Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Eksklusivt hotel i hjertet af London

 • Storbyferie
 • London
Pris fra kr. 1.699,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo 2, 3 eller 4 overnatninger på eksklusive Devonshire Club inkl. morgenmad, Private Members' Club og fly fra København, Billund, Aalborg el. Aarhus

London er og bliver danskernes ultimative storbyfavorit, og hvorfor ikke give jeres ferie i den britiske hovedstad et eksklusivt touch. På Devonshire Club har I den perfekte base for jeres storbyferie. Hotellet ligger nemlig i den østlige del af det centrale London, så barer, butikker, restauranter er i hobetal lige ved dørtærsklen. Når I kommer hjem fra en indtryksmættet dag kan I benytte jeres adgang til Private Member's Club og lade op til en ny dag i summende London med en god nats søvn på jeres elegante værelse.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i Club dobbeltværelse, Superior club dobbeltværelse eller Club suite (maks. 3 voksne) på Devonshire Club
 • Morgenmad
 • Adgang til Private Member's Club
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus til London
 • Håndbagage
Østlondon

Devonshire Club er placeret i den østlige del af det centrale London. I denne bydel finder I bl.a. den berømte Tower Bridge, hvor en gåtur over denne fotogene bro naturligvis er et must. Ligeså er et besøg i Tower of London, hvor I kan beundre kronjuvelerne, lære om slottets fortid, som fængsel, og se gruopvækkende torturinstrumenter.

Oplev også det sprudlende Brick Lane, der byder på hippe caféer, gallerier, søndagsmarkeder, indiske og bangladeshiske restauranter samt små, unikke butikker med alt fra chokolade til vintagetøj. Omkring Brick Lane og i Shoreditch, som ligger lige ved siden af, findes også nogle af Londons absolut bedste barer, pop-up-butikker og ikke mindst masser af fantastisk street art, der sætter lidt ekstra kulør på gadebilledet.

Devonshire Club & Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Property

Det eksklusive boutiquehotel Devonshire Club har en fremragende beliggenhed i den østlige del af det centrale London med alle storbyens muligheder lige ved døren. Devonshire Club har til huse i et tidligere varehus fra det 18. århundrede og et stort georgiansk byhus og råder over 68 værelser og suiter fordelt på 5 etager. Derudover er der et brasserie, champagnebar, bibliotek, salon, cocktailbar, fitnesscenter samt en hemmelig have, og med jeres inkluderede private member's access har I adgang til alle hotellets områder.

 • +7
Læs mere

Club dobbeltværelse

Club dobbeltværelserne er ca. 19 m² store og har udsigt enten over byen eller hotellets have. Værelserne har desuden aircondition, TV, Nespresso kaffemaskine, værdiboks, minibar, gratis WiFi samt badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Superior Club dobbeltværelse

De rummelige club suiter er på hele 34 m² og er udstyret med king size-seng, siddeområde, aircondition, TV, minibar, værdiboks, gratis WiFi, Nespresso kaffemaskine samt badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og toiletartikler. Disse værelser har udsigt til hotellets have eller over byen.

Club suite

Superior Club dobbeltværelserne har en størrelse på ca. 21 m² og har udsigt over byen eller haven. Værelsetne har desuden dobbeltseng, aircondition, siddeområde, Nespresso kaffemaskine, gratis WiFi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

Jeres hotel ligger lige i epicentret af det sprudlende Østlondon, og I skal ikke langt for at finde spændende steder at besøge:

 • Duck & Waffle (250 meter): Denne døgnåbne restaurant og bar byder på britiske og europæiske retter, lækre cocktails og med dens placering på 40. etage ikke mindst en forrygende udsigt over byen.
 • Whitechapel Gallery (700 meter): På Whitechapel Gallery er der skiftende udstillinger med up-and-coming såvel som etablerede kunstnere. Der er gratis entré.
 • Old Spitalfields Market (600 meter): Om søndagen finder det populære Old Spitalfields Market sted. Her finder I alverdens boder med alt fra kunsthåndværk til brugte LP'er og bøger. Slå jer også ned I madhjørnet, hvor I kan sætte tænderne i lækkerier fra alverdens lande!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Club værelse: Maks. 2 voksne
Superior Club værelse: Maks. 2 voksne
Club suite: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-15 år: Bor gratis på hotellet
En 3. person fra 16 år får rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 4 værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Elevator

Hotellet har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra London Stansted: I kommer nemmest og hurtigst til Devonshire Club ved at tage toget til Liverpool Street Station, hvorfra der er 400 meter til hotellet. I kan også tage bussen fra Stansted til Liverpool Street Station
Fra London Gatwick: I kan eksempelvist tage toget til Victoria Station, hvorfra I kan tage undergrundslinjen Circle Line til Aldgate Station, der ligger 400 meter fra hotellet

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Devonshire Club ligger i den østlige del af det centrale London. Herfra har I ca. 400 meter til de nærmeste undergrundsstationer Liverpool Street Station og Aldgate Station.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice