Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyfavoritten: Harry Potter i London

 • Oplevelse
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
6 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.579,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Drømmer I om at opleve Harry Potters magiske univers? Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Premier Inn London Hampstead med morgenmad, fly tur-retur fra København, Aarhus eller Billund samt entré til Warner Bros. Studio Tour

Alohomora! Et sving med tryllestaven og dørene til en verden, der ellers normalt er forbeholdt hekse og troldmænd, er åbne! Kør bagagevognen gennem muren på Perron 9¾, besøg Dumbledores kontor og se Hagrids hytte. Tag et kig ind i Gryffindors opholdsrum eller en gåtur ned af Diagon Alley, og kombiner storbyferien i en af Europas mest dynamiske hovedstæder med trylleformularer, Hogwarts-uniformer og skummende ingefærøl i bedste Harry Potter-stil. I kan vælge mellem 2, 3 eller 4 overnatninger på Premier Inn London Hampstead ved den smukke park Hampstead Heath i London, og med i købet får I hver en billet til det magiske Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter"! Glæd jer til en helt vidunderlig oplevelse for store og små!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-15 år) på Premier Inn London Hampstead***
 • Morgenmad
 • 1 billet til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" per person
 • Fly tur-retur fra København, Aarhus, København eller Billund til London
 • Håndbagage
Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter'"

Mugglere har nu muligheden for at komme med bag kulisserne på de eventyrlige Harry Potter-film, så hop ombord på Hogwarts Express, og kør mod Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab!
Se Privet Drive og Harrys værelse under trappen, gå gennem den enorme spisesal, hvor alle skolens elever samles, og hils på mere end 200 overnaturlige væsener som goblins og spøgelser. I souvenirbutikken kan I få jeres egne tryllestave, tidsvendere og andet magisk tilbehør. Som noget helt nyt kan I i år også træde ind Den Forbudte Skov, som normalt er strengt forbudt for Hogwarts elever! Hvis I er heldige, støder I måske ind i den kæmpemæssige edderkop Aragog og dens familie eller hippogriffen Stormvind, som også holder til i skoven. Turen varer ca. 3 timer.

Efter jeres booking er bekræftet, modtager I, sammen med jeres rejsedokumenter, senest 5 dage inden afrejse et værdibevis, som I skal udskrive og aflevere på Warner Bros. Studios billetkontor for at få jeres billetter. Jeres ordrebekræftelse fra TravelBird er altså IKKE nok.

I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres værdibevis.

Premier Inn London Hampstead

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Außenansicht

Det populære hotel Premier Inn London Hampstead har en fantastisk beliggenhed lige ved den store park Hampstead Heath. Hotellet ligger tæt på offentlig metro og transport, som fører jer nemt og hurtigt til centrum af London. I er blot 7 minutter med metroen fra det populære område Camden Town, og hvis I vil udforske omgivelserne omkring hotellet, er der butikker og spisesteder inden for gåafstand. Hotellet serverer dagligt morgenmad, og I kan se frem til at sætte tænderne i en traditionel engelsk en af slagsen.

 • +8
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med en stor dobbeltseng og eget badeværerelse med bruser. Værelset er udstyret med te- og kaffefaciliteter, TV, skrivebord, aircondition og gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Notting Hill og Camden Market: Om søndagen kan I besøge det berømte antikvitetsmarked på Portobello Road, kendt fra filmen "Notting Hill", hvor I kan købe alt fra økologiske produkter til vintagefund. På Camden Market, der er åbent dagligt, finder I også hundredevis af boder, der sælger alt mellem himmel og jord.
 • De bedste fish'n'chips i Soho: Efter sigende fås den bedste fish'n'chips hos Golden Union Fish Bar, og endda til helt overkommelige priser. Fisken er friskfanget hver dag, og kartoflerne er af bedste kvalitet – skal I prøve den populære spise, bør I altså gøre det her!
 • The London Dungeons: Er I til gru og uhygge? Så besøg The London Dungeon, hvor I af professionelle skuespillere bliver taget med på en rejse gennem 1000 år af Londons skumle fortid. I møder bl.a. Jack the Ripper og den berygtede Sweeney Todd.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Transport til Warner Bros. Studios
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-15 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Billetter

Bemærk venligst, at jeres billetter til Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" ikke kan ændres eller refunderes.

Jeres besøg i Harry Potter Studios finder sted mellem kl. 10.00 og kl. 14.00. Efter jeres booking er bekræftet modtager I et værdibevis, som I skal udskrive og aflevere på Warner Bros. Studios billetkontor for at få jeres billetter. Jeres ordrebekræftelse fra TravelBird er altså IKKE nok.
I bør ankomme til Watford Junction 45 minutter før det angivne tidspunkt på jeres billet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger nær Londons centrum. Der er ca. 9 km til Tower of London. Metrostationen Belsize Park ligger under 400 meter fra hotellet. Ankommer I fra Luton lufthavn, er der 50 km til hotellet, og rejsetiden hertil er ca. 1 time og 15 minutter med offentlig transport. Fra Stanstedt lufthavn er der 65 km, og her er rejsetiden til hotellet ca. 1 time og 10 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice