skal I gennem verdens største rhododendron-skov. I dag går I i ca. 6-7 timer.

  På dag 11 venter der jer en heftig stigning – Poon Hill (3210 meter højt). Jeres strabadser bliver dog rigt belønnet, for herfra har I en fænomenal udsigt over Annapurna-bjerget, og solopgangen, som I skal se her, er uden tvivl et af turens højdepunkter! Når solen er stået op, skal I tilbage til Ghorepani for at spise morgenmad. Med fornyet energi vandrer I gennem bambusskove og grønne dale, langs vandfald og imponerende udsigter, videre til Tadapani, hvor I skal overnatte. I vandrer ca. 6-7 timer i dag.

  Næste dag kan I glæde jer til en lidt kortere tur på 3-4 timer, for på dag 12 skal I fra Tadapani mod den hyggelige landsby Ghanduk. Her ligger jeres sidste trekking lodge, og om eftermiddagen har I tid til at slappe af og udforske de spændende omgivelser.

  Vandrehyttereller tilsvarende

  Experience Lumle, Nepal

  Under jeres ophold vil I bo i forskellige hytter, der tilhører de basestationer, I passerer på jeres vandrerute. Hytterne er meget simple og tæller kun grundlæggende faciliteter. Værelserne er private, men brusebad er fælles. I kan købe og lave mad selv på hotellet.

  Læs mere
 6. Dag 13: Tillbage til Pokhara (kun ved 15 nætter)

  Sidste etape på jeres vandretur i Nepal foregår på dag 13, og efter ca. 5 timers vandring ankommer I til mødestedet, hvor jeres chauffør henter jer og kører jer tilbage til hotellet i Pokhara. Her kan I hente jeres efterladte bagage, og I har eftermiddagen til at slappe af, nyde omgivelserne og måske se nogle af byens mange spændende seværdigheder.

  Outside

  Hotel Crystal Palaceeller tilsvarende

  Hotel Pokhara, Nepal

  Hotellet ligger i rolige omgivelser med udsigt til Phewameer og Nepals fascinerende bjergrygge. Der er en døgnåben reception, et boblebad og en restaurant samt en tagterrasse med panoramaudsigt. Alle værelser er udstyret med aircondition, altan, eget badeværelse og gratis WiFi.

  Læs mere
 7. Dag 14 - 16: Kathmandu (kun ved 15 nætter)

  På dag 14 bliver I sat af på busstationen i Pokhara, og her bliver I hentet og kørt til hovedstaden, Kathmandu. På den 7-8 timer lange køretur vil der blive gjort holdt til kaffe- eller spisepauser (ikke inkluderet), og herefter tjekker I ind på jeres sidste hotel på rejsen, hvor I også sov den allerførste nat.

  Jeres sidste hele dag i Kathmandu er til fri disposition. I kan f.eks. tage på shopping i turistområdet Thamel, se det royale palads, Hanuman Doka, eller besøge et af de mange smukke templer i området såsom Kwa Bahal, Jan Bahal eller Itum Bahal. I kan også opleve nepalesernes hverdagsliv i de travle gader og på den myldrende plads Indra Chowk, hvor der især sælges tæpper og stof. Vil I smage på ægte, nepalesisk madlavning, så kan I tilkøbe en autentisk madlavningsworkshop (ca. 3 timer), hvor I lærer at lave rigtige nepalesiske delikatesser!

  Når dag 16 gryr, er en skøn ferie desværre ved at lakke mod enden, og ca. 3 timer inden jeres fly letter, bliver I hentet og kørt til lufthavnen, og med en kuffert fyldt med skønne ferieminder vender I tilbage til Danmark.

  Room

  Yatri Suites & Spaeller tilsvarende

  Hotel Katmandu, Nepal

  Hotellet ligger i det charmerende Thameldistrikt og byder på komfortable værelser, en bar og restaurant. Dobbeltværelserne er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, eget badeværelse med badekåbe og tøfler samt gratis toiletartikler.

  Læs mere
Valgfrie udflugter

Her kan du læse om vores spændende valgfrie udflugter, som du kan tilkøbe i forbindelse med bookingprocessen:

 • Workshop i nepalesisk madlavning (dag 11): Lær at lave den traditionelle ret 'Dahl Bat' med varer fra et lokalt marked sammen med en lokal familie.
 • Paragliding (dag 8): Flyv over de sneklædte bjergtoppe i Pokhara. I 20 minutter vil I nyde udsigten over den fantastiske natur.
 • Fly over Mount Everest (dag 2, 3 eller 11, alt efter vejret): Her får I lov at føle hele verdens tag under fødderne med denne pragtfulde flyvetur over Himalaya.
 • Opgradering af transport: Opgrader rejsen fra Kathmandu til Chitwan og Pokhara til Kathmandu fra bus til indenrigsfly inkl. transfer.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Måltider der ikke er nævnt i tilbuddet
 • Drikkepenge
 • Øvrige personlige udgifter
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

De fleste hoteller har WiFi, men der kan muligvis opkræves gebyr for brug

Vandring i Himalaya

Er I interesserede i rundrejsen på 15 nætter? Så læs venligst med her:

- Turen på 15 nætter anbefales kun for folk ved godt helbred, der kan vandre i mindst 7 timer i træk
- I overnatter i simple hytter med fællesbrusebade
- Turen inkluderer en professionel guide og en sherpa, som bærer din bagage (op til 18 kg) samt transfer og indkvartering
- Måltider er ikke inkluderet, men kan købes i hytterne
- I kan efterlade jeres bagage på Hotel Crystal Palace i Pokhara
- Husk: Fornuftig påklædning og fodtøj, som paser til årstiden, en god rygsæk, solbriller, lommelygte og førstehjælpskasse

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe på op til 6 personer. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Nepal, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Nepal kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod hepatitis A, difteri og tyfus. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Udflugter

Vær opmærksom på, at de inkluderede udflugter kan afvige fra programmet afhængigt af dårligt vejr, deltagernes fysiske helbred og form eller andre uforudsete omstændigheder

Hoteller

Hvis de ovennævnte hoteller er fuldt bookede på jeres valgte rejsedato, vil I blive indkvarteret på hoteller af samme standard i området

Trekking lodges

Alle trekking lodges på vandreturen på Poon Hill råder over de basale fornødenheder. I overnatter i et dobbeltværelse med 2 senge og delt badeværelse
I hver lodge er der en restaurant, hvor I kan bestille morgenmad fra menuen til en værdi af op til 500 nepalesiske rupee (ca. 30 DKK) per dag. Bestiller I for mere end dette beløb, skal I selv dække udgifterne

Helbred

Rejsende på denne rundrejse bør være i rimelig fysisk form og være af godt helbred
Vandreturen på Poon Hill er egnet til alle, der er i rimelig fysisk form, da der vil være enkelte udfordrende stigninger

Transport mellem destinationerne

I rejser med en bus til maks. 12 personer mellem destinationerne i Nepal

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse