Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* hotel i Hamborg med havnerundfart

 • Storbyferie
 • Hamborg
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Hamborg: 3 dage på det 4-stjernede Park Hotel am Berliner Tor i Hamborg med morgenmad og havnerundfart

Godmorgen Hamborg! Bo på det 4-stjernede Park Hotel am Berliner Tor i Hamborg og nyd en skøn morgenmadsbuffet, inden I tager ud og oplever byen. Fra hotellet kan I nå det centrale Hamborg med metroen på bare 6 minutter. Den bedste udsigt over Hamborg fås fra vandet, og opholdet inkluderer derfor en havnerundfart gennem Hamborg havn og Speicherstadt - verdens største varehusområde. Efterfølgende kan I gå på shoppingtur i Europa Passage, bestille en fiskesandwich og en lokal Astra øl ved havnen samt opleve nattelivet i Reeperbahn eller Sternkanze. Kulturentusiaster anbefales at besøge den smukke koncertsal Elbphilharmonie eller lægge en tur forbi foto- og kunstudstillingerne på Deichtorhallen. Hamborg er en oplevelse, I sent vil glemme!

Inklusive
 • 2 overnatninger på studioværelse (2 voksne, 1 barn 2-15 år og 1 baby 0-2 år) eller dobbeltværelse på Park Hotel am Berliner Tor****
 • Morgenmad
 • 1 havnerundfart
Hamborg

Velkommen til Hamborg, Nordtysklands helt egen metropol. Hamborg byder på en lind strøm af arkitektur, shopping, kultur og kulinariske specialiteter. Spadser langs Hamborgs havnefront HafenCity. Besøg Skt. Michaelis kirken (i daglig tale kendt som Michel), som er byens mest berømte kirke og Hamborgs kendemærke. Har I brug for en pause i løbet af eftermiddagen? Så sørg for at lægge vejen forbi Mr. Max på Sternschanze. I den søde café finder I god kaffe og dejlige kager. På en havnerundfart sejler I gennem den berømte industrihavn Speicherstadt - en meget speciel oplevelse, som bringer jer tilbage til en svunden tid. På første parket oplever I, hvordan dette område, som er på UNESCO's verdensarvliste, bruges til at importere og eksportere varer rundt om i verden.

Park Hotel am Berliner Tor

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
hotel

Med få metrostop fra centrum af Hamborg er dette 4-stjernede hotel det perfekte udgangspunkt for udforskning af byen. Receptionen er døgnåben, der er mulighed for bagageopbevaring og værelserne kan nås med elevator. Dagen kan afsluttes i den fredsommelige bar, som serverer små snacks, cocktails, fadøl og vin. Om sommeren kan I nyde en drink eller et måltid på hotellets solrige terrasse. Om vinteren tændes der op i lobbyens kamin.

 • +2
Læs mere
studio

Studioværelse

Studioværelset på 30 m² er stilrent møbleret med to sammenstillede enkeltsenge eller dobbeltseng, siddeområde, telefon, TV, garderobe og eget badeværelse med badekar og toilet.

standard

Dobbeltværelse

Det moderne og lydisolerede dobbeltværelse på ca. 20 m² er udstyret med en stor dobbeltseng, TV, telefon og garderobe. Badeværelset har bruser og toilet.

Havnerundfart

 • Populær havnerundfart gennem Tysklands største havn
 • Oplev containerhavnen, havnebyen eller den historiske Speicherstadt
 • Vælg selv om I vil sejle med en større båd eller eller en lille "Barkasse"
 • Fra påske frem til slut oktober tilbydes der dagligt guidede ture på engelsk
 • Bemærk venligst, at det på grund af højvande ved større mængder regn, ikke er muligt at få adgang til Speicherstadt med "Barkasse"
Vi anbefaler

- Gå tur i arbejderkvarteret St. Pauli og den mest berømte gade Reperbahn
- Oplev arkitektur og klassisk musik i koncerthuset Elbphilharmonie
- Dyk ned i syv århundreders kunst på Hamburger Kunsthalle
- Led efter genbrugsfund og små caféer i det hippe Karolinenviertel og Schanzen

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 3,90 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Park Hotel am Berliner Tor. Du indgår derfor direkte aftale med Park Hotel am Berliner Tor. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Studioværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 2-15 år og 1 baby 0-2 år
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller at medbringe jeres egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 13 € per nat (betales på hotellet)

Havnerundfart

I vil modtage jeres billetter til havnerundfarten ved ankomst i hotellets reception

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Stoppestedet Berliner Tor U-Bahn metrostation ligger kun 2 minutter fra hotellet, hvorfra I når Hamborg centrum på 6 minutter. Afstanden fra Flensborg til hotellet er ca. 160 kilometer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice