• Med fly
 • Med indkvartering

Designhotel i hjertet af Prag

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Prag
17 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.029,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 57 gange

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det 4-stjernede og centrale Red & Blue Design Hotel i Prag med morgenmad og fly tur-retur

Uanset årstid er Prag en skøn storby at besøge og her er masser af oplevelser at se frem til! Den tjekkiske hovedstad byder på en historie som kun få andre, og byens arkitektur er i sig selv ét stort, levende museum. Læg dertil skummende øl, gode måltider og overkommelige priser, og I har et oplagt valg til en spændende storbyferie! I kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i byen, og på hotellet forkæles I både med morgenmad, en flaske vin og gratis opgradering til et executive dobbeltværelse.

Inklusive
 • Red&Blue Design Hotel Praag: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus, København, Hamborg til Prag tur-retur
 • Håndbagage
 • Gratis opgradering af værelse
 • Sen check ud indtil kl. 13.00
 • En flaske vin ved ankomst
 • Gratis WiFi
På opdagelse i skønne Prag

Prag er næsten dobbelt så stor som København, og bylivet er sprudlende, men samtidig er en gåtur i den historiske bymidte som en rejse tilbage til svundne tider. Med brostensbelagte gader, smukke gamle huse og selvfølgelig den verdenskendte Karlsbro er Prag et charmerende bekendtskab, og så har byen også en fascinerende kulturhistorie. Gå en tur langs Moldau-floden, nyd den skønne udsigt over byen fra Petřín-højen, som I kan bestige til fods eller med den særlige skrå kabelbane, eller besøg den gamle bydel, Staré Město, hvor I blandt andet kan se det imponerende astronomiske kirkeur og det tankevækkende jødiske museum. Prags centrum er blandt andet kendt for sine mange krystal- og glasbutikker, og på den anden side af floden Moldau finder I Prags historiske borg samt Wallenstein-paladset med de tilhørende slotshaver. Bevæger I jer lidt udenfor bymidten, kan I gå på opdagelse i de mange kringlede gader. Her finder I blandt andet hyggelige caféer, gamle kapeller, duftende haver, spøjse butikker og små gallerier.

Red&Blue Design Hotel Praag

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Hôtel Red & Blue Design extérieur

Red & Blue Design Hotel Prag blev gennemrenoveret i 2009 og ligger i gåafstand fra Karlsbroen, Petřínparken og Kampa. Der er desuden offentlig transport lige i nærheden. Værelserne er indrettet i blå eller røde farver og byder på en fantastisk udsigt ud over det grønne parkområde. Den stilfulde lobby har egen bar og derudover en informationsdisk, hvor I kan få gode råd til Prags attraktioner og seværdigheder fra personalet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Hôtel Red & Blue Design chambre bleue

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er indrettet i et blåt eller rødt tema og er udstyret med te- og kaffe-faciliteter, værdiboks, aircondition, WiFi, TV og eget badeværelse.

Vi anbefaler

 • Det jødiske museum: Prags historie er lang og fascinerende, og især byens jødiske historie er spækket med både smukke og grumme begivenheder. Museet består af 6 monumenter i Josefov-kvarteret, og det kan især anbefales at se de smukke synagoger og de tankevækkende udstillinger.
 • Pivni Lazne Spa Beerland: For en helt unik wellness-oplevelse bør I besøge denne ølspa! Først tager I et ølbad i de store egetræsbade, og bagefter skal I en tur i høet – bogstaveligt talt. Mens I slapper af i jeres hø-seng, kan I nyde lokale Krušovice-øl og lækkert hjemmelavet brød.
 • Prags ølmuseum: Det lyder måske som en turistfælde, men også de lokale holder af denne pub, hvor ikke mindre end 30 tjekkiske fadøl venter på at blive smagt.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 13:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-5 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Børn mellem 6-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Red & Blue Design Hotel ligger lige i udkanten af det historiske centrum med kun 1,5 km til Karlsbroen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice