Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Oplev den gyldne by Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Krakow
Pris fra kr. 869,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Dyk ned i Krakows spændende historie: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale Aparthotel Leone inkl. morgenmad, transfer og fly tur-retur

Krakow hitter blandt europæiske storbyer og byder på fantastiske seværdigheder, en utrolig historie, moderne butikker, fascinerende arkitektur og lækre restauranter. Med dette tilbud har I 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på et centralt, 4-stjernet hotel i det tidligere jødiske kvarter, Kazimierz, hvorfra I kan nå flere af byens seværdigheder til fods. Glæd jer til en spændende storbyferie i en af Polens smukkeste byer!

Inklusive
 • Aparthotel Leone: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg, Malmø til Krakow tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Gratis WiFi
Krakow

Polens tidligere hovedstad er en betagende middelalderby, der begejstrer med et pulserende byliv og en rig historie. Markedspladsen Rynek Glówny, er én af Europas største og er omgivet af smukke bygninger, bl.a. Mariakirken fra det 14. århundrede, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Pladsen huser også markedshallen Sukieniece, hvor I kan nyde den herlige stemning og købe klassiske polske varer, håndlavede figurer, ravsmykker, tøj og souvenirs. Sørg for at besøge Wavel-slottet, den kongelige residens indtil det 17. århundrede, der ligger på en bakke ved breden af Wisła-floden og byder på fascinerende arkitektur og spændende historiske udstillinger.

Aparthotel Leone

 • Hotel
 • Krakow, Polen
Bathroom

Aparthotel Leone har en central placering i Krakow, kun 800 meter fra byens markedsplads og på grænsen mellem den gamle bydel og det trendy jødiske kvarter Kazimierz. Hotellet ligger i en rolig sidegade i en smuk bygning fra 1906, som engang var ejet af en af de mest berømte familier i Krakow, familien Rubenstein. Indretningen er elegant og hyggelig med elementer fra det 19. århundrede. Om morgenen står I op til en morgenmadsbuffet med blandt andet polske specialiteter. Hotellets reception er døgnåben.

 • +3
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og har fladskærms-TV, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Besøg Wawel bakke, hvorfra I kan kigge ud over Vistula-floden og byens hovedattraktioner som katedralen og det kongelige palads.
 • Gå en tur rundt i den gamle bydel, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Se den gotiske Mariakirke eller gå en tur i det jødiske kvarter, hvor I kan opleve den jødiske kultur og historie.
 • På kunstmuseet Czartoryski kan I opleve Leonardo da Vincis "Lady med en Hermelin" og Rembrandts "Landskab med den barmhjertige samaritaner".

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,60 PLN (ca. 3 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år og 1 baby op til 3 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen til hotellet tager ca. 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Aparthotel Leone ligger i centrum af Krakow, blot 1,2 km fra Krakow Hovedbanegård og 800 meter fra Krakows markedsplads, Rynek Glowny. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 16 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice