Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* wellnessophold med morgenmad i Harzen

 • Wellness
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Bad Suderode
kr. 1.447,- -44%
Pris fra kr. 819,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Drømmer I om afslapning og wellness? Tilbring 3, 4 eller 6 dage på et 4* kurhotel i Harzen inkl. morgenmad, velkomstdrink og wellnessbehandlinger

Nu er det tid til velvære for krop og sjæl. Tag med på 3, 4, eller 6 dages ophold, hvor I kan indånde den friske naturluft i smukke, grønne omgivelser, mens I forkæler jer selv med wellness og afslapning. I vil bo på det 4-stjernede Kurhotel Bad Suderode ved byen Quedlinburg som byder på høje bjergtinder, dybe dale, romantiske skove og klare bjergsøer. På hotellet kan I besøge wellnessområdet, som byder på afslapning og massage. Harzen venter på jer!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i enkeltværelse eller dobbeltværelse (maks. 3 personer) på hotel Kurhotel Bad Suderode****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellnessområde med boblebad og sauna inkl. leje af saunahåndklæde
 • 1x BrainLight - Shiatsu behandling (30 minutter)
 • 1x Aroma oliemassage (20 minutter)
 • 1x Natur bodywrapbehandling (20 minutter)
 • Velkomstdrink
Quedlinburg i Harzen

Besøg den lille, men livlige by Quedlinburg som ikke ligger langt fra hotellet. Oplev byens atmosfære og udseende, som er en blanding af fortiden og nutiden. Grundet det majestætiske slotsbjerg, den gamle bydel og de mange kulturmindesmærker blev byen sat på UNESCOs verdensarvsliste i 1994. Lad jer blive betaget af de mange bindingsværkbygninger i romersk stil eller de autentiske skuepladser, som har huset både politiske og kulturelle begivenheder gennem tiden. En af seværdighederne som kan besøges i byen er stiftskirken St. Servatius, som opbevarer nogle af de mest betydlige og kostbare kirkeskatte fra middelalderen. I kan også besøge kunstgalleriet, som udstiller værker af Lyonel Feininger og det lokale destilleri, som håndhæver den gamle tradition af destillering af snaps.

Kurhotel Bad Suderode

 • Hotel
 • Bad Suderode, Tyskland
Single room

Det 4-stjernede Kurhotel Bad Suderode ligger i det syd-østlige Harzen i naturskønne omgivelser, ikke langt fra nationalparken i Harzen. Hotellet er opført i traditionel bindingsværksstil og byder på landlig charme og ro hele året rundt. Her finder I et dejligt wellnessområde, hvor der er mulighed for forkæles med diverse wellnessbehandlinger samt sauna. Hver morgen serveres der morgenmad i hotellets restaurant, hvor det også er muligt nyde hinandens selskab under en romantisk aftensmiddag. I kan gå på opdagelse i det nærliggende skovområde og den idylliske landsby, Bad Suderode, som er en lille ædelsten i Harzen. Her får I ubetinget fred og ro!

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Det autentisk indrettede dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng og privat badeværelse. Desuden finder I faciliteter på værelset som hårtørrer, telefon, TV, værdiboks og minibar (mod gebyr). Det er muligt at få en ekstra opredning på værelset, hvis I rejser 3 personer.

Single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er udstyret med en enkeltseng og privat badeværelse, samt faciliteter som hårtørrer, telefon, TV, værdiboks og minibar (mod gebyr). Værelset er indrettet i traditionelle og rolige toner.

Tag med på svævetur

Syd for Quedlinburg kan I finde byen Thale, som ligger i Bodedalen. Thale er en sagnomspunden by i Harzen, hvor turister tiltrækkes af den dramatiske natur og historien om heksene fra Bloksbjerg. Ifølge sagnet mente man nemlig, at heksene mødtes på bjergtoppen Heksedansepladsen i Thale for at flyve videre til Bloksbjerg. Besøgende tager hertil for at opleve en tur med svævebanen fra Thale til toppen af bjerget, hvor man får en formidabel udsigt over Bodedalen.

Wellness

Hotellets wellnessområde byder jer på skøn afslapning, hvor I kan glemme alt om den travle hverdag. Prøv den finske sauna, forkæl jer selv med de aromatiske olier og slap af i boblebadet. Der er mulighed for diverse massage- og skønhedsbehandlinger som forkæler både krop og sjæl. Husk at booke tid til disse behandlinger direkte hos hotellet.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat 2,50 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Kurhotel Bad Suderode GbR. Du indgår derfor direkte aftale med Kurhotel Bad Suderode GbR. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 person
Dobbeltværelse: Maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng for 10 € per nat (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet i 48 timer. Herefter kan der fås 2 timers WiFi for 2,50 € og 12 timer for 5 €

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet er inkl. morgenmad
I bookingprocessen er det muligt at tilkøbe 1, 2 eller 4x 3-retters aftenmenu

Sted

Kurhotellet ligger i den lille by Bad Suderode i det syd-østlige Harzen. I har ca. 10 km til Quedlinburg, ca. 35 km til Wernigerode og ca. 65 km til Magdeburg som er nogle af de større byer i området. Fra Hamborg er der ca. 300 km til hotellet og den nærmeste lufthavn i Hannover vil kunne nås inden for ca. 170 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice