Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

5* hotel, wellness & helpension i Veneto

 • Solferie
 • 4 eller 7 overnatninger
 • Abano Terme
kr. 4.083,-
Pris fra kr. 2.619,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet i italienske Abano Terme på det 5-stjernede Hotel Abano Ritz inkl. helpension og adgang til wellness-område

Trænger I til lidt luksus og afslapning? Så har I chancen nu! I skønne italienske Abano Terme ligger det 5-stjernede Hotel Abano Ritz, hvor I både kan nyde helpension og hotellets dejlige wellness-område. Indimellem saunature og afslapning i swimmingpoolen kan I gå på opdagelse i den smukke natur og i de nærliggende byer, eller I kan tage på dagstur til Venedig og snuppe en idyllisk sejltur i en gondol. Så find jeres indre livsnydere frem — Italien venter på at forkæle jer!

Inklusive
 • Hotel Abano Ritz: 4 eller 7 overnatninger
 • Med helpension
 • Spa-kit (badekåbe, slippers og håndklæder)
 • Adgang til termiske swimmingpools (hver dag fra kl. 08.00-11.00)
 • Gratis WiFi
 • 1x adgang til termiske bade med aromaterapi
Oplevelser ved Abano Terme

I den norditalienske provins Padova finder I historie, kultur, ægte velvære og kurbyen Abano Terme, hvor jeres hotel ligger. Abano Terme er placeret ved foden af de smukke Euganei-bakker, og byens termiske kilder har gjort den til en populær rejsedestination i mere end 2000 år. Den lille kurby har en afslappende atmosfære, gode shoppingmuligheder og en skøn natur med blomsterfyldte parker, frugtplantager og uendelige sletter.
Områdets hovedby Padova, der ligger lige ved Bacchiglione-floden, er en af Italiens ældste byer, og den store historiske arv viser sig tydeligt i de mange kunst- og arkitekturmesterværker fra både middelalderen og renæssancen. Sydvest for byen ligger de charmerende Euganei-bakker, og her kan I tage en pause fra byens liv, mens I går på opdagelse mellem gamle borge og ruiner, villaer, smukke haver og de mange vandrestier.

Hotel Abano Ritz

 • Hotel
 • Abano Terme, Italien
Abano Ritz Hotel Terme - new - entrance

Ro, komfort og eksklusivitet er kendetegnende for dette 5-stjernede hotel i byen Abano Terme. Hotellet er kendt for sin høje kvalitet også inden for sundhed og velvære, og en lækker spa-afdeling sørger for afslapning og wellness i form af termiske bade, inden- og udendørs swimmingpools, tyrkisk bad, detox-sauna, fitnessrum og meget mere. I hotellets restaurant finder I det bedste fra det italienske køkken, og det er her, I kan nyde både morgenmad, frokost aften middage. Har I lyst til at udforske omgivelserne, kan I desuden låne cykler på hotellet og trille ud i den smukke natur.

 • +8
Læs mere
Abano Ritz Hotel Terme - new - double 2

Dobbeltværelse

De lyse dobbeltværelser er ca. 26 m² store og ligger enten på bjergsiden eller på østsiden. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en minibar (mod gebyr), aircondition, værdiboks, TV og skrivebord. Det store badeværelse har en dobbelt-håndvask og et badekar.

double classic

3-personersværelse

De lyse 3-personersværelser er lidt større end dobbeltværelserne på 26 m² og er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge (med mulighed for en ekstra opredning). Yderligere har værelserne en minibar (mod gebyr), te- og kaffefaciliteter, aircondition, værdiboks, TV og skrivebord. Det store badeværelse har en dobbelt-håndvask og et badekar.

Dagstur til Venedig

Cirka 45 minutters kørsel fra jeres hotel ligger vidunderlige Venedig, der er berømt for sine smukke kanaler og betagende arkitektur, for sit karneval og sin glaskunst, for sin lange kulturhistorie og ikke mindst for sin romantiske stemning. Tag på slentretur i byens smalle brostensbelagte gader, besøg den centrale Markusplads, hvor livlige caféer ligger side om side med historiske bygninger, og vil I se Venedig fra vandet, kan I snuppe en tur i vandtaxa eller gondol. Sejl under Sukkenes Bro, der fører til fængselsbygningen, hvor Casanova var indsat, og nyd udsigten af bygninger, som den smukke Markuskirke og det imponerende Dogepalads.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Turistskat: Ca. 15 DKK per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 2 voksne og 1 barn op til 19 år per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-4 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 13-19 år: får 30% rabat per ophold
Børn mellem 5-12 år: får 50% rabat per ophold

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe 1 kæledyr mod et gebyr på 20 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Helpension betår af: Morgenmad, frokost og middag (drikkevarer er ikke inkluderet)

Wellness

Wellness-området er åbent fra kl. 08.00 til kl 23.00

Sted

Hotellet ligger i Abano Terme, kun få kilometer fra centrum af Padua og ca. 50 km fra Venedig. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.500 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice