• Med indkvartering

5* hotel, wellness & helpension i Veneto

Wellness 4 eller 7 overnatninger Abano Terme

per person fra kr. 2.829,-
baseret på 2 personer

Sæt hverdagen på pause og nyd livet i italienske Abano Terme: 4, 5 eller 8 dage på det 5-stjernede Hotel Abano Ritz inkl. helpension og adgang til wellness-område

Trænger I til lidt luksus og afslapning? Så har I chancen nu! I skønne italienske Abano Terme ligger det 5-stjernede Hotel Abano Ritz, hvor I både kan nyde helpension og hotellets dejlige wellness-område. Indimellem saunature og afslapning i swimmingpoolen kan I gå på opdagelse i den smukke natur og de nærliggende byer, eller I kan tage på dagstur til Venedig og snuppe en idyllisk sejltur i gondol. Så find jeres indre livsnydere frem — Italien venter på at forkæle jer!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger på Hotel Abano Ritz*****
 • Helpension: Morgenmad, frokost og middag (drikkevarer ikke inkluderet)
 • Gratis adgang til hotellets spa- og fitnessområde med vandaerobic, sauna, tyrkisk bad, swimmingpool og meget mere
 • 1x adgang til termiske bade med aromaterapi
 • Spa-kit (badekåbe, badetøfler og håndklæder)
 • Cykeludlejning (afhængigt af tilgængelighed)
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Oplevelser ved Abano Terme

I den norditalienske provins Padova finder I historie, kultur og ægte velvære, og kurbyen Abano Terme hvor jeres hotel ligger. Abano Terme er placeret ved foden af de smukke Euganei-bakker, og byens termiske kilder har gjort det til en populær feriedestination i mere end 2000 år. Den lille kurby har en afslappende atmosfære, gode shoppingmuligheder og en skøn natur med blomsterfyldte parker, frugtplantager og uendelige sletter.
Områdets hovedby Padova, der ligger lige ved Bacchiglione-floden, er en af Italiens ældste byer, og den store historiske arv viser sig tydeligt i de mange kunst- og arkitekturmesterværker fra både middelalderen og renæssancen. Sydvest for byen ligger de charmerende Euganei-bakker, og her kan I tage en pause fra byens liv, mens I går på opdagelse mellem gamle borge og ruiner, villaer, smukke haver og de mange vandrestier.

Hotel Abano Ritz

Hotel Abano Terme, Italien

Ro, komfort og eksklusivitet er kendetegnende for dette 5-stjernede hotel i byen Abano Terme. Hotellet er kendt for sin høje kvalitet også inden for sundhed og velvære, og en lækker spa-afdeling sørger for afslapning og wellness i form af termiske bade, inden- og udendørs swimmingpools, tyrkisk bad, detox-sauna, fitnessrum og meget mere. I hotellets restaurant finder I det bedste fra det italienske køkken, og det er her, I kan nyde både morgenmad, frokost aften middage. Har I lyst til at udforske omgivelserne, kan I desuden låne cykler på hotellet og trille ud i den smukke natur.

Læs mere
Værelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset et TV og skrivebord.

Værelse

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Dette 3-personersværelse er indrettet med TV og skrivebord. Værelset har derudover et privat badeværelse.

Dagstur til Venedig
 • Kun cirka 45 minutters kørsel fra jeres hotel ligger vidunderlige Venedig, der er berømt for sine smukke kanaler og betagende arkitektur, for sit karneval og sin glaskunst, for sin lange kulturhistorie og ikke mindst for sin romantiske stemning. Tag på slentretur i byens smalle brostensbelagte gader, besøg den centrale Markusplads, hvor livlige caféer ligger side om side med historiske bygninger, og vil I se Venedig fra vandet, kan I snuppe en tur i vandtaxa eller gondol. Sejl under Sukkenes Bro, der fører til fængselsbygningen, hvor Casanova var indsat, og nyd udsigten til bygninger som den smukke Markuskirke og det imponerende Dogepalads.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Turistskat: 2 € per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Igna's Tour. Du indgår derfor direkte aftale med Igna's Tour. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer
3-personersværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 4-16 år: 50% rabat på hotellet
Personer fra 17-19 år: 30% rabat på hotellet

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr mod et gebyr på 20 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Helpension betår af: Morgenmad, frokost og middag (drikkevarer er ikke inkluderet)

Wellness

Wellness-området er åbent fra kl. 08.00 til kl 23.00

Sted

Hotellet ligger i Abano Terme, kun få kilometer fra centrum af Padua og ca. 50 km fra Venedig.