Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Selvforkælelse og helpension i Veneto

 • Wellness
 • Montegrotto Terme
kr. 3.205,- -39%
Pris fra kr. 1.969,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7 eller 9 dage på Hotel Terme Marconi i Norditalien inkl. adgang til wellnessområde, personlig træning, vand- og holdgymnastik og helpension

Slap af midt i det norditalienske landskab med skovklædte skråninger og stolte vingårde. Her kan I forkæle jer selv med vanedannende afslapning i hotellets wellnessområde og aktiviteter for kroppen som personlig træning, vandgymnastik eller holdgymnastik. Det norditalienske wellness-mekka vil hjælpe jer med at lade batterierne helt op igen! Kan I løsrive jer fra hotellets wellness og aktiviteter, så kan I opleve den frodige natur, som Abano Terme og området byder på.

Inklusive
 • 4, 6 eller 8 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 4 voksne) eller suite (maks. 4 voksne) på Hotel Terme Marconi***
 • Helpension
 • Adgang til hotellets wellnessområde inkl. leje af håndklæde, badekåbe, brug af de termiske bade og grottebadet, træningsrum (mandag-fredag er der mulighed for personlig træning ved min. 4 deltagere), vandgymnastik (mandag-lørdag) og holdgymnastik
 • 10% rabat på wellnessbehandlinger
 • 20 min. massage ved 8 overnatninger
 • Velkomstdrink
 • 1x aperitif med snacks
 • 1x temaaften med regionale retter
 • 1x gallamiddag efterfulgt af dans
 • 2x aftener med livemusik
Termiske Montegrotto Terme

Siden romernes tid i italien har Montegrotto Terme været kendt for sine termiske søer. Man mente, at det varme vand havde en helende effekt og brugte derfor vandet i flere helbredende behandlinger og kure. I dag besøger mange Montegrotto for at se de terapeutiske søer og tage en svømmetur i det varme vand. I byens centrum kan I også se ruinerne af en romersk bygning med flere termiske bade. I den vestlige del af Montegrotto, ved foden af de italienske bjerge, kan I betragte den smukke Villa Draghi. Villaen er opført i ægte venetiansk stil, og omkring den findes romantiske parker, samt en formidabel udsigt over området.

Hotel Marconi

 • Hotel
 • Montegrotto Terme, Italien
wellness

Hotel Marconi ligger omkring 350 meter fra centrum af byen Montegrotto Terme og er omgivet af en hyggelig park. Hotellet er indehaver af et wellnesscenter, som råder over termiske bade, et dampbad og en swimmingpool, og skal den stå på ekstra forkælelse, kan I tilkøbe forskellige wellnessbehandlinger. Har I lyst til at være aktive, kan I besøge fitnesscenteret, svinge ketsjeren på tennisbanen eller tage et slag bordtennis. En gang ugentligt er der gallamiddag på hotellet, og to gange om ugen er der temaaftener med musik.

 • +8
Læs mere
Chambre

Dobbeltværelse

4 voksne per værelse

Dobbeltværelset har plads til maks. 4 voksne og har tilhørende privat badeværelse. Værelset er udstyret med aircondition, TV, gratis WiFi, køleskab, telefon, værdiboks og hårtørrer.

Suite

4 voksne per værelse

Suiten har plads til maks. 4 voksne og er indrettet med soveværelse og stue samt privat badeværelse. Værelset er udstyret med aircondition, TV, gratis WiFi, køleskab, telefon, værdiboks og hårtørrer.

Norditalienske Veneto

Veneto er en af de mest besøgte italienske regioner og ikke uden grund! Regionen er nemlig en destination med adskillige kvaliteter og er en ferieperle for enhver besøgende. Området byder på betagende natur, stolte vingårde med endeløse vinmarker og ikke mindst utallige stier op af bjergene, som kan bestiges med en fantastisk udsigt som belønning. Desuden ligger nogle af Italiens mest historiske byer i Veneto — Verona, Padova og Venedig for at nævne nogle få. Padova er Norditaliens ældste by og gemmer på masser af historie, kunst og kultur. Besøg bl.a. kirken Sankt Antonio, paladset Ragione og byens botaniske have.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person over 13 år per nat (der betales for maks. 7 dage)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 4 voksne
Suite: Maks. 4 voksne

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: Gratis
Børn i alderen 7-14 år: 50% rabat
Personer over 15 år får 20% rabat

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmadsbuffet
Frokost: 2-retters menu med salatbuffet og dessert
Middag: 3-retters menu med grøntsager, salatbuffet og dessert
Ekskl. drikkevarer

Sted

Hotel Marconi ligger i den nordøstlige del af Italien i regionen Veneto. Lufthavnene Bologna og Treviso ligger begge omkring 100 km fra hotellet. Kører I selv fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.450 km og ca. 1.520 km fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice