Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet designerhotel i Budapest

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Budapest
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.539,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Vågn op i Budapest! 3, 4 el. 5 nætter på det 4-stjernede Soho Boutique Hotel med morgenmad, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur

Forelsk jer i den summende storby med en 4-stjernet miniferie i hjertet af Budapest. Den ungarnske by byder jer på mange forskellige oplevelser inden for bl.a. kultur, gastronomi og byliv — vær klar til at få jeres eventyrlyst stillet! Bestil en traditionel gullasch eller fiskesuppe og skyld den ned med en lokal Dreher-pilsner på en af de mange fortorvscaféer. Med andre ord — velkommen til Budapest.

Inklusive
 • Soho Boutique Hotel: 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Velkomstdrink
 • Bykort
Budapest — Ungarns alsidige hovedstad

Ønsker I også at opleve den alsidige storby? Så ha' bykortet klar, træk i de behagelige sko, og gør jer klar til at udforske Budapest til fods. Byen var i gammel tid splittet i de to dele, Buda og Pest, og var adskilt af den gennemløbende flod Donau. I dag er det én og samme by, dog kan man stadig mærke til den tidligere adskillelse. Buda er grundlagt på et bakket terræn, hvilket giver anledning til at besøge nogle af de smukke udsigtsposter over byen. Buda var en velhavende by, og derfor vil I også opleve majestætiske bygninger på denne side, sammen med flere grønne områder. Selvom Buda ses mere afsides og overlegen, har den tidligere Pest-side også sine kvaliteter. Her finder I eksempelvis den pragtfulde parlamentsbygning og flere lokale barer, som ligger i de gamle ruiner. Det er også Pest-siden, som huser de bedste shoppinggader og det mest summende gadeliv. Sørg for at besøge begge sider af smukke Budapest, inden I hopper på flyveren hjem.

Soho Boutique Hotel****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Lounge

Det moderne, 4-stjernede Soho Boutique Hotel er beliggende i hjertet af det karakteristiske Budapest, hvor I vil bo nær byens mange seværdigheder og attraktioner, som I nemt vil kunne nå med gode transportmuligheder tæt på hotellet. Der er en 24-timers reception, mulighed for opbevaring af bagage, og morgenmaden vil blive serveret i hotellets restaurant. Med denne beliggenhed vil I opleve den specielle og hyggelige storbystemning samt de summende gader med et stort udvalg af restauranter og barer.

 • +3
Læs mere
Room

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne indrettet med dobbeltseng og privat badeværelse. Værelset er udstyret med faciliteter som aircondition, TV, værdiboks, telefon, minibar, skrivebord og hårtørrer. Desuden har værelset allergivenlige gulve og sengetøj.

Badeanstalten Szechenyi

Szechenyi er den største og mest populære badeanstalt i Budapest — og ikke uden grund. Badeanstalten er beliggende i et gammelt palads i ægte barokstil. Allerede tilbage fra omkring det 16. århundrede blev der bygget tyrkiske spabade, hvorfor Budapest i dag stadig er kendt for sine mange spabade. Szechenyi har flere pools og spabade samt aromatiske og termiske bade, hvis omgivelser vil imponere alle besøgende. Den store udendørs pool er omgivet af guldbelagte vægge med enestående detaljer fra barokken. Badeanstalten Szechenyi bør bestemt være med på to-do listen i Budapest.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 4% af den samlede pris for opholdet per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 5 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 20 € per nat (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Soho Boutique Hotel ligger i det centrale Budapest blot ca. 300 m fra den nærmeste metrostation, og kun 20 km fra hotellet ligger Budapest lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice