• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i Dublin på hotel med pool

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Dublin
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.709,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 21 gange

Tag på opdagelse i Dublin: 2, 3 eller 4 overnatninger på The Bonnington Dublin med pool, sauna og morgenmad inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg

Flyv med på en skøn storbyferie i charmerende Dublin! Her i Irlands hovedstad mødes historiske monumenter og gamle traditioner med moderne arkitektur og hippe shoppinggader. I er indlogeret på det hyggelige hotel The Bonnington Dublin kun 3 km fra centrum, hvor I bliver forkælet med morgenmad samt fri adgang til hotellets pool og sauna — perfekt efter en oplevelsesrig dag med sightseeing! Gå på opdagelse i Dublins spændende museer, smukke kirker og sjove attraktioner. Om aftenen kan I bevæge jer ud i det sprudlende natteliv – der er en pub med livemusik på næsten hvert gadehjørne, så sæt jer til rette med en Guinness og nyd den ægte irske stemning. Sláinte!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på The Bonnington Dublin***
 • Morgenmad
 • Fri afbenyttelse af sauna og pool
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dublin
 • Håndbagage
Dublin

Dublin blev grundlagt som en vikingeboplads af vores nordiske forfædre, og byen bærer stadig præg heraf. Besøg kulturarvsmuseet Dublinia, der har udstillinger med fund fra vikingetiden og middelalderen, få jer en 'pint' på byens ældste pub The Brazen Head, eller gå på opdagelse blandt de eksotiske dyr i Dublin Zoo. I kan også slentre ned ad den populære shoppinggade Grafton Street eller ned ad Moore Street, hvor I finder Dublins ældste marked. Glem heller ikke at besøge de mange pubber og caféer, hvor der ofte kan høres live irsk musik, mens man nyder en god, irsk øl eller et glas gylden whiskey. Dublin er en overraskende grøn by, og er vejret til det, kan I passende udforske byens smukke parker. Glæd jer til at opleve Dublins folkelige stemning, livemusik på pubberne og de maleriske brostensbelagte gader!

The Bonnington Dublin

 • Hotel
 • Dublin, Irland
swimming pool

Jeres hotel har en god beliggenhed blot 3 km fra Dublins centrum og tæt på offentlig transport. Det moderne hotel byder på et wellnessområde med pool, boblebad, fitnessrum og sauna samt en bar og restaurant, hvor I nyder jeres inkluderede morgenmad. Hotellet råder over 240 værelser i en traditionelt inspireret stil i tråd med bygningens over 200 år gamle historie.

 • +9
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i traditionel irsk stil med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset har aircondition, fladskærms-TV, gratis WiFi, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Få jer en bid mad i historiske omgivelser på restauranten The Woollen Mills, der har til huse i en gammel mølle. Her serveres både typiske og fantasifulde retter, og I kan nyde jeres mad med udsigt over floden.
 • Besøg Guiness' officielle bryggeri og lær alt om den berømte øl!
 • Lær om de irske immigranters hårde vilkår på museet Jeanie Johnston, der befinder sig på en kopi af skibet af samme navn, der mellem 1847 og 1855 sejlede mere end 2500 håbefulde irere til Amerika.
 • Har I flere dage, kan I bruge en dag på at besøge de hyggelige kystbyer omkring Dublin såsom Howth, Dalkey og Killiney. Her kan I gå en tur på havnen eller langs stranden, kigge i butikker og opleve det irske hverdagsliv i et roligere tempo.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet og i værelset

Parkering

Parkering ved hotellet koster 9 € per døgn

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Pool

Den indendørs pool er åben mandag-fredag mellem kl. 06.30 og kl. 21.30 og lørdag-søndag mellem kl. 08.00 og kl. 20.00

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger ca. 3 km nord for Dublins centrum og kun 6 km fra lufthavnen. Hotellet har en god beliggenhed tæt på offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice