Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil
 • Med oplevelse

Strandferie og sprogkursus i Toscana

 • Oplevelse
 • Lido di Camaiore
Pris fra kr. 10.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Sprogkursus i solrige Toscana: Tilbring 7 overnatninger på Hotel Piccolo Mondo kun 500 meter fra stranden med halvpension, 10 timers italienskundervisning, lejebil og fly fra København eller Billund

Stift bekendtskab med et af verdens mest romantiske sprog: italiensk! Dette tilbud inkluderer hotelophold, halvpension og en uges sprogkursus. Undervisningen varer 2 timer om dagen, så benyt den resterende tid på at udforske landets smukke natur i jeres inkluderede lejebil, smage på det fantastiske italienske køkken og besøge spændende seværdigheder i regionen. Jeres hotel ligger desuden blot 500 meter fra stranden, så I får lov atil at kombinere jeres sprog- og kulturophold med masser af sol og badeture. Ci vediamo in Italia!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (min. 2 og maks. 3 personer) på Hotel Piccolo Mondo***
 • Halvpension
 • Italienskkursus for udlændinge på European Language Institute i Viareggio (5 gruppelektioner a 2 timer)
 • Starttest af niveau, slutevaluering, diplom og materialer
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Pisa
 • Lejebil
 • Håndbagage
Benvenuti amici!

Glæd jer til at prøve kræfter med det skønne italienske sprog og lære mere om landets spændende historie. Med 2 timers undervisning om dagen (mandag til fredag) får I god mulighed for at få et indblik i sproget, og samtidig har I masser af fritid til at udforske Toscana i jeres helt egen lejebil. Undervisningen foregår på hverdage fra kl. 09.00 til kl. 11.00 på det anerkendte European Language Institute i Viareggio. Her kan I deltage i hyggelige aktiviteter, lære mere om grammatikken og komme helt tæt på den italienske kultur! Resten af dagen står til fri afbenyttelse med god tid til at komme ud og udforske jeres omgivelser, hvor I kan afprøve jeres nye sprogkundskaber!

Hotel Piccolo Mondo

 • Hotel
 • Lido di Camaiore, Italien
hotel

Det charmerende hotel Piccolo Mondo, der betyder 'lille verden', har en skøn beliggenhed i badebyen Viareggio blot 500 meter fra stranden Lido Verde og ca. 4 km fra centrum. Det familiedrevne hotel har en bar, solterrasse, døgnåben reception og havudsigt fra morgenmadsstuen.

 • +-2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Værelset har aircondition, TV og eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Med lejebil i Toscana

Med morgenundervisning står resten af dagen til fri afbenyttelse, så I har masser af tid til at køre ud i det italienske landskab og afprøve jeres nylærte gloser! Her er et par ideer til sightseeing i maleriske Italien:

 • Lucca (ca. 30 km fra hotellet): I Pisa-regionen finder I denne unikke middelalderby. Spadser i byens centrum og lad jer betages af de historiske monumenter, gamle stræder og fortryllende omgivelser.
 • Viareggio (5 km fra hotellet): Denne charmerende badeby er en af de mest populære af sin slags, når man spørger badegæster på den toscanske kyst. Giv jer hen til solbadning og ren afslapning på de smukke strande og få stillet shoppingtrangen på markedet på Piazza Cavour!
 • Pisa (27 km fra hotellet): Kør til Pisa og se det berømte skæve tårn! Den historiske by byder på fantastiske kultur- og historieoplevelser og er et must, når I er på ferie i Toscana-regionen.
 • Pescia (ca. 60 km fra hotellet): En betagende landsby mellem Firenze, Lucca og Pisa. Pescia er for de fleste ganske ukendt og besøges hvert år kun af få turister, så byen er det perfekte sted at mærke den autentiske italienske stemning. Den historiske bymidte er fuld af smukke bygninger fra renæssancen, og i det omkringliggende landskab dyrkes velduftende blomster og oliventræer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 3 personer

Solorejsende

Dette tilbud kan desværre kun bookes af min. 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: 50% rabat på hotelopholdet
En 3. person fra 12 år får 20% rabat på hotelopholdet

Babyseng

Det er gratis at låne eller medbringe egen babyseng. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi overalt på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Elevator

Hotellet har elevator

Italienskkursus

Jeres italienskundervisning foregår i grupper af maks. 8 personer og varer fra kl. 09.00 til kl. 11.00 mandag til fredag

Kurset inkluderer materialer, starttest af niveau, slutevaluering og diplom fra European Language Institute

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger på Italiens nordlige vestkyst i badebyen Viareggio blot 500 meter fra stranden Lido Verde og ca. 4 km fra centrum. Der er ca. 35 km til lufthavnen i Pisa, ca. 105 km til Firenze og ca. 180 km til Bologna.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice