Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

4-stjernet miniferie i skønne Budapest

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Budapest
Pris fra kr. 1.319,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2 eller 3 overnatninger på 4-stjernet hotel med morgenmad, wellness, champagne, transfer og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Dronning af Donau, Østens Paris og Karpaternes Perle – Ungarns hovedstad er kendt under mange navne, og det er med god grund. Budapest har med sine adskillige termiske bade, storslåede arkitektur og pulserende byliv noget for enhver smag. Uanset om miniferien skal stå på museumsbesøg, kaffedrikning, shopping eller afslapning, er I garanteret at finde noget, der passer jer her. I bor på det 4-stjernede Bo33 Hotel i 2 eller 3 overnatninger, hvor I hver morgen får opfyldt energidepoterne med morgenmad og champagne, og så er det ellers helt op til jer, hvad dagen skal bruges på.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Bo33 Hotel****
 • Morgenmad med champagne
 • Velkomstdrink
 • 1 flaske champagne på værelset
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Budapest
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Tag på opdagelse i Budapest

Velkommen til Ungarns hovedstad Budapest! Klassisk musik, smuk arkitektur, shopping, kurbade, en fascinerende historie og et velsmagende køkken — alt dette og meget mere finder I her! Tag på opdagelse i byens spændende historie, og snup en forfriskning ved den berømte flod Donau. Floden deler byen i de to dele Buda og Pest, og derudover er byen inddelt i en række kvarterer, som hver har sin charme og sine attraktioner. Se det pragtfulde Buda-slot i den vestlige bydel, nyd den flotte udsigt over byen fra Fiskerbastionen, lad jer selv fare vild i labyrinten af små gader, og slap af i en af de hyggelige parker. Tag herefter til den livlige østlige bydel, Pest, hvor de fleste af byens 80 museer ligger.
For en omgang afslappende forkælelse kan det anbefales at prøve et af de termiske bade, som Budapest er kendt for. Et godt sted at gøre dette kunne være i det berømte Gellert-kurbad. Her kan I for alvor slappe af og lade batterierne op i fantastiske omgivelser. Kurbadet kombinerer ægte velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer, der kan få enhver i den helt rette stemning.

Bo33 Hotel Family & Suites****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
outside

I bor på det 4-stjernede Bo33 Hotel, der ligger i gåafstand til de fleste store attraktioner i byen. I hotellets restaurant får I serveret morgenmad med ungarsk mousserende vin. Derudover har I her gratis WiFi og en døgnåben reception.

 • +7
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres moderne og elegante dobbeltværelse er udstyret med en Nespresso-kaffemaskine, gratis WiFi, minibar (mod gebyr) samt et TV. Badeværelset er indrettet med et badekar eller brusebad, hårtørrer, sminkespejl og toiletartikler.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby (0-3 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger 600 m fra metrostoppet Wesselényi og cirka 20 km fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice