Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Natur, vand & all-inclusive på Mallorca

 • Solferie
 • 7 overnatninger
Pris fra kr. 3.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en ferie ved Mallorcas kyst i smukke Alcúdia: 7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel ROC Boccaccio med all-inclusive, transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur og fly fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg

Trænger I til at oplade batterierne under varmere himmelstrøg, til at slappe af ved poolen, slentre afsted langs kysten og til at tanke op på masser af spansk stemning? Så er denne tur til smukke Alcúdia på Mallorcas nordlige kyst lige noget for jer! Her kan I drikke iskolde drinks i hotellets bar og tage på cykel- eller gåtur i den omkringliggende natur, der er helt fantastisk. Madlavningen behøver I ikke at tænke på — der er nemlig all-inclusive med i rejsen. I bor 7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel ROC Boccaccio blot 250 meter fra stranden så glæd jer til at opleve Mallorcas vidunderlige strande og hyggelige byer!

Inklusive
 • 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 personer) på Hotel ROC Boccaccio***
 • All-inclusive
 • Legeplads og underholdning for børn på hotellet
 • Fitness-rum
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Palma de Mallorca
På opdagelse i Alúdia ved Mallorcas kyst

Alcudia er et af ​​Mallorcas mest populære ferieområder og tilbyder en dejlig afslappende badeferie for både voksne og børn. Alcudias fabelagtige 14 km lange strand siges at kunne tilbyde alt, en solhungrende feriegæst kan ønske sig: turkis hav, hvidt sand, dejlige badetemperaturer og adskillige muligheder for sportsaktiviteter og snorkling. I omgivelserne har I også fantastiske naturområder, der er ideelle til dagsture, cykling eller vandreture.

Alcudias historiske centrum er utroligt charmerende og fuld af hyggelige caféer, butikker og attraktioner. I denne maleriske, middelalderby er der også kulturelle arrangementer hele året rundt, og to gange om ugen er der et marked, der er den perfekte mulighed for at stifte bekendtskab med den lokale kultur.

Hotel Roc Boccaccio

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spanien
2018

Hotel ROC Boccaccio ligger i skønne omgivelser på Mallorca blot 250 meter fra stranden i Alcúdia. På hotellet kan I slappe af ved swimmingpoolen med en god bog eller besøge baren, hvor I kan smage på de kolde drinks. Jeres måltider nyder I i hotellets restaurant, hvor der morgen, middag og aften bliver serveret buffet. Det er også muligt at leje cykler på hotellet og tage med på guidet cykeltur i området.

 • +5
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Dette dobbeltværelse er omkring 20 m² og har plads til maks. 2 personer. Værelset er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer, TV, telefon, aircondition, værdiboks (mod betaling) og et køleskab. Derudover har værelset en lille altan.

All-inclusive

All-inclusive består af:

 • Morgenmad fra kl. 08.00-10.00: Serveres i form at buffet. Her finder I kaffe, te, juice samt forskellige slags brød og kager. Derudover er der cornflakes, yoghurt, forskellige typer marmelade, ost og honning. Det er også muligt at få engelsk morgenmad med æg, pølser og bacon.
 • Frokost fra kl. 13.00-14.30: Serveres i form af buffet med varme og kolde retter. Her finder I en salatbuffet samt forskellige typer fisk, kød og grøntsager samt traditionelle desserter.
 • Aftensmad fra kl. 19.00-21.00: Serveres i form af buffet. Maden varierer fra dag til dag.
 • Der serveres drikkevarer af lokale mærker og i hotellets Tropical Bar kan I smage på alverdens cocktails.
Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Eventuel turistskat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 01:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 7-12 år: 50% rabat på hotelværelset
En 3. person får 30% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er muligt at benytte WiFi på hotellet mod et gebyr

Swimmingpool

Hotellets udendørs swimmingpool har åbent fra februar til slut oktober fra kl. 9.30 - 19.00

Parkering

Det er muligt at parkere gratis ved nærliggende offentlige parkeringspladser (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomst til Mallorca vil jeres chauffør vente på er i lufthavnen enten med et TravelBird skilt eller et skilt med jeres navne. Der kan forekomme ventetid i forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet

Sted

Hotel ROC Boccaccio ligger i dejlige omgivelser på den nordlige del af Mallorca i byen Alcúdia. Hotellet ligger ca. 60 km fra lufthavnen i Palma de Mallorca.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice