Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4* sommer med det hele på Costa Brava

 • Solferie
 • Calella
Pris fra kr. 4.309,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd den spanske sol ved stranden i Calella: Tilbring 7 eller 9 overnatninger på det 4-stjernede Hotel H-TOP Amaika med all-inclusive, pool, fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Nu får I muligheden for at nyde den spanske sol i hele 7 eller 9 nætter på det skønne 4-stjernede Hotel H-TOP Amaika. I er kun 60 km fra Barcelona og tæt på Calellas hyggelige centrum. Hotellet forkæler jer med all-inclusive, og der er udendørs pool til fri afbenyttelse! Hotellet kun 180 meter fra den 3 kilometer lange strandpromenade. Her kan I sidde og hygge jer med en iskold drink, når I ikke ligger på stranden og nyder lyden af de blide bølger og solens varme stråler. Afsted mod Spaniens smukke kyst!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse på Hotel H-TOP Amaika****
 • All-inclusive
 • Fri afbenyttelse af udendørs pool (åben fra 1. juni til 10. september)
 • Aktivitetsprogram for voksne inkl. sportsaktiviteter, shows og dans
 • Aktivitetsprogram for børn ('Top Mini Club')
 • 50% rabat på den prisbelønnede familieforestilling "Castell Medieval Comte de Valltordera" (inkl. middag, livemusik og show)
 • Fri afbenyttelse af vaskemaskine og tørretumbler
 • Gratis cykelleje
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Calella
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Calella

Calella er en kystby ved Spaniens Costa de Barcelona med en 3 kilometer lang strandpromenade fyldt med hyggelige restauranter, barer og caféer. Byens brede gyldne sandstrand er blevet tildelt priser for sin høje kvalitet gennem de sidste 8 år, hvilket har hjulpet Calella til at forbedre omgivelserne, og i dag finder I masser af strand- og vandsportsaktiviteter såsom kajak, beachvolleyball, aerobic, miniklub, dykning, snorkling og et lille strandbibliotek.

I sommermånederne arrangeres et stort antal fritidsaktiviteter og festivaler, og så er Calellas bycentrum bilfrit, så besøgende kan nyde stemningen i ro for trafikken. Den gamle bydel omkring kirken er velbevaret og yndig med sine smalle, lige gader og livlige stemning. Fyret er et af Calellas helt store attraktioner, som kendetegner kystbyen og blev bygget midt i 1800-tallet.
Tag en spadseretur gennem den smukke Dalmau-park eller stræk benene på Manuel Puigvert-promenaden, der så smukt følger kysten med sine over 100 år gamle banantræer.

Calella er det perfekte udgangspunkt til at udforske Costa de Barcelona, da I her både er tæt på gode spisesteder, strande og bjerge. Besøg f.eks. naturparken Montseny eller strandene Playa de las Rocas, Playa de Garbi eller Playa Grande. Banegården ligger tæt på hotellet, så det vil være oplagt at tage en dagstur til Barcelona eller Girona.

Hotel H·TOP Amaika

 • Hotel
 • Calella, Spanien
Bathroom

Jeres 4-stjernede Hotel H-TOP Amaika har en skøn beliggenhed blot 180 meter fra stranden på solrige Costa de Barcelona. I er under 500 meter fra Calellas centrum og knap 60 km fra Barcelona. Hotellet byder på masser af aktiviteter og underholdning for voksne og børn, og så råder hotellet over en udendørs pool, som er åben fra juni t.o.m. september samt en stor restaurant, hvor I nyder jeres inkluderede måltider. Hotellet har en bar, legeplads, parkering (mod gebyr), døgnåben reception og gratis lån af cykler.

 • +5
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med dobbeltseng og møbleret altan eller terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Værelset har aircondition, centralvarme, telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks (mod betaling) og WiFi.

Triple room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset er indrettet med møbleret altan eller terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er enten 3 enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelset har aircondition, centralvarme, telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks (mod betaling) og WiFi.

All-inclusive

Glæd jer til at læne jer godt tilbage i liggestolen, for her skal I ikke sørge for et eneste måltid!
All-inclusive omfatter:

 • Morgenbuffet
 • Frokostbuffet
 • Aftenbuffet
 • Lokal vin, sodavand, vand og øl af lokale mærker
 • Udvalgt spiritus af lokale mærker (whiskey, vodka, gin, rom, sherry og irsk likør)
 • Drinks i baren fra kl. 10.00 til kl. 24.00
 • Varme og kolde snacks mellem måltiderne fra kl. 10.00 til kl. 24.00
 • OBS: Efter aftenbuffeten er der kun kolde snacks til kl. 24.00
 • Fløde- og sodavandsis til børn fra kl. 10.00 til 18.00
Vejret på Costa de Barcelona

Laveste og højeste temperaturer på Costa de Barcelona:

Januar: 3°C - 12°C
Februar: 4°C - 13°C
Marts: 5°C - 15°C
April: 7°C - 16°C
Maj: 11°C - 19°C
Juni: 15°C - 24°C
Juli: 18°C - 27°C
August: 18°C - 27°C
September: 16°C - 24°C
Oktober: 11°C - 20°C
November: 7°C - 16°C
December: 4°C - 13°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,55 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-13 år: 50% rabat på hotelværelset
En 3. person fra 14 år får 25% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet for 17 € per nat (afhængigt af tilgængelighed og betales på stedet). Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Pool

Hotellet har en udendørs pool til fri afbenyttelse, som er åben mellem 1. juni og 30. september 2017

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er 100 minutter.

Faciliteter & underholdning

Hotellet har en lang række gratis tilbud til underholdning og faciliteter på ferien, som receptionen vil informere jer om ved check-ind:

- Fri afbenyttelse af udendørs pool (åben fra 1. juni til 10. september)
- Aktivitetsprogram for voksne inkl. sportsaktiviteter, shows og dans
- Aktivitetsprogram for børn ('Top Mini Club')
- 50% rabat på den prisbelønnede familieforestilling "Castell Medieval Comte de Valltordera" (inkl. middag, livemusik og show)
- Fri afbenyttelse af vaskemaskine og tørretumbler
- Gratis cykelleje

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger blot 180 meter fra stranden på Spaniens kyst Costa de Barcelona. I er under 500 meter fra Calellas centrum og knap 60 km fra Barcelona. Der er ca. 80 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice