Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Solferie på Sardinien med billeje og fly

 • Solferie
 • Bitti
Pris fra kr. 5.719,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev den italienske ferieø Sardinien med 7 eller 10 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Su Lithu. Opholdet er med fly fra København eller Hamborg, lejebil, morgenmad på hotellet og mulighed for at tilkøbe en aktivitet, enten madlavningskursus eller gåtur i området.

Dyk ned i det ægte Sardinien og find alle øens enestående særligheder. Lejebil er med i opholdet så I kan opleve øens formidable og fortryllende natur på bedste vis. I vil bo på Hotel Su Lithu i 7 eller 10 overnatninger, tæt ved den lille og hyggelige by Bitti, hvor I kan dase i solen ved den udendørs pool. Bjergbyen anses for at være en gemt perle, da den ligger en smule afsides og lokal befolkningens gæstfrihed kan mærkes så snart I besøger byen. I vil kunne smage de ældgamle madlavningstraditioner og ægte stolthed når I bestiller en af de lokale retter, på en af byens restauranter.

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 2-10 år + 1 baby 0-1 år), dobbeltværelse med udsigt (maks. 2 voksne og 1 barn 2-10 år + 1 baby 0-1 år) eller stort dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 2-10 år + 1 baby 0-1 år) på Hotel Su Lithu****
 • Fly tur/retur fra København eller Hamborg til Sardinien
 • Håndbagage
 • Morgenmad
 • Lejebil (I får en VW Polo, Peugeot 208 eller tilsvarende model)
 • Velkomstdrink
Besøg på Sardinien

Tag med til en af middelhavets flotteste øer, nemlig Sardinien. Her kan I nyde en afslappende ferie i solen bl.a. med et besøg til de smukkeste strande og azurblåt havvand eller en vandretur i det naturskønne, bakkede terræn. Med lejebilen har I mulighed for at se den skønne ø på egen hånd. Her er nogle forslag til seværdigheder I kan se i det østlige Sardinien:
Orosei området er et af de smukkeste steder I vil se på den østlige kyst af Sardinien og ligger kun ca. 45 km fra hotellet. Her vil I opleve kilometerlange sandstrande, naturskabte grotter og klatremuligheder. Selve byen Orosei huser også adskillelige fester og fejringer året rundt, som I kan være heldige at opleve.
Bjergbyen Nuoro er blevet et symbol for kulturen i Sardinien. Flere forfattere har besøgt byen for at få inspiration af de smukke omgivelser, bl.a. Grazia Deledda, som modtog Nobels litteraturpris tilbage i 1926. I Nuoro, som ligger ca. 45 km fra hotellet, er der også rig mulighed for at se den lokale kunst og kultur.
Cala Goloritzé giver jer endnu en drømmestrand og ligger kun ca. 100 km fra hotellet. Stranden ligger en smule afsides, hvilket betyder at man ikke kan ankomme der direkte i bil. I vil skulle gå et stykke før I når det fotogene strandparadis. Cala Goloritzé siges også at være det bedste sted for snorkling i hele Sardinien.

Hotel Ristorante Su Lithu

 • Hotel
 • Bitti, Italien
pool flowers

Det 4-stjernede Hotel Su Lithu er beliggende i den lille, hyggelige by Bitti på Sardinien. Hotellet er autentisk indrettet med antikke møbler og detaljer fra den lokale kultur. På hotellet kan I benytte jer af den udendørs pool eller nyde en drink på den store terrasse med udsigt til de skønne omgivelser. Italienerne er stolte af deres traditioner og afstamning, hvilket ikke er anderledes for beboerne på Sardinien. Derfor tilbyder hotellet muligheder for blandt andet madlavningskurser og ture til lokale områder for at vise kulturen frem. Omkring hotellet kan I opleve grønne landskaber så langt øjet rækker og en fantastisk udsigt over Monte Albo.

 • +7
Læs mere
standard room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt privat badeværelse. Værelset indeholder desuden faciliteter som TV, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og aircondition. Som alle hotellets værelser, er værelset indrettet i stil med de italienske omgivelser.

standard room with view

Dobbeltværelse med udsigt

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset med udsigt er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt privat badeværelse med hårtørrer. Værelset har desuden TV, telefon, minibar, værdiboks og aircondition. Fra værelsets altan har I udsigt over det grønne, bakkede landskab.

superior room

Stort dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er indrettet med en stor dobbeltseng og har tilhørende privat badeværelse med hårtørrer. Værelset indeholder desuden faciliteter som TV, telefon, minibar, værdiboks og aircondition. I har også mulighed for at låne morgenkåbe og badetøfler, efter I har afprøvet værelsets badekar.

Mulige aktivitetstilvalg

Det er muligt at tilkøbe følgende aktiviteter i bookingprocessen:

 • Madlavningskursus: Tilbring en aften i selskab med den sardinske køkkenkunst. Hotellets personale vil guide jer gennem en kulinarisk aften med traditionelle opskrifter, og kurset kan tages på engelsk, fransk eller tysk. Buon appetito!
 • Gårtur i lokalområdet: Tag med til Sa Preta Ruja området og oplev den maleriske udsigt over Mont Albo. Guidet af hotellets personale vil I se det smukke landskab og hjælpe til med at plukke frugter, som skal bruges i hotellets restaurant. Det er også muligt at tilvælge en såkaldt Spuntino middag, som serveres efter udflugten. Her vil I smage hotellets lokale råvarer og vine fra Sa Preta Ruja området. Atmosfæren under middagen vil have præg af ældre tid og traditioner. Kom og vær med!
 • Disse tilkøb er muligt at vælge i bookingprocessen
Vejret på Sardinien

Laveste og højeste temperaturer på Sardinien:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 9°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Brændstof til lejebilen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (2-10 år)
Dobbeltværelse med udsigt: Maks. 2 voksne og 1 barn (2-10 år)
Superior-værelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (2-10 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-10 år: 50% rabat
Personer over 11 år får 30% rabat

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 15 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er af samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger i den lille by Bitti i det nordlige Sardinien, med ca. 40 km til den nærmeste kyst. Med ca. samme afstand kan I nå den mere østlige by Orosei, som er en af de større byer tæt ved hotellet. For at komme til øens største by Cagliari, som ligger i det sydlige Sardinien, skal I køre ca. 220 km og ca. 100 km til den vestlige by Sassari.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice